O turtingas kavos kaip atlaiko karscius,pvz.vestuvese ar kaip reikia kur nors gabenti??
nes dabar tortuose,kuriuose dedasi zelatina,tai ji irgi nelabai ka gelbeja-kol saldytuve,viskas puiku,pastovi kambario t 1 ir daugiau valandu baliaus metu ir isminksteja ziauriai,beveik ko neteka....
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 26, 08:02)
Nu merginos, skaiciau skaiciau ir nesusilaikiau. Nu koks skirtumas ar lauke karsta ar salta. Padarytas tortas treciadieni ar ketvirtadieni (vienos dienos skirtumas). Gi tortas padarytas anksciau tai stoves saldytuve, tai kaip jis gali surugti per karscius? Juk saldytuve ta pati temperatura. Ziurekite grietineles garantija ir viskas. O genda tai jei per vestuves prastovi para laiko per karscius ant stalo. Tik ne saldytuve 
As nesuprantu kam per karscius vestuviu ( ar kitos sventes metu) laikyti torta ant stalo.Juk pries pjaustant galima atnesti ir visi spes pasigrozeti,bet tada nereiktu keikti kepejos ir nerizikuot sveciu sveikata po baliaus
Mesa,duona irgi sudziusta ,susiraitoja netgi,tai argi laikys pusdieni iki sventes? juk niekas tokiu ne paziuret nenores
O jūs apdengtus tortus laikot šaldytuve? "Neprakaituoja", kai išimate?
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 26, 10:55)
As nesuprantu kam per karscius vestuviu ( ar kitos sventes metu) laikyti torta ant stalo.Juk pries pjaustant galima atnesti ir visi spes pasigrozeti,bet tada nereiktu keikti kepejos ir nerizikuot sveciu sveikata po baliaus
Mesa,duona irgi sudziusta ,susiraitoja netgi,tai argi laikys pusdieni iki sventes? juk niekas tokiu ne paziuret nenores
Tai kad dauguma tu sodybu ar kitu sventes vietu, neturi saldytuvu kuriuose tilptu tortai, bent jau pas mus tokia situacija tragiska.
Keliu saviskius
Kreivoki puodeliai

mergvakario tortas

Kempynskius

Keikiau vel violetinius dazus, rozes igavo kitokia spalva..
QUOTE(gummy bear @ 2013 06 26, 09:35)
Uzdekite kartono lapa ant saldytuvo sieneles-tikrai padeda
QUOTE(Nevute @ 2013 06 26, 09:39)
Tai kad dauguma tu sodybu ar kitu sventes vietu, neturi saldytuvu kuriuose tilptu tortai, bent jau pas mus tokia situacija tragiska.
Tortai nuostabus ir ta violetine grazi spalva
Tai tokios sodybos nepritaikytos sventems
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 26, 12:07)
Apie kartoną žinau. Bandžiau net su dėžute dėti, bet visvien išėmus man masė atidrėksta, lipni pasidaro. Tenka drėgmės surinkėją jungti, kad pradžiūtų.
Darysiu tortą su juodom detalėm. Noriu valandai ar porai valandų prieš atidavimą į šaldytuvą įdėti ir bijau, kad juoda masė nepasileistų ir baltos nenudažytų
nevute,labai grazu
Nevute, ar pirkote juodą masę, ar pati darėte? Kaip tik vakar bandžiau juodą masę išgauti, tai net neįsivaizduoju, kiek ten tų dažų reikia prikrauti.. Gavosi pilka, kiek murzinai pilka, belieka tik kiek padažyti ant viršaus
Beje, tortukai pasakiški
QUOTE(AIRA @ 2013 06 26, 06:47)
O man atrodo, kad snikersas ir juodas miškas genda lygiai taip pat kaip rafaelo, nes sudėty tas pats kremas iš grietinėlės, kuri ir yra didžiausias rizikos faktorius. Gal tik snikersas formą geriau išlaiko, tvirtesnis yra.
As atvirkciai , i snikeri dedu tik viena sluoksni grietineles, o 2 sviestinio/rududu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 26, 07:25)
plius juodajam miske yra vysnios,kurios labiausiai reaguoja su karsciu
grazus tortukai
grazus tortukai
Niekada nenaudoju svieziu ar saldytu uogu, kurie greit pradeda gesti , o ipac vasara, Nauduoju tik konservotus ir dar jos mirkau vysniu likeri(zagares) ir taip pat biskvitus sulaistau is kompoto su likeriu 1*1, nauduoju tik parduotuvinius vokiskus kompotus, tai likeris gerai uzkonservoja ir neduoda gesti
na, ir man asmeniskai daug skaniau nei su saldytais (isbandziau viena syk, ir daugiau nenuoriu
QUOTE(gummy bear @ 2013 06 26, 10:35)
Man per du metus, nei vienas dar nedreko
Nevute tortai nuostabus
prakaituoja tie tortai , tik išimtas iš šaldytuvo tortas , kai +30 iškarto rasoja, kondensuojasi ore esanti drėgmė , per didelis temperatūrų skirtumas ir nieko čia nepadarysi, užtenka išnešti į lauką fotkint , tortas iškarto šlapias 
iš šaldytuvo išsiėmiau matinį , kol suvaikščiojau va kas gavos
, atgal į šaldytuva , vėl matinis, kieme +27
iš šaldytuvo išsiėmiau matinį , kol suvaikščiojau va kas gavos
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 06 26, 14:32)
prakaituoja tie tortai , tik išimtas iš šaldytuvo tortas , kai +30 iškarto rasoja, kondensuojasi ore esanti drėgmė , per didelis temperatūrų skirtumas ir nieko čia nepadarysi, užtenka išnešti į lauką fotkint , tortas iškarto šlapias 
iš šaldytuvo išsiėmiau matinį , kol suvaikščiojau va kas gavos
, atgal į šaldytuva , vėl matinis, kieme +27
iš šaldytuvo išsiėmiau matinį , kol suvaikščiojau va kas gavos
Uztai kaip graziai blizga
Rasa,grazus tortukas,o tas blizgesys jam tinka





