mes kerpames masinele,ispradziu labai klausesi ir dairesi,o dabar

Pagaliau supratau kame cia saknys:Das kirpau savo broli 8 metu.Is pradziu jis labai dziaugesi, kad kirpsiu, bet kai pradejau labai susierzino, susipykom, nes pasirodo kad jam labai pese!O masinele kaip tik ir turim tik pigia tokia, tai uztai jam cia taip..O kai vaikina kerpu tai jis tyli, nieko nesiskundzia, tai net negalvodavau kad ten masinelej bedu gali buti:D
Siaip kirpti nera lengva bent jau man, nors dar ne daug kartu kirpusi esu, igudziu truksta:)
Siaip kirpti nera lengva bent jau man, nors dar ne daug kartu kirpusi esu, igudziu truksta:)
viskas gerai su tom masinelem yra
tik reikia ne pacia pigiausia is maksimos nusipirkti;)

jeigu vaikas nebijo tai tada gerai , ir zinoma kad reikia nusipirkt normalia , o ne pigia .

jau 2 kartus esame kirpe su ta masinele, viskas buvo
tik gal kiek per trumpai, o dabar jau teko pas kirpeja apsilankyt, nes su burzgencia masinele nei pro kur neprisileido, na bet uztat graziai "berniukiskai" nukirpo
daugiau masinele nebesinaudosim

Ar kas nors esate naudoje ne elektrine kirpimo masinele, o rankine???? Ar yra dar tokiu pirkti?
mes turim gera elektrine masinele,kaip pirma karta kirpom tai truputeli bijojo,o dabar tai labai patinka

mes kerpam,ir viskas tvarkoje.tik labai jam kutena

Vyresneli kirpdavau masinele iki kokiu 3 metu.Tikras siaubas-paleisdavo duda,aplipdavo plaukais veidukas,prisitrindavo i akytes.Tai pabandem i kirpykla nueit,na jam patiko ir man sirdies nebeskaudejo.O stai mazaji kerpu pati zirklemis ,jau pramokau-visai nieko gaunasi.JIS TOKS MAMYCIUKAS-nesileistu prisiliest svetimos tetos.
kerpam elektrine masinele

Mes taip pat kerpamės elektrine mašinėlę. Pirmas kartas buvo baisus mažyliui, o antrą kartą viskas buvo liux