Įkraunama...
Įkraunama...

Teatro studijos (pan. veikla) Vilniuje

Gal kas is Jusu turetu su panasia veikla susijusios informacijos? O gal Jusu atzalos lanko/lanke kazka panasaus? Kiaura diena maluos internete, bet nieko doro be vadinamuju moksleiviu rumu (netinka nurodytos valandos) neradau. Beje, gal kas zino ka nors daugiau apie teatro studija "Elementorius", kuriai vadovauja G.Storpirštis? VŽ, busiu dekinga uz bet kokią informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2006 05 31, 15:00)
Gal  kas  is  Jusu  turetu  su  panasia  veikla  susijusios  informacijos? O  gal  Jusu  atzalos  lanko/lanke  kazka  panasaus?  Kiaura  diena  maluos  internete, bet  nieko  doro  be  vadinamuju  moksleiviu  rumu  (netinka  nurodytos  valandos)  neradau.  Beje, gal  kas  zino  ka  nors  daugiau  apie  teatro  studija "Elementorius",  kuriai  vadovauja  G.Storpirštis? VŽ,  busiu  dekinga  uz  bet  kokią  informaciją.

Va, va ir as su ta pacia problema nu niekur nerandu. Oji taip noretu lankyti teatro bureli sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 25, 07:35)
Va, va ir as su ta pacia problema nu niekur nerandu. Oji taip noretu lankyti teatro bureli sad.gif


Pabandykit www.teatromokykla.projektas.lt. Tai yra teatro mokyklos "As esu" tinklalapis. Konkreciai nieko apie sia mokykla pasakyti negaliu, tik galiu nuostabiai atsiliepti apie direktore ir teatro vadove Laimute Gudaite. Nepaprasta, nuostabi kaip zmogus ir labai profesionali kaip teatro rezisiere ir vadove. 4u.gif
Atsakyti
Studija "Elementoriu" manau geras pasirinkimas wink.gif vyresniugrupe turi G.Storpirstis,o mezesniu jo zmona Egle smile.gif ji dirbo ir dirba J.basanaviciaus, manau ten ja surasti ir butu galima smile.gif beto ji turi ir keleta choriuku,tik nzn ar i juos leisti galima vaikus ne is basanaviciaus mokyklos...bet siaip vaikai tikrai daug kur dalyvaus,vaidins smile.gif pciai vadove pazistu nuo 1-os klases(mums ji buvo muzikos mokytoja) veliau spektakliu rezisiere,taigi jau daugiau nei 12 metu smile.gif Tiesa ji griezta ,bet teisinga,vaikai ja myli,bet kartais net prisibijo ,taciau labai gerbia smile.gif atsimenu mokyklos laikus ir su mokytoja Egle,bei savo choro vadove ir repeticijas spektaklius ir jauduli pries juos smile.gif tai buvo ko gero patys geriausi atsiminimai susije su mokykla smile.gif manau,kad isleide vaikus pas G.ir E Storpirscius tikrai nenusivilsite smile.gif Nuostabus zmones wink.gif
Atsakyti
O mažiukams yra kur nors? pvz. 5 metų vaikučiams? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip su teatrais ir vaidyba siais laikais?? 4u.gif
Ar yra jaunuju aktoriuku mokyklu? smile.gif
Atsakyti
Vaikai ir jaunimas kviečiami į teatro būrelį “Fantazija” 4u.gif
Užsiėmimai vyks Naujosios Vilnios kultūros centre (Pergalės g.8)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 08 sausio 2011 - 18:35
http://www.raganiuke...e...e&TopicID=4

Cia vyresniems: http://www.satrijosk...t...5&Itemid=10
Atsakyti
As savo 7metei kaip tik ieskau, tai pasidalinsiu ka kol kas surinkau. Dar niekur nebuvau, negaliu nieko rekomenduot, bet gal kitoms ieskancioms pravers ar dar kas papildys:


1. http://www.latgaja.lt/apie-kluba.html Antakalnio vaikų ir jaunimo klubas
2. http://www.vaikolaik...udija-mokyklele Raganiuke
3. http://www.lvjc.lt/i...p;paslauga=2094 Vaiku ir jaunimo centras
4. http://www.satrijosk...t...45&Itemid=0 Satrijos klubas
5. http://www.mazojitea...t/lt/uzsiemimai Mazoji teatro akademija
6. http://www.maziejist....lt/teatras.htm Mazieji stebuklai
7. http://www_bizi_lt/a...ro-studija-yoko Teatro studija Yoko
8. http://www.zirmunukl...i...1&Itemid=19 Zirmunu klubas

Elementoriaus kontaktu dar nepavyko rasti

Atsakyti