Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio kopija!

tongue.gif kai pabarė čia visas, tai tyku ramu pasidarė hihihi.gif hihihi.gif, o nuo ryt tik balsuosim balsuosim balsuosim karsta.gif karsta.gif , jaučiu, kad dalis, kurie tik balsuoja, o ne dalyvauja, tai net nepastebės, kad galima 5 balsus skirti g.gif , automatiškai tris ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2006 06 09, 10:19)

O JAU KOKS MALONUMAS KAI PAMATAI KAD KAZKAM TOVO NUOTRAUKA PATIKO IR NIEKAS APIE JA NIEKO BLOGO NEPARASE,BENT JAU KOL KAS....smile.gif)))))

O taip būti manau neturėtų.. Kas per konkursas, kada mama įdėjusi savo šeimynos foto dar turi drebėti, kad ne duok Die, dar kas nors blogai apšnekės.. blink.gif nežinau, man paskaičius tai keistoka pasidarė.. Juk kiekvienai mamkai jos šeima yra pati pačiausia ir nededa tokios foto, jei nemano, kad ji neužims kažkokios tai neblogos vietos ir neliks jai abejingų. O jūs vos ne š.. aprabstot.. verysad.gif
Atsakyti
http://www.supermama...hview&phid=6634

g.gif kame čia panašumas?
Atsakyti
QUOTE(LowFeaR @ 2006 06 12, 20:34)

Baikit, vėl prasideda doh.gif
Įsivaizduoki vaikutis mąsto ar bus panašus į tėtį, gal svajoja būti panašiu. Nebūkim realistės, pasvajokim, pafantazuokim...Pabandyki mirksiukas.gif
Mano vyras juodais plaukais ir rudom akim, o jo sūnus baltapūkis ir žydraakis. Tai ką dabar negaliu dalyvauti šiame konkurse? Manau reikia tik parinkti nuotraukytę ir atitinkamą jai pavadinimą.
Fotokonkurse tikrai kol kas nedalyvausiu, nes nuotraukos taip apvemiamos... Mamytės tai tegu, bet kai moderatorės...
Manau reikia pagirti Aurėją, kad visą blevizgą ištrynė ir padarė tvarką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 12 birželio 2006 - 22:19
Prasidėjo balsavimas smile.gif
Galimas daiktas kad nemažai nuotraukų surinks po panašų balsų kiekį, nes aiškių favoričių nelabai matosi..
Papildyta:
QUOTE(rim@ @ 2006 06 12, 22:07)
nes nuotraukos taip apvemiamos... Mamytės tai tegu, bet kai moderatorės...

veeee, koks šlykštus palyginimas... schmoll.gif

Nors, kaip sakoma - kuo kvepiu, tuo kitus tepu laugh.gif
Atsakyti
Na va prabalsavau ir as karsta.gif
Oi si kart buvo tikrai nelengva, daug graziu sauniu nuotrauku! drinks_cheers.gif
thumbup.gif ***** first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif ***** thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 13 birželio 2006 - 00:12
Aš irgi prabalsavau jau. Taigi, pirmadienį paaiškės laimėtojai smile.gif
Beje, įdomu, o kai vyksta balsavimas, tai nuotraukos dėliojamos pagal gautų balsų kiekį jau balsavimo eigoj, ar ta išdėstymo tvarka pasikeičia tik tą dieną, kai skelbiami rezultatai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalilė: 13 birželio 2006 - 00:28
QUOTE(Dalilė @ 2006 06 13, 01:07)
Aš irgi prabalsavau jau. Taigi, pirmadienį paaiškės laimėtojai  smile.gif
Beje, įdomu, o kai vyksta balsavimas, tai nuotraukos dėliojamos pagal gautų balsų kiekį jau balsavimo eigoj, ar ta išdėstymo tvarka pasikeičia tik tą dieną, kai skelbiami rezultatai?  g.gif

Kaip ir viso konkurso eigoje, taip ir balsavimo, nuotraukos išmėtomos atsitiktine tvarka. Tos, kurias tu matai viršuje, tuo pat metu man galbūt matosi apačioje ar per vidurį biggrin.gif Pasibaigus konkursui nuotraukos išsirikiuoja jau pagal balsų kiekį, ir ši tvarka nebekinta. Matosi, kad retai balsuoji, jei kyla tokie klausimai hah.gif

O aš pabalsavau už dvi, dėl kitų trijų dar pagalvosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 13, 01:50)
Matosi, kad retai balsuoji, jei kyla tokie klausimai hah.gif

Aha, konkursais susidomėjau ne per seniausiai, balsavau pastaruosiuose keliuose, nors foto ir senų peržiūrėjau, tikrai įdomu, kažkaip anksčiau net nebuvau atkreipusi dėmėsio į šį skyrelį blush2.gif Be to, dabar įdomiau, nes jau esu įsidėmėjusi žymiai daugiau nickų nei anksčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalilė: 13 birželio 2006 - 01:07
Balsavau tongue.gif
ir beja, tikrai ko gero visi balsai buvo skirti nefavoritėm (aptarimo temoje) tongue.gif
Atsakyti
kur čia žydros akys? o svajonės tai tikrai tinka konkursui "tečio kopija" biggrin.gif .. nu nesvarbu, jau ir paklausti nebegalima biggrin.gif
siūlyčiau visoms ramiau reaguoti, pačios sau problemų prisiverdat smoke.gif o jau moderatorė tai jau ne žmogus ir pas mus kai dalyvauja turi neliečiamybę? taisyklėse to nemačiau.. Bet sorry jeigu ką wink.gif asmeniškai man gražios visos, bet kai tėvo nesimato konkurse "tėčio kopija", tai nuuuuuu nežinau...

QUOTE(rim@ @ 2006 06 12, 23:07)
Baikit, vėl prasideda doh.gif
Įsivaizduoki vaikutis mąsto ar bus panašus į tėtį, gal svajoja būti panašiu. Nebūkim realistės, pasvajokim, pafantazuokim...Pabandyki mirksiukas.gif
Mano vyras juodais plaukais ir rudom akim, o jo sūnus baltapūkis ir žydraakis. Tai ką dabar negaliu dalyvauti šiame konkurse? Manau reikia tik parinkti nuotraukytę ir atitinkamą jai pavadinimą.
Fotokonkurse tikrai kol kas nedalyvausiu, nes nuotraukos taip apvemiamos... Mamytės tai tegu, bet kai moderatorės...
Manau reikia pagirti Aurėją, kad visą blevizgą ištrynė ir padarė tvarką.

Atsakyti
Jau prabalsavau karsta.gif linkiu sekmes mano favoritems tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti