QUOTE(AIRA @ 2013 06 26, 06:47)
O man atrodo, kad snikersas ir juodas miškas genda lygiai taip pat kaip rafaelo, nes sudėty tas pats kremas iš grietinėlės, kuri ir yra didžiausias rizikos faktorius. Gal tik snikersas formą geriau išlaiko, tvirtesnis yra.
As atvirkciai , i snikeri dedu tik viena sluoksni grietineles, o 2 sviestinio/rududu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 26, 07:25)
plius juodajam miske yra vysnios,kurios labiausiai reaguoja su karsciu
grazus tortukai
Niekada nenaudoju svieziu ar saldytu uogu, kurie greit pradeda gesti , o ipac vasara, Nauduoju tik konservotus ir dar jos mirkau vysniu likeri(zagares) ir taip pat biskvitus sulaistau is kompoto su likeriu 1*1, nauduoju tik parduotuvinius vokiskus kompotus, tai likeris gerai uzkonservoja ir neduoda gesti

na, ir man asmeniskai daug skaniau nei su saldytais (isbandziau viena syk, ir daugiau nenuoriu

))
QUOTE(gummy bear @ 2013 06 26, 10:35)
O jūs apdengtus tortus laikot šaldytuve? "Neprakaituoja", kai išimate?
Man per du metus, nei vienas dar nedreko

tfu tfu tfu gal kad nakti darau, kai nera taip karsta
Nevute tortai nuostabus