QUOTE(hi (: @ 2013 06 10, 09:10)
O jūs pagalvokit kodėl vis tik stengiamasi dėl to "atvedimo". ;] Suinteresuotumo kito "protu" čia ne tiek ir daug. Tai dėl sav vaikų - tarkim tymais pagal skiepų kalendorių vaikas skiepijamas tik virš metukų. Taigi nepaskiepytas susirgęs vaikas yra "vaikštanti galimybė" užkrėsti visus tuos mažuosius, kad ir PC. O užkrėsti kitą yra tikimybė dar iki ligs identifikavimo, t.y. net 3- 5 dienos iki būdingo išbėrimo. Todėl tai nėra tik apie save.
Pirma - net skiepyti gali užkrėsti tam tikrom ligom. T.y. paskiepytieji gali būti lygiai tokia pati vaikštanti bomba jūsų metukų amžiaus vaikui.
Antra - kodėl manote, kad visi kiti turi aukoti (taip, aukoti, tam tikra prasme) savo vaikus vardan jūsiškio absoliutaus šimtaprocentinio saugumo? Tarkim, jei aš manau, kad skiepas labiau pakenks nei padės mano vaikui - kodėl aš turėčiau, nepaisanto šio įsitikinimo, skiepyti ir rizikuoti savo vaiku?
O gal geriau, pasaugokite savo vaikus pati, nelaukdama atsakomybės už jo sveikatą iš viso likusio pasaulio? Ligų protrūkių metu nesilankykite viešose vietose, poliklinikose. Netampykit po prekybcentrius. Pagaliau, metinukas dar neina į darželį. O kai eis į dažrelį, jau bus paskiepytas, t.y. saugus. Kuriuo būdu tie "baisiai pavojingi" neskiepyti vakai i jį galėtų užkrėsti?