Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko kirpimas elektrine mašinėle

QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 15:57)
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis  g.gif  tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas jau isbande ir pasidalintu patirtimi?

As esu pati kirpeja, tai kai atvesdavo mazylius i kirpykla budavo sunku juos nulaikyti norin gerai apkirpti. Jai jaunesnis nei du metukai neisivaizduoju kaip jus patys namie kirpsite, atvesdavo tokio amziaus pataisyti"kirpimo". Masineliu yra ivairiu ir jos visos kaip buitines kerpa gerai. Is buitiniu esu turejus tikrai labai nebloga Philips. Norint kad kuo ilgiau veiktu svarbiausia po kiekvieno kirpimo gerai issivalyti ir sutepti aliejuku. Mazesnius vaikucius lengviau kirpti kirpyklose nes ir pasodinti yra patogiau ir jis ramiau issedi, nes jam viskas idomiau nei namie. Pati laukiu kada galesiu savo mazyli kirpti, bet dazniausiai kirpeju vaikai nemegsta kirptis. ax.gif
Atsakyti
Mes mašinėle kerpamės jau nuo metukų.Tiksliau vyresnėlį kerpam jau penkis metus,o mažių tik vieną sykį kirpom kai suėjo metukai,tai kuo ramiausiai leidosi,nei sukinėjosi,nei ką,o taip patrakęs pas mane vyrukas,nė min negali pasėdėti biggrin.gif Ir dar patarčiau iš savo patirties,kad geriau jau brangesnę,nei 15lt,nes jos tikrai peša,nors mums ji tarnavo metus(bet tik vyrą savo kirpaliojau),o va dabar turim jau metus brangesnę virš 50lt mokėjome,tai nepalyginsi už pigesnę,ji tyliai dirba,tiksliau net nesijaučia,kad kerpi,ir vibracija net ne tokia smarki ax.gif
Atsakyti
vat pritariu Ausrad mano vaikui kirptis tai kaskokia isterija,kerpu pati nuo gimimo bandem kirpykloi( gal ziauriai pasakysiu-tipo gana man pinigus moku tegul ten kankinas) tai visai be sansu isterijos tai vistik kankinuos pati tongue.gif
Atsakyti
Na o mus tai sekasi kol kas neblogai kirptis namučiuose,apkerpu ir tėvelį ir sūnelį thumbup.gif Sūnų pradėjau kirpti net neatsimenu kada,ar buvo jau metukų ar ne blush2.gif jam dabar trys metukai,bet pabūna ramus vaikiukas,mes susišnekam,susitariam,dabar tai jau jis pats prašosi kad nukirpčiau jam plaukučius bigsmile.gif .Čia manau nuo kiekvieno vaiko priklauso ar jis nusėdės,pabus ramus ar ne,bet man tai pasisekė nereikia eiti į kirpykla kirpti vaikiuko,pirkom mašinėle prieš kokius keturis metus ir tikrai mums ji jau atsipirko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat kerpamės namuose. Turim nusipirkę Fhilips mašinėlę. Bandėm kirptis kirpykloje, bet nieko nesigavo, tai ir kerpa vyras namuose. Mašinėlė gera neburzgia, tai pažaizdami ir apsikerpam. clap.gif
Atsakyti
O ar gali sukuosena buti ne tik eziuku? Nelabai isivaizduoju, kaip ten ilgesnius plaukus priekyje palikti?
Atsakyti
mums irgi reikia kirptis, bet nezinau ar pavyks, nes mazius nenusedi ne minutes vietoj doh.gif jei kada pavyks parasysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2006 06 03, 01:24)
O ar gali sukuosena buti ne tik eziuku? Nelabai isivaizduoju, kaip ten ilgesnius plaukus priekyje palikti?

Eziuku, tai tuturi galvoj, visa galva vienu numeriu?
As savo vaikina prasau, kad kirptu "bliudeliu". Prieki zirklem pakerpa tiesiai, o aplink su masinele judesiu "is apacios i virsu" apkerpa.
Paskutini karta labai sukiojo galva ir guzesi. Kirpeja sake, kad nebekirps ir patare kirpti paprasciausiai vienu numeriu. Bet as taip nenoriu schmoll.gif
Reiks paciai mokintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingele @ 2006 06 03, 16:00)
mums irgi reikia kirptis, bet nezinau ar pavyks, nes mazius nenusedi ne minutes vietoj doh.gif jei kada pavyks parasysiu blush2.gif

Mano zinok irgi nepaseda, bet kirptis jam toks malonumas kad nors ir varytum nuo kedes - neitu! issisiepia, tik pradedi kirpti iskart juoko bangos, bet sedi ramiai...toks mielas juokingas vaizdelis gaunas tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazius kirpykloj ne uz ka nesikirpo. schmoll.gif Nors pries tai brolis kirposi. Nuvaziavau pas draugus, jie turi panasaus amziaus berniuka ir pasiule apkirpti. Namu salygom, su zaislu pagalba apkirpom. Bet masinele tokia faina, labai tyliai dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2006 06 09, 09:58)
Mano mazius kirpykloj ne uz ka nesikirpo.  schmoll.gif Nors pries tai brolis kirposi. Nuvaziavau pas draugus, jie turi panasaus amziaus berniuka ir pasiule apkirpti. Namu salygom, su zaislu pagalba apkirpom. Bet masinele tokia faina, labai tyliai dirba smile.gif

O gal galetum paklausti,kokiosfirmos ta masinele?
Atsakyti

QUOTE(Ingele @ 2006 06 03, 18:00)

Musu irgi laukia tas pats tik nezinau kaip bus g.gif
Atsakyti