Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės su albanais 3

su sventemis nors ir paveluotai 4u.gif vaika jis pasieme is rumunijos. viskas gerai. tik susikloste viskas taip, kad albanijoje mes dabar gyvename. vaiku jis rupinasi problema , kad vaikas labai neisaukletas, bet tikiuosi prades eiti i darzeli ir pasikeis. o apie kokius ten albanus delfyje rasoma?
Atsakyti
marija : kur jus albanijoje apsistoje? mes kiekvienais metais vaziuojame.manau,kad raudona turejo omeny,jog albanija nori ieiti i europos sajunga ir jei viskas gerai: taip ir bus.
o del vaiko: na tikekimes,kad po truputi po truputi vaikas praaukle. jums reikes daug kantrybes ,bet manau,kad jums pavyks .
Atsakyti
Nu tu Volpe baik prasivardziuoti... Tai raudoniuke, tai raudona as tau lotuliukas.gif

Ne visai turejau omenyj tai su europos sajunga, bet nesvarbu blush2.gif atsakant i tavo klausyma del Italijos tai mes dazniausiai apie Genoa bunam, bandysim aplankyti Venice ir Milana ir dar ka nors gal toj pusej, bet cia dar nera 100% nes viskas nuo diedo darbo ir mokslo grafiko priklausys.

Marija, kaip sekasi Albanijoj su uosviais? Man kazkaip visa istorija pas tave labai kazkokia Esmeraldiska blush2.gif ta prasme kaip serialuose viskas sunarpliota doh.gif tai kaip jus ten verciates toj Albanijoj dabar? Dirba vyras ka? o tu ka- pitas kepi su uosviais drinks_cheers.gif niu laikykis ir didziausios sekmes jum
Atsakyti
raudonnage: pradedu rasyti atsakyma,ir pamirstu as tavo nika.....tai rasau,kai pgreiciau smile.gif raudonnage : rauda-donna-age _ trys skirtingi zodziai: rauda - donna is itau moteris- age angliskas amziusi smile.gif hahaha
aisku,na as nuo milano apie 20 km gyvenu,mazdaug,bet gal kaip nors ka nors sugalvosim,jei busite zonoje smile.gif
Atsakyti
mes gyvename lushnje. tiksliau netoli miesto, bet kaime. jau nusiziurejome nama mieste pirkti ir jeigu viskas gerai kita savaite jau busiu miestiete :)kaime gyventi man labai nepatinka, nera ka veikti. pitu nekepu is manes nekokia kulinare smile.gif su uosviais gerai sutariu, kaip galima nesutarti ar pyktis jeigu kalbos visiskai nesuprantu biggrin.gif na istikro cia viskas gavosi kaip seriale. zinojau, kad jeigu seima kurti jis nori albanijoje, bet nesitikejau taip visko greitai unsure.gif albanija man nelabai patinka, labiau patiko italijoje gyventi. su vaiku tikrai sunku, bet jis ji priziuri, tai man su juo netenka kovoti. vaikas labai musasi, net tevui nesileidzia, kad apkabintu. draugas mano niekur siuo metu nedirba. uz keliu menesiu baigs statyti pastata, jis ten turi patalpu nusipirkes, tai nezinau ar nuomuos ar pats atidarys parduotuves.
Atsakyti
ai tai kelsites i lushnje.na tada mes jau tolokai liekame...mes skodroj dazniausiai bunam.....
Atsakyti
na taip tolokai tikrai smile.gif
Atsakyti
ei merginos ! ar dar gyvos?
ruosiates kelionen?
mes planuojame liepos pabaigoje,bet nieko neaisku,nes cia darbuose apsikuite....pas vyra vel bendradarbi pagulde i ligonine ,tai nieka snieko nezino,kaip ciabus su atostogom...............
o siaip ta i ka dbus atosotgos tai tikra i:)
Atsakyti
gal kas paskaitys ...gal kam patiks ...parasykite jusu atsiliepimus smile.gif

http://askelioneje.blogspot.com/
Atsakyti