Įkraunama...
Įkraunama...

Labai vėlai krentantys pieniniai dantukai

4u.gif Mano merginai jau tuoj bus 10 metu panele o turim pasikeitusius tik 3 pieninius dantukus. Buvom jau pas ne viena gyd dantys yra visi ta rodo uzuomazgos dantu. Kraujo tyrimai ir visi normos ribose bet dantukai vis nekrenta ar yra tokiu vaikuciu ar tik mes tokios idomios vienos. Gyd sako laukti.
Atsakyti
asmeniškai man labai vėlai krito dantukai, nepamenu kaip buvo kai buvau dešimties, bet paskutinis pieninis iškrito tik 18 smile.gif)) be galo stiprus dantys, bet dėja nepastebėdavau kaip auga jau nuolatinis ir neraudavau pieninio tai dabar kreivoki.. sad.gif( siūlau stebėti ir nesijaudinti wink.gif
Atsakyti
Gal ir giminėje yra buvę kam, kad vėlai krito...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 birželio 2013 - 07:47
Maniškiui taip buvo, pieniniai dantys nenoriai krito smile.gif
Gydytoja patarė duoti kramtyti kiek galima daugiau kieto maisto (kad dantukai klibintųsi), pavyzdžiui, keptos duonos.
Atsakyti
na gimineje lyg norm visiems dantys krito o judinti ir kramtyti ir mums liepe gyd
Atsakyti
Mano vyresneliui atvirksciai anksti pradejo keistis dantukam,dabar jam 8m ir jau turim 10 nuolatiniu dantu,4 is ju kruminiai g.gif paskutiniu metu vienas po kito dantukai krenta
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2013 06 06, 14:32)
Mano vyresneliui atvirksciai anksti pradejo keistis dantukam,dabar jam 8m ir jau turim 10 nuolatiniu dantu,4 is ju kruminiai  g.gif paskutiniu metu vienas po kito dantukai krenta

6ti kruminiai dygt pradeda apie 5-6 metus, viskas cia normalu. Nei per anksti nei pervelai jusu dantu kiekis smile.gif
Atsakyti
nu sujudo 4 dantukas doh.gif
Atsakyti
prisidedu prie temos- maniškei jau 9, bet iškritę tik 6, kiek žinau turi kristi 20?ar ne?
Atsakyti
QUOTE(DRUNE @ 2013 08 25, 21:09)
prisidedu prie temos- maniškei jau 9, bet iškritę tik 6, kiek žinau turi kristi 20?ar ne?

paskutiniai krenta 13-15 metu. Pagal amziu uztektinai dantuku iskrite, turetu jau pradeti iltinukai judeti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , nevisai gal i tema, bet jei pastebim salia klibancio pieninio dantuko besikalanti nuolatini (jau islindus virsunele pro dantenas)-ar reikia eiti traukti to pieninio pas gyd.?
Nes vos kliba tas pieninukas, negalim patys "su siulu" istraukti..
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2013 10 08, 11:32)
Sveikos  4u.gif , nevisai gal i tema, bet jei pastebim salia klibancio pieninio dantuko besikalanti nuolatini (jau islindus virsunele pro dantenas)-ar reikia eiti traukti to pieninio pas gyd.?
Nes vos kliba tas pieninukas, negalim patys "su siulu" istraukti..
Aciu.

Būtinai reikia, nes naujasis išdyks kreivas, ne vietoje
Atsakyti