Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis
tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?

Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis
tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas jau isbande ir pasidalintu patirtimi?

Vaivux jei tavo mažylis drąsus tai gal ir gerai ta mašinėlė.O kainu mačiau visokių nuo 15lt iki......Kuo jos skiriasi ir kokios geriau tikrai negalėčiau pasakyti,nes niekad tokiom nesinaudojau.Bet mano draugė savo sūneli taip skusdavo nuo 1metukų,aišku ne kaip atrodydavo,nes reikėdavo lakstyt iš paskos,bet nuskusdavo.Aš kažin ar pati mokėčiau.Nežinau kokios firmos ir kokia kaina tos mašinėlės,bet garsas tai....tikrai labai nemalonus ir gan garsiai burzgia
Mes turim masinele
ir kerpam savo maziu nuo 9 men
nes labai jau ilgi plaukai ir be to tankus,o pas kirpeja savo vaiko tikrai nenuvesiu,nes svetimos tetos tikrai neprisileis
masinele pigi,berods apie 15 lituku mokejom,nes galvojom,jei neprireiks,kad nebutu gaila ismest
bet kerpa gerai ir burzgia tyliai
O kerpam maziu ne plikai,o stiliovai
su zirklem kerpu,o apacia su masinele
Juk yra uzdedamos sukos,kuriomis galima ivairiais ilgiais kirpt
Aisku pirmi kartai buvo tokie nelabai sekmingi,bet plaukuciau juk greit atauga
dabar jau igudau ir tikrai grazus bernas gaunasi ir pinigeliu sutaupom
Aisku kirptis tai nelabai nori,bet ikalbu pakentet,juk trumpai kerpu,ir parekia nepatenkintas biski,bet po to eina ir veidrody grozisi koks jis grazus su nauja sukuosena

O kerpam maziu ne plikai,o stiliovai

Aisku kirptis tai nelabai nori,bet ikalbu pakentet,juk trumpai kerpu,ir parekia nepatenkintas biski,bet po to eina ir veidrody grozisi koks jis grazus su nauja sukuosena

na as pati kirpeja ir turiu pusiau profesonalia ,kerpa tai ji aisku gerai ir tyliai bet sunus tai iki siol (3.5 metu)bijo kaip velnias kryziaus,kiekvienas kirpimas tai mums abiems kosmaras.esu kelis kartus susidurus su tom pigiom kirpimo masinom tai tikrai nei vienos girt negaliu-vibruoja ne tik masinele bet ir visa ranka iki peties,pesa sake ziauriai,kad lygiai nukirptu reik kelis kart ta pacia vieta bruzyt...Bet ju dabar l.daug rusiu yra,ir tai manau gali but ta pati firma o viena gerai kirps kita pes
Na mano tai jau senele (pirkau pries kokius sesis metus philips mokejau apie350lt),bet tarnauja kadangi nedirbu savo darbo tai man pilnai ustenka
o profesonalios tai daug brangesnes ,o paprastos manau nuo kokia 50 lt tikrai imanoma rast bet manau kokybes ten nelabai

Mano maziu pirma karta su masinele kirpo mano drauge, bet visa plikai kai buvo virs 1 metu. Po to pradejom kirptis kirpykloje, sedi ramiai, bet galva sukioja (nori pamatyti kas burzgia
), O kai pakausi kerpa, tai guziasi ir niekaip masineles neiseina uzkisti
Tai kiek speja tiek nukerpa. Nevisada lygiai.
Daznai pagalvoju, kad reiktu nusipirkti masinele. Kirpejos sako, kad pigaus nepirkciau, nes tos pesa plaukus. Bet as igudziu neturiu, tai brangios tikrai nepirksiu, nes jaigu man neiseis, gaila bus pinigu. Be to mamyte priestai rase, kad ir pigi puikiai kerpa
Sekmes bandymuose

Daznai pagalvoju, kad reiktu nusipirkti masinele. Kirpejos sako, kad pigaus nepirkciau, nes tos pesa plaukus. Bet as igudziu neturiu, tai brangios tikrai nepirksiu, nes jaigu man neiseis, gaila bus pinigu. Be to mamyte priestai rase, kad ir pigi puikiai kerpa

Sekmes bandymuose

Bet vadinasi sukuosena gali buti ne tik eziuku? Nelabai isivaizduoju, kaip ten ilgesnius plaukus kirpti?
Aš tai tikrai nepatarčiau pirkti pigios mašinėlės. Nes jos dažniausiai ne kerpa - o peša. Mes jau tokią turėjom. Apsisukę išmetėm į šiukšles. O jei tu su ja dar vaiką pradėsi kirpi, tai išgasdinsi. Ir jis dauigiau nesileis kerpamas. Nusi pirkus išbandyk ant vyro.
Na o jei čia viena forumietė nusipirko gerą mšinėlę ir pigiai, tai būtų gerai, kad parašytų kokios firmos ir modelį.
Mano mažiukui tik metukai. Bet kirptis tai jau reikėtų... Parašysiu kaip pasiseks.

Mano mažiukui tik metukai. Bet kirptis tai jau reikėtų... Parašysiu kaip pasiseks.
na nelabai moku tau paaiskint,bet kiekviena kirpimo masinele turi kelis antgalius ant kuriu parasyta kiek milimetru ji palieka pasirenki kas patinka as pati savo sunu kerpu virsu zirklemis o sonus nuskutu kartais visa nukerpu masinele.
QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 15:54)
tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?

Mes savo mažiuką elektrine mašinele jau pora kartų esam kirpę.Negali pasakyti, kad ypatingai sužavėtas šia procedūra

Dėl pačių kirpimo mašinėlių

QUOTE(radastele @ 2006 06 01, 10:53)
Aš tai tikrai nepatarčiau pirkti pigios mašinėlės. Nes jos dažniausiai ne kerpa - o peša. Mes jau tokią turėjom. Apsisukę išmetėm į šiukšles.
del pesimo,mes kai pradejom kirpt irgi pastebejom,kad pesa,tai nunesem atgal i parduotuve masinele,tipo gal bloga pardave

mus kirpykloje jau pra kartu kirpo su elektrine masinele,jam dabar 2.4m.labai patiko,graziai sedejo,nes kirpejo paaiskino,kad visi vyrai taip kerpasi