QUOTE(cyplius @ 2013 06 10, 15:17)
Ir siaip, prasyma i darzeli padaviau tada, kai vaikui nebuvo nei savaites, iki pacio gimdymo prasymu niekas nepriima. Jei nepaklius vaikis i darza, reikalausiu visos vaiku isklotines, kurie pakliuvo, nes nu blyn, pikta man
Jo, tokiu atveju ir aš prašyčiau išklotinės

Aš tai žioplai labai, atsiradus naujajai sistemai dičkei supildžiau prašymą iš naujo, ko pasekoje praradome darželyje rašyto prašymo datą.. Na bet nebuvo stebuklinga toji vieta ir nuo darželio laikų.. Gerai bent, kad nepražiopsojau prašymų priėmimo paankstinimo ir mažajai prašymą užpildžiau gruodį

Šansai teoriniai, bet azartas vis tiek yra.
QUOTE(kas cia @ 2013 06 10, 15:32)
Man tai nelabai suprantama, kaip tiek laiko bus formuojamos grupes. Juk is tokios super duper sistemos, vienu mygtuko paspaudimu turi issifiltruoti visi patenkantys i darza vaikai, juk ne rankiniu budu isrankios tuos vaikus...
Aš kaip programuotoja, kuo puikiausiai suprantu, kodėl ji neveikia: programuotojai sukūrė sistemą kaip ją jiems apibūdino. O apibūdino, žinoma, neaiškiai. Taip nutinka visada. Tada tą sistemą turėjo savivaldybės darbuotojai testuoti, bet jos netestavo, arba testavo atmestinai. Taip nutinka irgi visada. Manau ši sistema be žmogaus įsikišimo super duper veiks po kokių 4-5 metų.. Deja..