Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikutis išmoko važiuoti dviračiu

Apklausa: Kiek metų buvo Jūsų vaikui, kaip jis išmoko važinėti dviratuku be pagalbinių ratukų? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sveikos mamytes,savo mazylius nuo keliu mokinate vazineti dviratuku (be pagalbiniu ) ,ir keliu metuku jie ismoksta.ir kaip jums sekasi?

musu vaikutis 4,5 m. kairiarankis,ir siaip jam viskas sekasi sunkiau.maciau beveik jo amziaus vaikuciai jau vazineja be pagalbiniu.o mums sunkiai sekas mokintis unsure.gif
Atsakyti
mano vyresnis ir vis dar važinėja su pagalbiniais ir bėdos tame nematau. Pėdalus ina, važiuoja, patenkintas, kur problema? Kai norės, nuimsim irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 25, 13:43)
mano vyresnis ir vis dar važinėja su pagalbiniais ir bėdos tame nematau. Pėdalus ina, važiuoja, patenkintas, kur problema? Kai norės, nuimsim irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mano vyresnysis be pagalbinių ratukų išmoko važiuoti būdamas 6 m. Nesukau galvos dėl to, kad vėlai. Juk tai nieko nelemia. Siūlau ir jums nežiūrėti į kitus vaikus. Jei sūnui kol kas patogiau važinėti su papildomais ratukais, lai taip ir daro.
Atsakyti
mūsiškis kažkur tarp penkių ir šešių.
visalaik buvo dviratukas su pagalbiniais. kažkada į svečius nuėjo, ten buvo didelis dviratis... sėdo ir nuvažiavo biggrin.gif
Atsakyti
maniskis nuo 3 metuku vazineja dviratuku be pidalu, labai gerai laio liksvara, lieke kaip paseles, 4m jau vaziuodamas uzkelia kojas ant remo doh.gif
bet su pedalais net nenori vazinetis verysad.gif
Atsakyti
Budama 4,5 maniškė irgi dar važinėjo su pagalbiniais ratukais ax.gif
Atsakyti
Mūsiškiui greit penki,dar su ratukais važinėjam,manau viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškei virš 4, o ji net minti pedalų nemoka doh.gif Kaip išmokyt? Jau nebeįsivaizduoju, kaip dar paaiškint unsure.gif
Atsakyti
Mergaitei greitai bus 6m, o be pagalbinių ratukų nemoka. Berniukui 3m pedalų nemoka minti iriasi kojom... irnesakyk.gif išmoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2011 06 09, 12:26)
Mergaitei greitai bus 6m, o be pagalbinių ratukų nemoka. Berniukui 3m pedalų nemoka minti iriasi kojom... irnesakyk.gif išmoks smile.gif

Dukra nuo 5 su puse metu vazineja be pagalbiniu ratuku, specialiai nemokinom ir nevertem, paprase viena nuimt ratuka, nes kazkas vazinejo su vienu, o po poros dienu ir ta nuemem, bet vazinejo su dviratuku, kurio ratai 13 coliu, o dabar jau vazineja su 21 colio.
Manau, kad kiekvienam vaikui savas laikas ir vienas anksciau ismoksta viena, o kitas kita.
Atsakyti
Manoji vis dar su pagalbiniais ratukais vazinejasi, vienas kaskaip buvo palinkes tai nesugebejo niekiap pavaziuot su likusiais ratais. Krito ant sono ir tiek.
Atsakyti
mano sunui 5metai,bet ir vazinejasi su pagalbiniais ratukais.mokinome be ratuku,bet neiseina jam,neislaiko pusiausvyros
Atsakyti