Įkraunama...
Įkraunama...

Voko ptozė

pas Vitkų dariau, rezultatu nelabai patenkinta. Gal šiek tiek geriau dabar, o gal ir ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renn@t@ @ 2011 06 22, 16:42)
pas Vitkų dariau, rezultatu nelabai patenkinta. Gal šiek tiek geriau dabar, o gal ir ne  schmoll.gif

pastebejau daugumai nepavyksta operacijos g.gif
Atsakyti
Skaitau Jusu zinutes ir tokia neviltis ima. Musu bernuzeliui jau 3 metai, gime irgi su ptoze, gal kazkiek pagerejo nuo gimimo, bet pilnai neisaugo. As sieju daugiau su nerviniais dalykais, nes kai susinervina, pavargsta, ji labai ryski, o kai viskas gerai - ne itin matoma. Gydytoja, kol kas, sake, operacija nereikalinga, regejimui netrukdo. Siulo laukti iki mokyklos. Na as ir lauksiu, gal vis tik atsiras budu kaip padaryti sekmnigas operacijas...
Atsakyti
Merginos, parašykite - gal kas operavotėd KK pas J.Žukauską - mums abiejų akyčių dalinė ptozė...Reiks operuoti. Vis kaupiamės..taip norėtųsi, kad kažkas pasidalintu patirtimi - kas ir kaip...Kokie rezultatai...
Ačiū
Atsakyti
mano mazajai dukrytei akies voko ptozė. Aš pati sužinojau tik pernai kad gali padėti OSTEOPATAS - žinau du žmones - vilniuje Natūralios medicinos centre Jiež Rungo ir Klaipėdoje (osteopa..... kažkaip vadinas) Keršytė. abu nuostabūs žmonės dirbantys su vaikais. mes tik vasarom atostogaujam pamary, tad pagal galimybes lankomės pas abu daktarus. aplinkiniai sako kad labai gėrėja. prieš metus išbandžiau ir akupunktūra - mažė leidosi (nuostabus daktaras klaipėdos MEDIKANOJ Konstantin Sobolev), tačiau sunku vaikui adatas ne tik įstatyti, bet jas dar ir pilnai priveržti, be to rekomenduojama atlikti kas dien.
Osteopatai pataė, bet kokias gimdymo traumas taisyti kuo anksčiau.
Atsakyti
Sveikos, papasakosiu ir aš savo istorija, mano vienos akies vokas ir nusileidęs.
Kai buvau 4 metukų ir man darė operacija Kauno klinikose, tačiau niekas nepavyko akies voka pritvirtino turbūt siūlais (nežinau dar vaikas buvau), nes tos akytės visai po operacijos užmerkt nebegalėjau, tai buvo 1985m., tai mama gyditojams liepe atgal viska atstatyk.
Kokių 5-6m. buvom pas žymius gyditojus okulistus, senais laikais iš rusijos atvažiuodavo konsultuoti, tai jie pasakė kad akies raumens operacijas galima daryti kai visai suauga vaiko akies raumuo t.y. apie 18m.
Tai va dabar jau virs 30m. tas skirtumas kažkiek sumažėjo, o kai daugiau padažai tušu blakstienas tos akies, tai ir nesimato.
Kaškada sakiau gal pasidarysiu operacija, su laiku visties akių vokai pakrenta, tai tuomet bus ir proga.
Sekmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(Giegė @ 2011 02 15, 20:20)
Sveikutės,  4u.gif noriu klaysymeli uzduoti specialiai uzsiregistravau i sita foruma,kad parasysčiau į šią temą ax.gif .

Man yra 17 metu neužilgo sukaks 18metu . Turiu ta pacia problemėlę ,pas mane dešinės akies voko pteze.

Pati labai norėčiau susitvarkyti sia problemele del saves ,nors regai netrugdo ,tiesiog labai kompleksuoju  verysad.gif
Prie 2 metukus buvau santariskese ir man dave siuntimą i Kauną ,bet dėja taip atsitiko kad nenuvažiavau cray.gif .
Norėciau suzinoti gal yra gyditoju kurie daro tokias operacijas suaugusiems Vilniuje ir uz kiek ?  unsure.gif  verysad.gif
Labai laukiu atsakymo  unsure.gif  mirksiukas.gif  unsure.gif




Sveikos, praėjo labai daug laiko, man jau 20, rugsėji 21 smile.gif,

Taigi papasakosiu , dariausi akies voko pakelimo operacija santariškių ligoninei 2012,12,05... Dėja... pakitimo nėra....atkentėjau operacija, gaila kad be narkozės, tik vietinė akies...
Padarė operacija, ant rytojaus jau galėjau nusiklijuot , nes laaabai nepatogu buvo, pradžiai dar ligoninei sake, kad siūlai tirpstantys, tad jokiu veido prausimo aplink akį nebūtu, net sake esant galimybei jokiu ašarų kad nebutu,, tačiau antrą naktį pabudau nuo skausmo visa apsiašarojus ax.gif , ryte buvau laaabai užtinus (nu kur gi nebūsi) , taigi kol akis buvo patinus kokias dvi savaites tikrai matėsi skirtumas , buvau laaabai laiminga, ir galvojau kodėl ankščiau nesidariau, tačiau užtimimui praėjus, viskas po truputi atsistatė kaip buvo....Pagal daktarą, tai padaryt turėjo padaryt kaukšlę, kuri ir pakels voka, kuris nusileides per puse vidžio..., taigi raukšlyte siokia tokia turiu, tačiau jokio tolko sad.gif sad.gif sad.gif

Bandau gyvent toliau, nors kompleksas, laabai nemažas, ypač kaip dirbu su žmonėm, kiekvieną dieną, ir ne po viena , po kokius 80 ar 90 skirtingu.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Mano dukrytei dešinės akies voko pakėlimo operaciją atliko nuostabi gydytoja RAIMONDA PIŠKINIENĖ. Ji yra šios sryties specialiste. Mes su siuntimu važiavome i Kauną. Operacija truko neilgai, o ir be jokių išorinių randelių. Dukra tada buvo gimnaziste, o dabar jai jau 25m. Esame labai laimingos, nes, atrodo, tos problemos ir neturėjome. Rašau todėl, kad neseniai sutikau berniuką su sia diagnoze ir mielai pasiūliau jo mamai važiuoti į Kauną. NENUSIMINKIT, IŠEITIS YRA IR LIETUVOJE.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau pasiteirauti, kokio amziaus vaikuti vedete ir kada nustate akies voko ptoze? Kokio amziaus pradejo gydyma? Mums 4men, sako dar palaukti del specialisto kjos iki 56men, net lb neramu,nes vokas nusileides..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau pasiteirauti, kokio amziaus vaikuti vedete ir kada nustate akies voko ptoze? Kokio amziaus pradejo gydyma? Mums 4men, sako dar palaukti del specialisto kjos iki 56men, net lb neramu,nes vokas nusileides..
Atsakyti
Dukrai ptozė nuo gimimo. Kai jai buvo 7 metai, operaciją atliko Vitkus. Rezultatas - visiškai jokio pagerėjimo.
Dabar dukrai 14, buvo daryta antra operacija, Kaune pas Piškinienę. Po operacijos ji prasitarė, kad ankstesnė operacija buvo atlikta nekaip.

Tad mūsų patirtis tokia, kad Vitkaus tikrai nerekomenduojame kaip ptozės chirurgo...
Atsakyti