asmeniškai man labai vėlai krito dantukai, nepamenu kaip buvo kai buvau dešimties, bet paskutinis pieninis iškrito tik 18
)) be galo stiprus dantys, bet dėja nepastebėdavau kaip auga jau nuolatinis ir neraudavau pieninio tai dabar kreivoki..
( siūlau stebėti ir nesijaudinti

Gal ir giminėje yra buvę kam, kad vėlai krito...
Maniškiui taip buvo, pieniniai dantys nenoriai krito
Gydytoja patarė duoti kramtyti kiek galima daugiau kieto maisto (kad dantukai klibintųsi), pavyzdžiui, keptos duonos.

Gydytoja patarė duoti kramtyti kiek galima daugiau kieto maisto (kad dantukai klibintųsi), pavyzdžiui, keptos duonos.
na gimineje lyg norm visiems dantys krito o judinti ir kramtyti ir mums liepe gyd
Mano vyresneliui atvirksciai anksti pradejo keistis dantukam,dabar jam 8m ir jau turim 10 nuolatiniu dantu,4 is ju kruminiai
paskutiniu metu vienas po kito dantukai krenta

QUOTE(Vaidilu @ 2013 06 06, 14:32)
Mano vyresneliui atvirksciai anksti pradejo keistis dantukam,dabar jam 8m ir jau turim 10 nuolatiniu dantu,4 is ju kruminiai
paskutiniu metu vienas po kito dantukai krenta

6ti kruminiai dygt pradeda apie 5-6 metus, viskas cia normalu. Nei per anksti nei pervelai jusu dantu kiekis

nu sujudo 4 dantukas

QUOTE(DRUNE @ 2013 08 25, 21:09)
prisidedu prie temos- maniškei jau 9, bet iškritę tik 6, kiek žinau turi kristi 20?ar ne?
paskutiniai krenta 13-15 metu. Pagal amziu uztektinai dantuku iskrite, turetu jau pradeti iltinukai judeti.
Sveikos
, nevisai gal i tema, bet jei pastebim salia klibancio pieninio dantuko besikalanti nuolatini (jau islindus virsunele pro dantenas)-ar reikia eiti traukti to pieninio pas gyd.?
Nes vos kliba tas pieninukas, negalim patys "su siulu" istraukti..
Aciu.

Aciu.
QUOTE(Belty @ 2013 10 08, 11:32)
Sveikos
, nevisai gal i tema, bet jei pastebim salia klibancio pieninio dantuko besikalanti nuolatini (jau islindus virsunele pro dantenas)-ar reikia eiti traukti to pieninio pas gyd.?
Aciu.

Aciu.
Būtinai reikia, nes naujasis išdyks kreivas, ne vietoje