Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 02, 10:45)
As tai ieskau kompanijos spaliui i Turkija mirksiukas.gif

iki spalio aš nedagyvensiu, jei dabar neištruksiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 02, 11:09)
iki spalio aš nedagyvensiu, jei dabar neištruksiu laugh.gif

Tai kad vasara labai gera ir Lt smile.gif pabek viena i kokia Nida keliom dienom-bent issimiegosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 06 02, 11:12)
Tai kad vasara labai gera ir Lt  smile.gif pabek viena i kokia Nida keliom dienom-bent issimiegosi smile.gif

ni, noriu užsienin rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 02, 11:14)
ni, noriu užsienin rolleyes.gif

Bet ten dabar daug kur zveriskai karsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 06 02, 11:18)
Bet ten dabar daug kur zveriskai karsta  smile.gif

na, Paryžiuje pvz. nesenai snigo smile.gif už ~400 galima nuskristi ten atgal.
o karštis man nebaisus, aš šalčmirė.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 02, 11:21)
na, Paryžiuje pvz. nesenai snigo smile.gif už ~400 galima nuskristi ten atgal.
o karštis man nebaisus, aš šalčmirė.

As tai leisiuos i ziauria avantiura ir susiorganizuosiu spali mazai pazistamu is supermamu atostogas Turkijoj-rizika,bet ziauriai idomu,kad is musu sito mergvakario gausis biggrin.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 06 02, 11:37)
As tai leisiuos i ziauria avantiura ir susiorganizuosiu spali mazai pazistamu is supermamu atostogas Turkijoj-rizika,bet ziauriai idomu,kad is musu sito mergvakario gausis biggrin.gif  vacation4.gif

nu nu biggrin.gif viena nepažįstama yra viena, o kelios, tai gali būti oioioi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 31, 14:27)
kaip pirštu į akį biggrin.gif aną naktį nemiegojau visiškai.

gaila mažytės unsure.gif o forlax nebandėt?

jei po kelių kartų nematysi pagerėjimo, ta prasme, vis mažiau koncertuos, nekankink vaiko, eikit į mankštas. mums gi tas pats buvo, mankštos tikrai padėjo, ir ten visai kitaip, juk mama užsiima mirksiukas.gif gal būt kažkiek bijos aplinkinių, bet prie to tikrai pripras. mes atvaikščiojom 7 masažus, iki šiol gailiuosi, kad taip kankinau vaiką, nežinojau apie šią alternatyvą. bet yra vaikų, kurie kiekvieną kartą vis ramiau reaguoja, taip kad dar porą kartų nueikit, jei negerės, eikit į mankštą.

O tai D.C. gal jau aprimo truputį?

Va, apie "Forlax" nieko nežinojau... Reiks pamėgint. Bet jau pora dienų, kaip reikalai tam fronte geresni biggrin.gif

O klausyk, jums buvo atskirai mankštos, atskirai masažai? Nes mums tai kartu - iš pradžių pamasažuoja, tada mankština. Tai, kol masažuoja, nieko, o jau ant kamuolio ir visaip kitaip - ne ne. Kur lankėt mankštas, kad su mama daro? Ten rodo kažkas? Viską papasakok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 02, 15:41)
O tai D.C. gal jau aprimo truputį?

Va, apie "Forlax" nieko nežinojau... Reiks pamėgint. Bet jau pora dienų, kaip reikalai tam fronte geresni biggrin.gif

O klausyk, jums buvo atskirai mankštos, atskirai masažai? Nes mums tai kartu - iš pradžių pamasažuoja, tada mankština. Tai, kol masažuoja, nieko, o jau ant kamuolio ir visaip kitaip - ne ne. Kur lankėt mankštas, kad su mama daro? Ten rodo kažkas? Viską papasakok biggrin.gif

irnesakyk.gif jei anksčiau laksčiau supti, tai dabar lakstau soskę paduoti doh.gif

mums gyd pasiūlė būtent jį, jei kada užkietės vidūriai, o ir pati gėriau nestuke.gif metu.

taip, atskirai masažas ir mankšta. mankšta grupinė, dalyvauja iki 4 porų, t.y. mama su vaiku, darėm pratimus ant čiužinio, volo, kamuolio ir t.t. vedėja sako, ką daryt, ką kur lenkt, dainuoja visokias tindiriuškas, mes kartojam smile.gif jei kam nesiseka, prieina pati parodo, padaro. čia Antakalnio poliklinikoj.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 02, 10:12)
maika, gal varom atostogaut? smile.gif

mane visa šeima ir gydytojai varo atostogų
wub.gif koks mielas pasiūlymas wub.gif bet kaip dabar sakoma "galvojau kur čia išlėkt paatostogaut, bet susiskaičiavau finansus ir supratau kad nepavargus" huh.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 02, 17:47)
wub.gif koks mielas pasiūlymas  wub.gif bet kaip dabar sakoma "galvojau kur čia išlėkt paatostogaut, bet susiskaičiavau finansus ir supratau kad nepavargus" huh.gif

maikut, jei aš pradėčiau skaičiuot financus, aš irgi niekur neišvažiuočiau.. davai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Smagu, kad temutė atsigavo thumbup.gif
Na, šalčmirės, mūsų orai atėjo pagaliau ir į LT, sveikinu su tikra prasidėjusia vasara! Dabar džiaugiuosi, bet kaip bus toliau, nežinau-jei tins kojos, nekas schmoll.gif
Savaitgalis taip greit praėjo, kad nepajutau jo, o šiandien vėl į darbą blink.gif

Maika> suprantu tave dėl atostogų-aš irgi norėčiau, bet pinigai spaudžia ir dėl mažiuko bijau, kažin kaip ištverčiau karščius užsienyje?
Atsakyti