Įkraunama...
Įkraunama...

Ar/kaip maitinate aukles?

beja, o kiek jusu vaikams metu? Jusu tuo metu namuose nebus?
Atsakyti

Aciu uz patarima. Kadangi mergaites 2, tai nusprendem, kad pries ateinant pas mus viena is mergaiciu nubegs iki parduotuves (ji visai cia pat) ir apipirks sveiku uzkandziu ir sau, ir vaikuciams ir mums paliks cekiuka. Papildomu pinigeliu visad paliksim ir ledams, pasivaiksciojimo po parka metu ir uzkandziams. Maista pas mus gamina tetis. Tai pasistengsime, kad visad butu pridaryta lietiniu, kepsniuku, zuvytes, kad mergaitems reiketu tik ant griliaus uzdeti arba pasildyti jeigu mums nepavyks namuciu grysti per pietus. Ir auklytes valgys ta pati maista kartu su vaikuciais.

" Arba kartais maitinimas reiskia, kad aukle gamina kazka vaikams ir valgo ta pati ir ji. Tada mama daugiau sprendzia ka valgo."


Labai, labai aciu uz patarima. Jus visiskai teisi, kad tokiu budu mes spresime ka vaikai visad valgo, o ir vaikuciai matydami, kad visi valgo ta pati maista taip pat nesispyrios ir suvalgys savo mesyte ( mano sunelis kazkodel nemegejas mesytes, tad visad reikia maista pateikti graziai ir paskatinti, kad valgytu).


Atsakyti
QUOTE(R1mi @ 2018 06 14, 16:39)
 Arba kartais maitinimas reiskia, kad aukle gamina kazka vaikams ir valgo ta pati ir ji. Tada mama daugiau sprendzia ka valgo.

matot, kartais buna taip,kad aukle valgo savo maista, o vaikutis "naminio" nenori, nori aukles maisto. Tuomet arba ji turi jau atsinesti dviems, arba pati suvalgyt vaikucio maista arba "kariaut" su juo, kad tas valgtu, ka mamyte nori.
Atsakyti

Klausimas tikriausiai ne i tema, bet galbut zinote ar yra Lietuvoje, Vilniuje imoniu kurios veztu maisto produktus i namus, kad mamytems nesant galimybes iki parduotuves nubegti butu galima produktus internetu uzsisakyt?

Atsakyti
as tai nepadesiu, ne Vilniuj gyvenu. Ir net neisivaizduoju kokioj cia temoj paklaust...
Atsakyti
QUOTE(R1mi @ 2018 06 14, 18:10)
<p>Klausimas tikriausiai ne i tema, bet galbut zinote ar yra Lietuvoje, Vilniuje imoniu kurios veztu maisto produktus i namus, kad mamytems nesant galimybes iki parduotuves nubegti butu galima produktus internetu uzsisakyt?</p>


"barbora" veza, Maximos prekes pristato.

https://www.barbora.lt/
Atsakyti

Labai aciu uz informacija. 

Atsakyti
QUOTE(R1mi @ 2018 06 14, 00:49)
<p>Laba diena,</p>
<p> </p>
<p>Ieskojau aukles 2018 Liepos ir Rugpjucio menesiais 3 vaikuciams. I skelbima atsiliepe jaunos mergaites arba jau vyresnio amziaus moterys. Labai norejosi rasti aukso viduriuka 22/35 metu, nepavyko smile.gif Priemem sprendima idarbinti 2 mergaites joms po 18 metu (sirdis neleido patiketi 3 vaikuciu jaunutei mergaitei). Viena mergaite ateina pilna diena jos uzmokesti Eur 1000, kita mergaite ateina dienos metu i pagalba pazaisti su broliuku, antra mergaite Eur 500. Paklause jos manes ar gaus maitinima, tiesa pasakius as niekad neesu samdziusi aukles pirma kart prireike 2 menesiams pagalbos ir tiesa pasakius nzn ka atsakyti. Ne todel, kad gaila man, ar as nenoriu, kad svetimi zmones lystu i saldytuva, bet man tos auklytes reikalingos tam, kad man padetu as tikrai nenoriu rupintis dar dveis zmonemis ar gamint jiems maisto. Ar manote, kad tai tiesiog savaime suprantamas dalykas ir man reikes rupintis ka valgys auklytes. Kaip minejau aukles niekad neesu samdziusi todel prasau Jusu patarimo, kad visi butu laimingi. Aciu</p>


Čia jūs Lietuvoje tiek mokėti ruošiatės? Ir dar mergaitėm be patirties? Wau, įspūdinga ! Gal reikia pasiprašyti nemokamų atostogų ir padirbėti pas jus vasarą biggrin.gif Vaikus 3 turiu, tai susitvarkyčiau ir su jūsiškiais biggrin.gif

O jei į temą, tai kiek samdžiausi aukles - niekada jų maitinimu nesirūpinau ir iškart tą pasakydavau. Maistą atsinešdavo ir pasišildydavo savo. Kavos, arbatos - prašom. Taip, pasitaikydavo kad vaikas norėdavo auklės maisto, tada sakydavau kad ji nesėdėtų alkana ir pasiieškotų ką valgyt ar suvalgytų kas buvo vaikui skirta, jei jau savu maistu pasidalino smile.gif

Vaikams kai kada būdavau pagaminusi, kai kada ne , tik ryte apsitardavom, kokių produktų yra ir ką galima iš jų padaryt. Dar ir mums vakarienę dažniausiai rasdavau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 21 birželio 2018 - 22:36
QUOTE(MuseZuze @ 2018 06 21, 23:35)
Čia jūs Lietuvoje tiek mokėti ruošiatės? Ir dar mergaitėm be patirties? Wau, įspūdinga !

ispudinga, bet klausimas kiek valandu reikes dirbt, jei jau mama klausia kokios firmos galetu maisto produktus atvezt, jei jau tevai nespetu nupirkt. Gal nuo ryto iki sutemu.

Beja. Jei 2 be patirties, 18 metu, tai as geriau samdyciau abi po pusdieni. Maitint tikrai nereiketu ir algos mazesnes butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 21 birželio 2018 - 22:51

Nemanau, kad suma ispudinga. Nuo pirmadienio iki penktadienio 8 ryto - 6 vakaro valandu skaicius tikrai susidaro nemazas. Mergina kuri dirbs pilna darbo diena sake patirties turi, praeita vasara taip pat priziurejo vaikucius. 

Jums aukle susirast tikriausiai lengviau, nes Jus siulote pastovu darba. Man aukle reikalinga 3 vaikuciams ir tik 2 menesiams, todel manau daugeliui zmoniu tai nera viliojanti darbo vieta. Jeigu zmogus iesko darbo, tai iesko pastovaus. I mano skelbima atsiliepe mergaiciukes 16-18 metu ir jau pencijinio amziaus moteriskes. Kaina priklauso nuo pasiulos. Vilniaus senamiestyje nera lengva auklyciu rasti. Nes kaip minejau 3 vaikuciai ir darbas siulomas tik 2 menesiams daug kam netinka.

Atsakyti
QUOTE(R1mi @ 2018 06 22, 03:18)
<p>Nemanau, kad suma ispudinga. Nuo pirmadienio iki penktadienio 8 ryto - 6 vakaro valandu skaicius tikrai susidaro nemazas. Mergina kuri dirbs pilna darbo diena sake patirties turi, praeita vasara taip pat priziurejo vaikucius. </p><p>Jums aukle susirast tikriausiai lengviau, nes Jus siulote pastovu darba. Man aukle reikalinga 3 vaikuciams ir tik 2 menesiams, todel manau daugeliui zmoniu tai nera viliojanti darbo vieta. Jeigu zmogus iesko darbo, tai iesko pastovaus. I mano skelbima atsiliepe mergaiciukes 16-18 metu ir jau pencijinio amziaus moteriskes. Kaina priklauso nuo pasiulos. Vilniaus senamiestyje nera lengva auklyciu rasti. Nes kaip minejau 3 vaikuciai ir darbas siulomas tik 2 menesiams daug kam netinka.</p>


Manau tai idealus darbas studentėms pvz, ne mokyklinukėms.
Be to, daug auklių vasarą yra be darbo, arba su 'apkarpytomis' algomis, nes tėvai atostogauja, jų paslaugų nereikia. Auklių paslaugų didžiausia paklausa nuo rugsėjo mėn.

Valandų skaičius - įprastas,

O kokio amžiaus vaikučiai?

Į auklių agentūras nesikreipėte? Turint tokias finansines galimybes - man nuoširdžiai keistas jūsų pasirinkimas...

Jei jau viską nusprendėte - tuomet nekvaršinsiu jums galvos, bet jei norėtumėte dar pamėginti pasieiškoti , tai parašykit man į AŽ , už ~800 eur manau rastumė jums labai neblogų variantų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 22 birželio 2018 - 13:03

Manau tai idealus darbas studentėms pvz, ne mokyklinukėms.
Be to, daug auklių vasarą yra be darbo, arba su 'apkarpytomis' algomis, nes tėvai atostogauja, jų paslaugų nereikia. Auklių paslaugų didžiausia paklausa nuo rugsėjo mėn.

Valandų skaičius - įprastas,

O kokio amžiaus vaikučiai?

Į auklių agentūras nesikreipėte? Turint tokias finansines galimybes - man nuoširdžiai keistas jūsų pasirinkimas...

Jei jau viską nusprendėte - tuomet nekvaršinsiu jums galvos, bet jei norėtumėte dar pamėginti pasieiškoti , tai parašykit man į AŽ , už ~800 eur manau rastumė jums labai neblogų variantų smile.gif

Ka reiskia parasykite man i AZ? Atsiprasau as naujoke sitame forume nelabai gaudausi kas ir kur dar 🙂

Atsakyti