Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko kirpimas elektrine mašinėle

O mes tai nekirpom dar su masinele, nuvedziau pas savo drauge, o ji kirpeja, tai ji ir apkirpo. pasedejo man ant keliu davem ko jis norejo, tai taip ir nukirpom plaukucius.
Atsakyti
Gal ir nepatikėsit, bet mes savo mažąjį pirmą kartą apkirpom su mašinėle, kai jis tebuvo vos 3 mėn. Mano vyrutis gimė su ilgais plaukais, net seselės gimdymo namuose juokaudavo, kad tuoj teks jam kasas pint ir tai buvo iškart normalūs plaukai, kurie nenuslinko, o toliau augo. Ir nuo tų 3 mėn. taip kirpdavom kas mėnesį, iki maždaug metų, kol pradėjo daugiau suprast ir bijot burzgimo garso bei nenusėdėt ramiai vietoje. Tada jau tekdavo pavargt, kol išaugo ir nustojo bijot. O į kirpyklą pradėjom eit nuo 3 metų ir jau tada jis pats kirpėjai aiškindavo, kaip jį reikia nukirpt tongue.gif
Atsakyti
nezinau mano sunui jau greit 4 metai mes 1karta tebuvome kirpykloje.Visa laik kirpau masinele,bet nusibodo tas toks kirpimas,kai vienodai visur nukerpi doh.gif norisi kazkokio tai grazesnio kirpimo 4u.gif Ir tas vienas kartas buvo kosmaras nepasedejo ramei net apsiausto neleido kirpejei uzdeti schmoll.gif Tai uosvene patare kad i kirpykla nuvestu kitas zmogus o ne as pati ir ne tetis.Tai prasysiu kie no nors kad nuvestu thumbup.gif
Atsakyti
as savo berniuka kirpau tik 2kartus, bet niekada nekirpo masinele, kazkur skaiciau, kad masinele kerpant leliukuus galima pakenkti ju plauku saknim ir tada jie visai nebeaugs, taigi visus kartus kirpo zirklem, neidealiai, bet vaikas atrode tvarkingai. Pirma karta kai kirpo tai nei garso neisleido, bet antra karta jau nebenorejo, teko mamai imtis visokiausiu priemoniu biggrin.gif padejo zurnalas, visa kirpimo laika varte zurnala
Atsakyti
mes nusipirkom masinele 7men proga pirma teti paememe bndomuoju zuikiu ar gerai kerpa ar nepesa ir pirma karta tai kur burzge ten sukiojosi tai ilgokai o dabar jau koki 5 karteli tai stengiuos kuo greciau duodi knyga pavartyt ir puikiai kerpames nelabai trumpai ir gan daznai mirksiukas.gif
Atsakyti
ir musiskis labai nenori kirptis , masinele kirpom viena karta , pacius pirmuosius plaukucius , kirpom tris dienas doh.gif , vaiksciojo apipesiotas , bet siaip ne taip nukirpom. Dabar vedam i kirpykla , bet irgi nesiduoda kerpamas , sakiau reiks nuvest ir paciai iseit , palaukt uz duru
Atsakyti
Mes pirma syki kirpom plaukucius savo mazyliui 6 menesiu, paskui jau metuku amziaus. Kerpam visada masinele, nes jo plaukuciai labai garbanoti, sunku butu kipti zirklemis. O jam tas labai nepatinka, as turiu ji tvirtai laikyti, o mano vyras kerpa masinele, palikdamas mazdaug 1 cm.
Atsakyti
Mes zuiki kirpom visada kirpykloj ir tik zirklem, bet gal ketvirta karta kirpeja pasiule su masinele nukirp. Jis kaip issigando to burzgimo kad nebesidave ir su zirklem kirpt, teko kirpykloj tris geras val prasedet kol buvo panasus i vaika. Dabar jau einant pro kirpykla dudas paleidzia. Taip kad nuo to karto pati namie kerpu su zirklem, per diena nukerpu doh.gif Senelis karta juokavo kad reikia mieganciam kirpt, kai apsivers ant kito sono tai ir kita puse pagrazint lotuliukas.gif
Atsakyti
Kirpom masinele 1 karta sulauke 1 m. Kirpomes plikai tongue.gif
Atsakyti
gi smagu nueit i kirpykla, kaibuvau vaikas man labai smagu budavo apsikirp, o cia tevas su masinka dzyrins, ne kas.
Atsakyti
O mes savo vyresnėlį kerpam nuo 1,5m. atsėdėdavo visada vyriškai... ir dabar ne visada eina į kirpyklą, sako, tu apkirp geriau.
o štai mažylį kerpu tik pati ir su žirklėmis. plaukiukai jo nuo gimimo ilgi. tai pirmą kartą kirpau jau 6 mėn. kasos jau buvo užuagę biggrin.gif jo plaukų struktūra visai kitokia negu brolio, todėl iš karto jau formuoju šukuoseną, aišku, jei tik pavyksta, nes tokį gyvą sidabrą reikia pastangų apkirpt.
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2006 05 31, 14:54)
Galvoju isigyti elektrine masinele savo vaikinui. Sakau i kirpykla nereikes vaikscioti, o galbut kartu ir tetis gales namie kirptis  g.gif  tik va, nezinau, kaip vaikai i toki kirpima reaguoja, ar tikrai normaliai ta masinele kerpa, o ir is viso kokiu ju buna ir kiek kainuoja? Gal kas pasidalintu patirtimi?

Mano vyriokai tai abu namuose su masinele kerpasi. O mazajam 1metei9 men. tai jis patenkintas sedi. mes jau kirpom 3 kartus. tai maniskiui kazkaip labai patinka, nesibijo. Manau svarbiausia neisgazdinti is pat pradziu, duoti palaikyti masinele, kad paziuretu kaip tetis kerpasi ir manu viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti