Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -8

Laukiam toliau.
Atsakyti
Gal kam aktualu. Patekę į darželį išsibraukėm iš sąrašų į Spygliuką ir Pakalnutę.
Atsakyti
QUOTE(Cynthia. @ 2013 06 27, 22:03)
I lietuviu. Eilej 3 Nr. buvom iki pat birzelio 1d.

Tai manau, kad Jums didelė tikimybė patekti 4u.gif Jei tikėti vilnius.lt rodoma informacija, tai iš viso 8 vietos yra laisvos, bet neaišku, kaip jie skirsto vaikus laukiančius lietuvių ir rusų grupėse. Aš vakar skambinau, tai 4 vaikai jau buvo priimti, neaišku, kiak šiandien dar suformavo, bet, kad 1 pridėjo, tai žinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2013 06 27, 21:36)
Tai manau, kad Jums didelė tikimybė patekti 4u.gif Jei tikėti vilnius.lt rodoma informacija, tai iš viso 8 vietos yra laisvos, bet neaišku, kaip jie skirsto vaikus laukiančius lietuvių ir rusų grupėse.  Aš vakar skambinau, tai 4 vaikai jau buvo priimti, neaišku, kiak šiandien dar suformavo, bet, kad 1 pridėjo, tai žinom smile.gif

As buvau garantuota, kad pateks, kol neatradau sios temos biggrin.gif Nes paskaicius susidarau ispudi, kad vaikai patenka belenkaip.
Ai nebezinau kaip bus, bet ryt mano vyras eis is pat ryto i savivaldybe.
O jei nepateksim, tai eisim iki galo, trauksim visas pavardes, lai parodo kas kada uzregistruotas ar pagal rajona priklauso ir panasiai.
Atsakyti
As ryt užeisiu pas direktorę ir pasidomėsiu kokia situacija su likusiom vietom. Jei nieko aiškaus nepasakys, tai manau, kad irgi i savivaldybę nuvažiuosiu pasiaiškint. Bent sužinot kokioj vietoj esam ir kokia tikimybė kažkur patekti. Jei nepatenkam, tai reikia planuotis kaip nuo rudens gyvensim, nes nervina tokia nežinia doh.gif
O kada Jūs registravot mažąjį vaiką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurace: 27 birželio 2013 - 21:57
Kad rajonas ne prioritetas,jokio skirtumo:)
Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2013 06 27, 21:36)
Tai manau, kad Jums didelė tikimybė patekti 4u.gif Jei tikėti vilnius.lt rodoma informacija, tai iš viso 8 vietos yra laisvos, bet neaišku, kaip jie skirsto vaikus laukiančius lietuvių ir rusų grupėse.  Aš vakar skambinau, tai 4 vaikai jau buvo priimti, neaišku, kiak šiandien dar suformavo, bet, kad 1 pridėjo, tai žinom smile.gif

As cia po tu visu dziaugsmu pagalvojau, kad gal mums ir priklauso pagal rajona, nes deklaruoti pasilaciu seniunijoje, bet lopselio nuo 1 su rusu kalba kito nera tad gal jie traktuoja kad priklauso... net nezinau bet pas mus i rusu grupe visada iki 06.01 buvo gera pozicija. Darzelio direktore sake kad priims 13 vaikuciu tai linkiu jums butinai patekti!!!
Atsakyti
Mums direktore sake jau pirmadieni, kad mato sudarytas abi grupes ir mes lyg ir turetume patekt, dukryte 4 nuo galo sarase, bet ateit nekviete, liepe laukt patvirtinimo is savivaldybes, tai ka kazkas pirks vietas...???? blink.gif Toks s... Rytoj vaziuosim I savivaldybe aiskintis, direktores vel trugdyt nenorejau, nes savivaldybe net pratese laika iki liepos 15d kol mes turim laukt patvirtinimo.... Pirma karta skambinant 1664, informacijos telefonu, atsiliepe vaikinas ir labiai nemandagiai padiktaves kazkoki nr numete rageli... kita kart pakele mergina, mandagiai bendravo, nurode numerius I kurios tureciau skambint, bet deja visa diena niekas nekele... prisiskambint nepavyko atsakingiems asmenims I savivaldybe, tad keliausim cool.gif Laukiam I Lakstingala, jei kam aktualu, iki birzelio buvom 25 vietoj...
Atsakyti
o gal atsiras darzeliuose nauju grupiu, jei priesmokyklinukus iskels I mokyklas bigsmile.gif
Atsakyti
Laisvos vietos rodomos savivald. turbut dar nesuformuotos gr. Nes mes laukiam i birute, rodo 8 laisvas, tai dar palauksim..
Papildyta:

kokiu pastu rasote i saviv, ar atsako ?

man neberodo info apie laisvas vietas o jums ? Gal pagaliau pabaigs darbus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 28 birželio 2013 - 06:32
QUOTE(Princess-Vip @ 2013 06 27, 22:55)
Kad rajonas ne prioritetas,jokio skirtumo:)

Kodėl jūs taip rašote g.gif
Pagal rajončą priklausančiuose darželiuose vaikui yra prioritetas prieš visus kitus vaikus, kuriems pagal rajoną tie darželiai nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2013 06 27, 21:54)

O kada Jūs registravot mažąjį vaiką?

Registravom 2013 01 07. Jis gimes 2012 ir tada jau buvo nauja tvarka registruoti tais metais, kuriais planuojama lankyti.
Atsakyti