Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko kirpimas elektrine mašinėle

Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis g.gif tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?
Atsakyti
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis g.gif tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas jau isbande ir pasidalintu patirtimi?
Atsakyti
Vaivux jei tavo mažylis drąsus tai gal ir gerai ta mašinėlė.O kainu mačiau visokių nuo 15lt iki......Kuo jos skiriasi ir kokios geriau tikrai negalėčiau pasakyti,nes niekad tokiom nesinaudojau.Bet mano draugė savo sūneli taip skusdavo nuo 1metukų,aišku ne kaip atrodydavo,nes reikėdavo lakstyt iš paskos,bet nuskusdavo.Aš kažin ar pati mokėčiau.Nežinau kokios firmos ir kokia kaina tos mašinėlės,bet garsas tai....tikrai labai nemalonus ir gan garsiai burzgia
Atsakyti
Mes turim masinele thumbup.gif ir kerpam savo maziu nuo 9 men thumbup.gif nes labai jau ilgi plaukai ir be to tankus,o pas kirpeja savo vaiko tikrai nenuvesiu,nes svetimos tetos tikrai neprisileis schmoll.gif masinele pigi,berods apie 15 lituku mokejom,nes galvojom,jei neprireiks,kad nebutu gaila ismest blush2.gif bet kerpa gerai ir burzgia tyliai thumbup.gif
O kerpam maziu ne plikai,o stiliovai thumbup.gif su zirklem kerpu,o apacia su masinele thumbup.gif Juk yra uzdedamos sukos,kuriomis galima ivairiais ilgiais kirpt thumbup.gif Aisku pirmi kartai buvo tokie nelabai sekmingi,bet plaukuciau juk greit atauga thumbup.gif dabar jau igudau ir tikrai grazus bernas gaunasi ir pinigeliu sutaupom thumbup.gif
Aisku kirptis tai nelabai nori,bet ikalbu pakentet,juk trumpai kerpu,ir parekia nepatenkintas biski,bet po to eina ir veidrody grozisi koks jis grazus su nauja sukuosena wub.gif wub.gif
Atsakyti
na as pati kirpeja ir turiu pusiau profesonalia ,kerpa tai ji aisku gerai ir tyliai bet sunus tai iki siol (3.5 metu)bijo kaip velnias kryziaus,kiekvienas kirpimas tai mums abiems kosmaras.esu kelis kartus susidurus su tom pigiom kirpimo masinom tai tikrai nei vienos girt negaliu-vibruoja ne tik masinele bet ir visa ranka iki peties,pesa sake ziauriai,kad lygiai nukirptu reik kelis kart ta pacia vieta bruzyt...Bet ju dabar l.daug rusiu yra,ir tai manau gali but ta pati firma o viena gerai kirps kita pes mirksiukas.gif Na mano tai jau senele (pirkau pries kokius sesis metus philips mokejau apie350lt),bet tarnauja kadangi nedirbu savo darbo tai man pilnai ustenka smile.gif o profesonalios tai daug brangesnes ,o paprastos manau nuo kokia 50 lt tikrai imanoma rast bet manau kokybes ten nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Mano maziu pirma karta su masinele kirpo mano drauge, bet visa plikai kai buvo virs 1 metu. Po to pradejom kirptis kirpykloje, sedi ramiai, bet galva sukioja (nori pamatyti kas burzgia doh.gif ), O kai pakausi kerpa, tai guziasi ir niekaip masineles neiseina uzkisti doh.gif Tai kiek speja tiek nukerpa. Nevisada lygiai.
Daznai pagalvoju, kad reiktu nusipirkti masinele. Kirpejos sako, kad pigaus nepirkciau, nes tos pesa plaukus. Bet as igudziu neturiu, tai brangios tikrai nepirksiu, nes jaigu man neiseis, gaila bus pinigu. Be to mamyte priestai rase, kad ir pigi puikiai kerpa thumbup.gif
Sekmes bandymuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet vadinasi sukuosena gali buti ne tik eziuku? Nelabai isivaizduoju, kaip ten ilgesnius plaukus kirpti?
Atsakyti
Aš tai tikrai nepatarčiau pirkti pigios mašinėlės. Nes jos dažniausiai ne kerpa - o peša. Mes jau tokią turėjom. Apsisukę išmetėm į šiukšles. O jei tu su ja dar vaiką pradėsi kirpi, tai išgasdinsi. Ir jis dauigiau nesileis kerpamas. Nusi pirkus išbandyk ant vyro. mirksiukas.gif Na o jei čia viena forumietė nusipirko gerą mšinėlę ir pigiai, tai būtų gerai, kad parašytų kokios firmos ir modelį.

Mano mažiukui tik metukai. Bet kirptis tai jau reikėtų... Parašysiu kaip pasiseks.
Atsakyti
na nelabai moku tau paaiskint,bet kiekviena kirpimo masinele turi kelis antgalius ant kuriu parasyta kiek milimetru ji palieka pasirenki kas patinka as pati savo sunu kerpu virsu zirklemis o sonus nuskutu kartais visa nukerpu masinele.
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 15:54)
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis  g.gif  tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?

Mes savo mažiuką elektrine mašinele jau pora kartų esam kirpę.Negali pasakyti, kad ypatingai sužavėtas šia procedūra schmoll.gif , bet...Apkerpam normaliai ir manau mašinele tikrai lengviau apkirpti, negu žirklėmis( jam ramiai pasėdėti didžiausia kančia, todėl ir žirklėmis labai jau ypatingos šukuosenos tikrai nesumodeliuosi biggrin.gif )
Dėl pačių kirpimo mašinėlių g.gif , pigios peša, o be to prieš perkant reikėtų atkreipti dėmesį ne tik į burzgimą, bet ir į mašinėlės vibraciją. Vibracija mažus vyrukus dažnai gąsdina.Paprašyk prieš pirkdama, kad kelias mašinėles įjungtu ir palaikyk rankoje... ax.gif Skirtumas tarp prastos ir kokybiškos juntamas...
Atsakyti
QUOTE(radastele @ 2006 06 01, 10:53)
Aš tai tikrai nepatarčiau pirkti pigios mašinėlės. Nes jos dažniausiai ne kerpa - o peša. Mes jau tokią turėjom. Apsisukę išmetėm į šiukšles.

del pesimo,mes kai pradejom kirpt irgi pastebejom,kad pesa,tai nunesem atgal i parduotuve masinele,tipo gal bloga pardave g.gif o mums isaiskino,kad reikia sutept doh.gif ten komplekte yra kazkoks aliejukas,juo reikia dantukus sutept thumbup.gif ir kerpa puikiai tikrai nepesa thumbup.gif
Atsakyti
mus kirpykloje jau pra kartu kirpo su elektrine masinele,jam dabar 2.4m.labai patiko,graziai sedejo,nes kirpejo paaiskino,kad visi vyrai taip kerpasi biggrin.gif
Atsakyti