Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko kirpimas elektrine mašinėle

mes kerpames masinele,ispradziu labai klausesi ir dairesi,o dabar thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau supratau kame cia saknys:Das kirpau savo broli 8 metu.Is pradziu jis labai dziaugesi, kad kirpsiu, bet kai pradejau labai susierzino, susipykom, nes pasirodo kad jam labai pese!O masinele kaip tik ir turim tik pigia tokia, tai uztai jam cia taip..O kai vaikina kerpu tai jis tyli, nieko nesiskundzia, tai net negalvodavau kad ten masinelej bedu gali buti:D
Siaip kirpti nera lengva bent jau man, nors dar ne daug kartu kirpusi esu, igudziu truksta:)
Atsakyti
viskas gerai su tom masinelem yra smile.gif tik reikia ne pacia pigiausia is maksimos nusipirkti;)
Atsakyti
jeigu vaikas nebijo tai tada gerai , ir zinoma kad reikia nusipirkt normalia , o ne pigia . thumb_yello.gif
Atsakyti
jau 2 kartus esame kirpe su ta masinele, viskas buvo thumbup.gif tik gal kiek per trumpai, o dabar jau teko pas kirpeja apsilankyt, nes su burzgencia masinele nei pro kur neprisileido, na bet uztat graziai "berniukiskai" nukirpo thumbup.gif daugiau masinele nebesinaudosim
Atsakyti
Ar kas nors esate naudoje ne elektrine kirpimo masinele, o rankine???? Ar yra dar tokiu pirkti?
Atsakyti
mes turim gera elektrine masinele,kaip pirma karta kirpom tai truputeli bijojo,o dabar tai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
mes kerpam,ir viskas tvarkoje.tik labai jam kutena smile.gif
Atsakyti
Vyresneli kirpdavau masinele iki kokiu 3 metu.Tikras siaubas-paleisdavo duda,aplipdavo plaukais veidukas,prisitrindavo i akytes.Tai pabandem i kirpykla nueit,na jam patiko ir man sirdies nebeskaudejo.O stai mazaji kerpu pati zirklemis ,jau pramokau-visai nieko gaunasi.JIS TOKS MAMYCIUKAS-nesileistu prisiliest svetimos tetos.
Atsakyti
o mus kerpa ir masinelia ir zirklem nuo pirmo kirpimo vaikas nieko pries o seses maziuj nepatinka masinelia ir jis nenorej sedi iki pabaigos schmoll.gif
Atsakyti
kerpam elektrine masinele smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat kerpamės elektrine mašinėlę. Pirmas kartas buvo baisus mažyliui, o antrą kartą viskas buvo liux thumbup.gif
Atsakyti