QUOTE(j.ole @ 2013 06 14, 13:46)
Maniskiam kaikuriem irgi magnio pritruko. O kiek kartu ir kas kiek laiko galima juos pamaitint? As naudoju magnio sulfata, sauksta ant 10L, tikiuosi, gerai. Nes ant magnio pokelio nieko neparasyta
iš pirmo puslapio.Cituoju-
Ten,kur 100gr,kalbama apie purškima per lapus "Nubrauktas arbatinis šaukštelis miltelių kibirui vandens. Visada tokiu santykiu darydavau. Dar šiuo cheminiu klausimu konsultavausi su amarrile, sakė galima ir daugiau to magnio miltelių dėt. Bet kol kas pasilikau prie įprastos savo dozės.. O geriausia iterpti i dirva pries sodinant. Kazkur uzkliuvo toks patarimasBet nepamirškit, kad pomidorų lapai gali gelsti ne tik dėl magnio trūkumo, bet ir kai trūksta mangano, azoto ar geležies.
Kai dirvoje par daug azoto, per sausa, pradeda ryškėti magnio trūkumas.
Manau,kad ne per daug dedi,ne taip greit,kiek atsimenu,jie pasitaiso.ir matosi pasitaisymas,atrodo,tik ant naujai augančiu lapu