Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios ir padorios Kėdainietės

QUOTE(žemuogienė @ 2013 08 12, 12:26)
burokėlius su paprika ir pomidorais žiemai smile.gif


Eksperimentinis gaminys ar jau bandytas?
Atsakyti
QUOTE(sandrasa @ 2013 08 12, 13:11)
aš irgi tokios sudėties darau, dar dedu morkų, svogūno. Labai skanu.  smile.gif


man morkos netinka, kitoks receptas pas mane. svogūnai, česnakai dedasi.

QUOTE(Jolete @ 2013 08 12, 13:13)
Eksperimentinis gaminys ar jau bandytas?


bandytas kokius 4 metus jau. ir visada būna suvalgytas spalio mėnesį doh.gif kas įdomiausia, kad aš paprikos nekenčiu, bet šituos burokėlius galiu valgyti prie visko.

Vilija man davė šitą receptą, bet pasirodo, kad radau tokį patį mamos receptų knygoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 12 rugpjūčio 2013 - 12:41
Rašyk receptą čia.


Padorios Zojos, gal kokį vakarą į kiną ar šiaip pasižmonėti????
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 08 12, 12:56)
Rašyk receptą čia.
Padorios Zojos, gal kokį vakarą į kiną ar šiaip pasižmonėti????

Pritariu.
Atsakyti
sveikos, jo geras receptas, bet pamirsau kad pomidorai dedasi ax.gif reiktu tada ir man pradet gamint jas...dabar tai Uncel Bens eina ir agurkeliai cool.gif

Atsakyti
matyt man reikia naujų akinių, nes nemačiau, kad žmonės prašė recepto biggrin.gif gavau velnių vakar, tai rašau biggrin.gif

4 kg virtų burokėlių
0,5 kg paprikos
0,5 kg svogūnų
1,5 kg pomidorų
200g česnako
200g acto
200g cukraus
60g druskos
300g aliejaus

aliejaus ir acto dedu vos mažiau.
burokėlius reikia išvirti, sutarkuoti arba supjaustyti.aš pjaustau plonais šiaudeliais su pjaustykle. svogūnus su paprika apkepti, versti į burokėlius viską, prieskonius ir patroškinti 3-5 minutes.

Skanaus smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios ruosia pirmokus, i kokias kuprines dairotes? As ziurineju tas Herlitz blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 08 14, 09:51)


Kada darysi, norėčiau paragauti smile.gif



Kuo ypatingos Herlitz?
Atsakyti
-Ergonominė nugarėlė
-Paminkštintos petnešėlės
-Atspari vandeniui medžiaga
-Pakietintas kuprinės dugnas
-Patogus užsegimas viena sagtimi
-nesveria 1kg

Atitinka tuos atseit reikalavimus visus, bet ir kaina apie 200lt, tai galvoju ar verta tiek piginu g.gif
Atsakyti
deividaite, jos labai fainos tuo, kad yra kieta visa kuprinė. tiek šonai, tiek nugara. nefainos tuo, kad nėra lengvos. man tas jų parašymas kad lengvesnės negu 1 kg nieko nereiškia. kur dabar Emai nupirkom, sveria gal kelis šimtus g. aišku, kieta tik nugara, bet pratybas ir sąsiuvinius vistiek deda į kietus aplankus.

Jolete, burokėlius darysiu po savaitgalio. juk pernai sakiau, kad tavo lauko virtuvę nuomosiu, tai galėsi užeit ir paragauti hihihi.gif
Atsakyti
Nezinau, ar Urtes tos firmos kuprine, bet l.panasi.Nesigailiu pirkus, nes tvirta , niekur nesuplyso.Jokiu deklu sasiuviniams Urte nenaudoja, kuprine nesios ir siemet.O del svorio, tai svarbiausia nuolat tikrinti , kad per daug petsu nesinesiotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 08 14, 08:51)
matyt man reikia naujų akinių, nes nemačiau, kad žmonės prašė recepto biggrin.gif gavau velnių vakar, tai rašau biggrin.gif

4 kg virtų burokėlių
0,5 kg paprikos
0,5 kg svogūnų
1,5 kg pomidorų
200g česnako
200g acto
200g cukraus
60g druskos
300g aliejaus

aliejaus ir acto dedu vos mažiau.
burokėlius reikia išvirti, sutarkuoti arba supjaustyti.aš pjaustau plonais šiaudeliais su pjaustykle. svogūnus su paprika apkepti, versti į burokėlius viską, prieskonius ir patroškinti 3-5 minutes.

Skanaus smile.gif

Kada ir kaip pomidorus dėti?
Atsakyti