Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Klausutis" (Reorganizuotas)

Ankščiau "Klausutis" buvo sutrikusios klausos vaikų ugdymo ikimokyklinė įstaiga, tačiau šiemet reorgaizuotas į įprastą lopšelį-darželį, nors ir ankstesniais metais lopšelį-darželį lankė tiek sveiki vaikučiai, tiek neįgaliukai.
Ar leidžiat vaikučius "Klausutį"? Pavyko savo mažiuką užrašyti paskutiniu numeriu, o atsiliepimų jokių nerandu smile.gif

Atsakyti
gal dar kas atsilieptu? 4u.gif
Atsakyti
Na mes irgi i lopselio grupe spejom papulti ir brolis is kito darzelio kartu ateina i darzelio grupe, na kolkas nuomone nebloga ir patiko kad per vasara atsirado nauju supyniu ar kaip cia jas pavadinti lauke:) na bet cia man patiko biggrin.gif,o vaikams tai visiskai vienodai ar naujos ar senos, svarbu ,kad aukletojos geros butu biggrin.gif, kiek girdejau is pazystamu tai geri atsiliepimai ir apie aukletojas buvo. Su virpuliuku sirdyje irgi kleiausim , bet manau viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif

Mano sūnutis kažkiek lankė pačių mažiausiųjų grupę, tai auklėtoja atrodo gera , bet sunku pasakyti į ateitį kaip ten kas, nes mažai lankė, ir ar lankys klausimas.

Minusai darželiui: nėra priešpiečių, tai vaikai po pusryčių jau būna išbadėję, juolab kad dviejų metų neturintys pypliukai tiek ir tesuvalgo naujoj aplinkoj besižvalgydami, tai paskui iki pietų būna išbadėję (pusryčiai 8,30, pietus 12,15). Paskui tikriausia priprastų normaliau papusryčiaut ir išlauktų pietų.

Žaislai: negaliu palygint kaip kituose darželiuose, bet žaislų tikrai mažai ir kai kurie, sakykim, ne pačios geriausios būklės. Mano vaikis pasiskundė, kad magnetola neturi elementų, galvoju, pati nupirksiu (žinau, kad maniškiui būtų įdomiausias daiktas iš visų esančių), bet mygtukai palupinėti, tai klausimas, ar veiktų. Kieno vaikučiai max 1,5 m amžiaus, tai yra medinių lavinamųjų žaisliukų, bet vyresniem jie neįdomūs, deja.
Atsakyti
Na mes lankome si darziuka, aukletojos su kuriomis teko susipazinti tai tikrai mielos, kas liecia aplinka ir zaislus taip skurdoka palyginus su kitais darzeliais, bet manau cia ne esme, svarbu kad vaikas gerai jaustusi o zaislai jam manau ar geresnes ar prastesnes kokybes nesvarbu tai daugiau pastebim tik mes tevai. Na o kad grupes butu grazesnes visda gali pagelbeti tevai biggrin.gif manau tikrai niekas nepriestaraus jai atnesim zaislu ar dar kazkaip padesim, kiek supratau darzeli lanke vaikuciai su negalia taigi ir ju teveliai neskyre net tu 2 proc. tai darzelis tik valstybes remiamas daugumoje buvo. Na kolkas esu labai patenkinta, silta atmosfera darzelyje, net aukletojos kuriu nepazystam pakalbina paklausia kaip sekasi ar gerai viskas, net keista buvo. O kas liecia grojancius zaislu gal ziauriauriai nuskambes, bet namuose as pati isemus elementu is kai kuriu zaislu, nes kai du sujungia muzikas kokiu 4 zaislu tai po 15min. jau galva trata ax.gif aisku jai ziaslas kokybiskas ju melodijos ne taip rezia ausi bet is tu pigesniu kinietisku tai , oi, oi ,oi brrr....... biggrin.gif va tokie mano ispudziai apie si darziuka.
Atsakyti
QUOTE(naidi @ 2013 09 18, 10:08)
Na mes lankome si darziuka, aukletojos su kuriomis teko susipazinti tai tikrai mielos, kas liecia aplinka ir zaislus taip skurdoka palyginus su kitais darzeliais, bet manau cia ne esme, svarbu kad vaikas gerai jaustusi o zaislai jam manau ar geresnes ar prastesnes kokybes nesvarbu tai daugiau pastebim tik mes tevai. Na o kad grupes butu grazesnes visda gali pagelbeti tevai biggrin.gif manau tikrai niekas nepriestaraus jai atnesim zaislu ar dar kazkaip padesim, kiek supratau darzeli lanke vaikuciai su negalia taigi ir ju teveliai neskyre net tu 2 proc. tai darzelis tik valstybes remiamas daugumoje buvo. Na kolkas esu labai patenkinta, silta atmosfera darzelyje, net aukletojos kuriu nepazystam pakalbina paklausia kaip sekasi ar gerai viskas, net keista buvo. O kas liecia grojancius zaislu gal ziauriauriai nuskambes, bet namuose as pati isemus elementu is kai kuriu zaislu, nes kai du sujungia muzikas kokiu 4 zaislu tai po 15min. jau galva trata  ax.gif aisku jai ziaslas kokybiskas ju melodijos ne taip rezia ausi bet is tu pigesniu kinietisku tai , oi, oi ,oi brrr....... biggrin.gif va tokie mano ispudziai apie si darziuka.

Mes lankem ir lankom si darzeli antri metai. Uzresem irbroliuka. Kol kas esam patenkinti, aukletojos malonios, uzsiima su vaikuciais,po dienos papasakoja ispudzius, tas nusiskundimu kazkokiu neturim wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes pradejome siemet lankyti si darzeli lopselio grupe Bitutes. Taip, pati aplinka ir inventorius nera gausus ir modernus, bet aukletojos pasirode puikios! Manoji palikta bliaudavo, bet kai paskambindavau uz val-dvieju, paaiskindavo, kad mergyte ant ranku nurimsta, vadinasi tikrai pagloboja tokius verkiancius vaikiukus ir nepalieka likimo valiai. Taip pat pirma diena teko pamatyti tai, kaip ateina vaikas perkeltas i darzelio grupe is lopselio beveik verkdamas ir klausia ar gali pasilikti cia ir kodel ten nera auklytes? smile.gif tai paliko geras emocija, nes matosi, kad vaikai prie siu aukletoju yra prisirise. Taciau dabar dar kita problema, mus pakviete lankyti darzeli arciau namu, i kuri labai norejau, bet dabar jau pradejau abejoti. Nes buvom apsiziureti grupe ir kai kurie faktai sukele abejoniu... nezinau ka bedaryti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pradėjau domėtis šiuo darželiu, mums būtų gan patogi vieta. Jeigu aš norėčiau eiti į šį darželį, mano vaikas sveikas, kažin yra galimybių patekti po dvejų metų (nuo 2015m.)? Ir jei noriu patekti į sveikųjų grupę ir nuvažiuočiau dabar pasikalbėti, ar priimtų mane? Kaip šiaip ten aplinka, auklėtojos, vadovybė?
Atsakyti
Sveiki, ar dideles eiles i si darzeli? Uzregistravau nuo 2015 rugsejo, bet pagalvojau, kad anksciau vesti noreciau g.gif kazin ar imanoma patekti g.gif
Atsakyti
Mes lankome si darzeli, patys geraiausi atsiliepimai, labao patinka.
Atsakyti
nu ir aš savo dukrytę patikėsiu šiam darželiui, nepatekom kur norėjom, o čia atsirado laisvų vietų, tai todėl ir vesim, nelabai yra kitas pasirinkimas, vesiu i daržiuką su dideliu nerimu, nors tai gal manyje, o ne darželyje problema, paprasčiausiai man nepatiko aplinka, tik gal didelis kiemas, bet ir tas šalia gatvės, tai mašinų dujos ir triukšmas manęs nesužavėjo, bet erdvės kur pabėgioti tai tikrai yra, apie auklėtojas dar nieko negaliu pasakyti, o moteris kuri viską aprodė (gal direktorė, ar kažkas panašaus), tai labai savim pasitikinti moteris, jei kurnors nesutaptų mūsų nuomonės tai net baisu, bet aš čia gal prisigalvoju dėl savo paranojos, sunku tą vaikiuką kitiems patikėti.
Atsakyti
Mes vedam savo dukrą į šį darželį. Šie metai jau treti. Papuolėm pas superines auklėtojas Aurelija, Inga ir Loreta. Loretos jau nėra, pernai išėjo iš darbo. Turėjom proga pereiti į kitą darželį prie pat namų, tačiau dėl auklėtojų pasilikom "Klausutyje". Iš esmės manau, kad ne darželis svarbu, svarbu kokios auklėtojos, nes jų visokių yra visur.

Pats darželis yra skurdus. Todėl tėvelių iniciatyva buvo pateikta paraiška dalyvauti konkurse, kurio tikslas įrengti žaidimo aikštelę, kad mažieji turėtų daugiau veiklos kieme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivos juosta: 06 rugsėjo 2015 - 14:32