Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(metafizika @ 2016 01 02, 22:49)
Sveikos, ir kaip įsigyti TBS kosmetikso pigiau? Kur ieškoti tarpininkių? smile.gif

Siuskites is UK per tarpininkes, jas rasite skiltyje Internetines parduotuves.
Atsakyti
jei kam reikia pigiau, turiu tarpininkės kontaktą, pati is jos perku. Vilnius, rasykit, atsiusiu emeil smile.gif
Papildyta:
veido kauke-sveitiklis su melynuoju kukuruzu - kolkas neradau nieko geriau, kas taip isvalytu poras.


neseniai isigijau paakiu krema nutrigans serijos - gal yra jau ilgiau naudojusiu ji, kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
nei viena nebenaudojat TBS? smile.gif

ateinu su atsiliepimu apie valomąją kaukę. o atsiliepimas toks, kad nieko ji man neisvalo blush2.gif turiu dideles poras, tai kokios buvo,tokios ir liko. be reikalo isiule man ja, gerai dar, kad su gimtadienio akcija pirkau. grisiu prie savo mylimos su melynais kukuruzais. ax.gif
Atsakyti

Kiek grožių TBS prigamino :rolleyes:

Vakar parduotuvėj testavau Havajų Kukui kremą. Kvapas... :wub:

 

 

 

 

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ENYA*: 20 lapkričio 2016 - 08:34
QUOTE(paint @ 2015 03 01, 12:54)
Mano nuomonė apie -THE BODY SHOP kanapių apsauginį rankų kremą-
Pakuotė: dviprasmiški jausmai, ir patiko, ir nepatiko smile.gif Patiko, kad pakuotė maža, patogi nešiotis rankinėje. Galima lengvai išspausti kremą iki paskutinio lašo. Bet buvo nepatogu, jog reikia atsukinėti, užsukinėti. Kol kremo buvo iki pusės, atsukus dangtelį kremas pats judėdavo iš pakuotės be jokio paspaudimo. Atidarius greit reikdavo pasiimti kremo ir greit greit užsukt, kad neišlystų nebereikalingas kiekis.
Tekstūra: kremas yra tirštas žalsvos spalvos, užsitepus atrodo greitai įsigeria, rankos neblizga, nelimpa, bet vis gi palieka nešvarių rankų pojūtį, dėl to jį naudodavau nakčiai.
Kvapas: kvapas sakyčiau toks vyriškas, bet mano uoslės neerzino.
Poveikis: greita pagalba sausoms rankoms, nes jau po vieno pasitepimo, rankų sausumas apmažėdavo, rankos tapdavo minkštesnės, švelnesnės.
Kita: tepant ant labai sausų vietų, truputį pagriauždavo.
4u.gif

Man labiau patiko Moringų rankų kremas. Lengvai susigeria (gal per greitai, nes atrodo, kad vis mažai), maloniai kvepia. Kanapių lyg plėvele padengdavo, apveldavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 05 gruodžio 2016 - 23:02
ka tik sunaudojau absento ranku krema, lengvas ir neapsivelia kaip kanapiu. ir kvepia maloniai. reiks kartot. o kanapiu mamai perku didelem tubelem biggrin.gif
Atsakyti
ar bandet kuri granatu krema dienini brandziai odai? nupirkau mamai. kokie atsiliepimai jusu?
gal ir paakiu geliuka kuri bandet?
Atsakyti
Ateinu pagirti TBS Tea Tree BB cream.

vartotojo įkelta nuotrauka

Jau senokai ant jo buvau akį padėjusi nes swatchuose pamačiau, kad yra ideali spalva man, (pati šviesiausia 01) tad kai buvo proga nusipirkti pigiau, griebiau šį kremuką.

Konsistencija labai tiršta, man tai labai patinka, negaliu pakęsti tų visų runny tekstūrų, kur kaip vanduo bėga iš buteliuko ar ant rankos užsitepus, nes iškart aišku pasidaro, kad toks "vandenėlis" nieko nemaskuos.

Spalva 01 tikrai gerai tiko, ir tiks visoms baltaodėms, kurios gal nėra porcelianinio baltumo, bet vos į gelsvumą, aš šiuo BB pasitepus bronzanto nenaudoju , nes ir taip priduoda veidui gelsvumo.

Maskavimas, kaip ir priklauso BB kremui. Tai nėra pudra, kuri viską užmaskuos, bet sulygina spalvą, paslepia rausvumą, visokius mažus negerumus puikiai. O kelis rimtesnius paraudimus dar papildomai pamaskavau su concealerio šepetėliu ir šiuo kremu- gražiai paslėpė viską.

Minusas gal tas būtų, kad pabuvęs ant veido šis kremas linkęs atrodyti "miltuotai", nes turbūt yra skirtas riebesnei, aknės odai, tad aš su savo mišria oda dar po juo naudoju savo įprastą drėkinantį kremą, nes, deja, vaizdelis užtepus tik BB nedžiugino, per daug matizavo.

Dar noriu pridurti, kad nors ir tirštas, šis kremukas, ant veido jaučiasi lengvai. Galiu save įsivaizduoti jį naudojant atostogų dienomis, ar savaitgalį, kai nereikia full makeup pasidaryti ir tiesiog norisi būti natūraliai gražiai smile.gif
Atsakyti