Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 29 birželio 2013 - 10:12
nauji namaiiii 4u.gif laugh.gif

negaliu bėgiot, nes ištisai alc.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
alc.gif šito irgi reikia smile.gif Man tai kaiptik pastarosiom dienom gerai bėgasi. Atvėso. Vakar smagiai per smulkų lietutį pabėgiojau. Atgaunu jau ir formą po truptutį. Tempas didėja. Tik, kaip, visada saiko neturiu. Vakar planavau eilinės dienos prasibėgimą, o gavosi ilgas bėgimas.

QUOTE(Panikė @ 2013 06 28, 23:50)
O kas kiek laiko maždaug keičiat bėgimo batelius?

Keisti kas 300/400 mylių reikėtų (grubiai kas 500/650 km). Su dabartiniais jau ~1k km nubėgau - vėluoju, bet ir negaliu sau leisti taip dažnai naujus pirkinėti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 29, 12:54)
negaliu bėgiot, nes ištisai  alc.gif   lotuliukas.gif

Nu kas čia per lievos atmazkės g.gif biggrin.gif

Priminkit, kiek km kas nubėgat per kartą?

Į batų temą. Turiu adidas bėgimui, viskas su jais tarsi ir gerai, bet... Pradėjau bėgioti čiut tolesnius atstumus (10 km) ir lyg ir norisi geresnių batukų g.gif Gal kas nors avit asics kayano?

Kas klausė, kas kiek laiko reikia keisti batus, tai lyg ir esu skaičius, kad kažkur kas ~600 km.

Dar straipsnelis apie batus
Ir dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 29 birželio 2013 - 15:20
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 29, 11:54)
negaliu bėgiot, nes ištisai  alc.gif  lotuliukas.gif

aš atvirkščiai, kuo daugiau alc.gif , tuo daugiau bėgu. Sažinė rytais graužia tai bėgu per visus paxmielus lotuliukas.gif

palūžau dėl maratono šį rudenį verysad.gif pritrūko valios normalios programos laikytis, o laiko nedaug beliko. Teks atidėt šį dalyką, bevalė aš doh.gif pykstu ant saves labai unsure.gif

Amarcord, aš paprastai (jei nesiruošiu varžybom ar nebandau intervalų) bėgu 8 arba 10km 4u.gif
Atsakyti
Grįžtu į šią temą- paskaitinėju vis, tik neparašau, nėr kada, nes reikia bėgti biggrin.gif
Iš tiesų, tai bėgu 3-4 kartus per savaitę, turiu savo ratus- 4,6,7 ir 10 km, dažniausiai "imu" tuos 6 ir 7 km rolleyes.gif Dar tarpuose dviratuką paminu, šioks toks paįvairinimas, kitos raumenų grupės gauna darbo, keliai pailsi.

Dabar apie batus- daug metų bėgau su senukais Nike, šiemet perlipau į Asics, labai tinka ir patinka thumbup.gif
Šis modelis:
http://www.gearinsti...el-ds-sky-speed

Užtaikiau ant gero išpardavimo, mokėjau apie 40 USD, taigi, nebūtinai gerus batus reikia pirkti brangiai g.gif

Kadangi esant galimybei dalyvauju OS varžybose miške, ten bėgu su Inov-8:
https://www.gore-tex.../1342667807801/

Bet žinot, su tais bėgimo batais, kad ir kokius patogius turėtum vis noris išbandyti dar kažką blush2.gif Miške tai norėtųsi pabandyti kažką iš Salomon arba La Sportiva, o asfalte- Saucony ax.gif

Ir apskritai, paskutiniu metu kažkaip negaila pinigų sportinei aprangai ar bėgimo aksesuarams, prioritetai paskeitė į gerąją pusę smile.gif
Atsakyti
Amarcord, šauni pirma temos žinutė 4u.gif

Kas dėl atstumų - aš bėgu iki 3 km darbo dienom, norėčiau padidint kilometražą, bet bėgioju rytais ir kol kas nepavyksta anksčiau atsikelt. Sekmadieniais - ilgasis bėgimas, dabar apie 10 km prabėgu.

QUOTE(bamba @ 2013 06 29, 15:28)
aš atvirkščiai, kuo daugiau  alc.gif , tuo daugiau bėgu. Sažinė rytais graužia tai bėgu per visus paxmielus  lotuliukas.gif

Aš prisiskaičiau, kad labai negerai dėl dehitratacijos esant pagirioms bėgt. Tai leidžiu sau 5dienias kažko su laipsniais, o 6dienis - nebėgimo diena.

Mano batais - Adidas, pirkau Akropolio Maximoj, kai buvo 40 proc. nuolaida. Nieko blogo apie juos negaliu pasakyt ir apie kitus kol kas negalvoju.
Atsakyti
Aš tai nemanau, kad svarbu kiek nubėgi. Kiek yra daug ar mažai subjektyvu. Vienam 2 km per dieną daug, kitam, kaip Annette Fredskov (kas Endomondo challenge'uose dalyvauja turbūt žino) ir maratonas kasdien vieni juokai. Visi kas, kad ir kiek bėgioja yra thumbup.gif.

Bet šiaip tai, kai sveikata leidžia, paprastom dienom bėgu šiek tiek mažiau nei 14 km, o vieną iš savaitgalio dienų 24km. Ilsiuosi pirmadieniais dažniausiai. Turiu mėgstamą trasą, tai tiek gaunasi pirmyn - atgal.

Beje, aš irgi kuo daugiau drinks_cheers.gif , tuo daugiau bėgioju smile.gif
Atsakyti
Kai pradėjau bėgioti pamilau AC/DC. Anksčiau nemėgau tokios muzikos ir nemaniau, kad kada pamėgsiu (techno/house muzikos karta smile.gif). Kažkodėl ir kai kurios country stiliaus dainos sueina bėgiojant smile.gif Bet dabar jau klausausi to paties per tą patį. Norėtusi kažko naujo. Ko Jūs klausotės bėgiodami?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 06 29, 15:28)
palūžau dėl maratono šį rudenį verysad.gif pritrūko valios normalios programos laikytis, o laiko nedaug beliko. Teks atidėt šį dalyką, bevalė aš doh.gif pykstu ant saves labai unsure.gif

Planavau rengtis pusmaratoniui, bet irgi belenkaip, be sistemos bėgioju blush2.gif tikiuosi, kad bent 10 km galėsiu rugsėjį padoriu greičiu įveikti. Per kiek 10 km nubėgat? Man greičiau nei per valandą tris minutes nepavyksta kol kas.
QUOTE(Darsė @ 2013 06 29, 15:55)
Ir apskritai, paskutiniu metu kažkaip negaila pinigų sportinei aprangai  ar bėgimo aksesuarams, prioritetai paskeitė į gerąją pusę smile.gif

Ir man negaila doh.gif Vienintelė paguoda, kad kitos šmutkės mažai įdomios pasidarė lotuliukas.gif Labai gera kaina asics, aš už panašiai savo adidas įsigijau kadaise.
QUOTE(vyty @ 2013 06 29, 19:16)
Aš tai nemanau, kad svarbu kiek nubėgi. Kiek yra daug ar mažai subjektyvu. Vienam 2 km per dieną daug, kitam, kaip Annette Fredskov (kas Endomondo challenge'uose dalyvauja turbūt žino) ir maratonas kasdien vieni juokai. Visi kas, kad ir kiek bėgioja yra  thumbup.gif.

Kiek nubėgi, svarbu yra tau pačiam. Mano galva, bėgimas apskritai yra savotiškas bendravimas su savim, savęs pažinimas ir įveikimas.
Annette žinau, ji fantastiška! Labai žavi faktas, kad ji bėgimo dėka įveikė nepagydomą ligą - išsėtinę sklerozę. Bet vis dėlto nemanau, kad nubėgti maratoną jai yra "vieni juokai" rolleyes.gif
QUOTE(vyty @ 2013 06 29, 20:43)
Kai pradėjau bėgioti pamilau AC/DC. Anksčiau nemėgau tokios muzikos ir nemaniau, kad kada pamėgsiu (techno/house muzikos karta smile.gif). Kažkodėl ir kai kurios country stiliaus dainos sueina bėgiojant  smile.gif Bet dabar jau klausausi to paties per tą patį. Norėtusi kažko naujo. Ko Jūs klausotės bėgiodami?

Man "The doors" limpa. Ypač patinka daina, kur priedainis Run, run, run biggrin.gif ("Not To Touch The Earth"). AC/DC turbūt irgi gerai sueitų, ačiū už idėją, reiks pamėginti laugh.gif Šiaip dažnai bėgu ir visai be muzikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 29 birželio 2013 - 21:03
Galbūt ne taip supratote mane. Kai man tampa sunku bėgti, pagalvoju apie tokius žmones kaip Anetė ar mūsų Piotras Silikinas. Tada mano vargani 10 km tampa vienais juokais. Nesakau, kad maratonas kasdien vieni juokai smile.gif Svarbu koks tavo nusiteikimas. Mano labai mėgstama citata "Pain is inevitable suffering is optional".

Pasidomėsiu "The Doors". Anksčiau neklausęs. Ačiū.
Atsakyti
*Silkinas

Kažkodėl redaguoti nebegalėjau. O gal kaltas alc.gif. Švenčiam šeštadienį. smile.gif
Atsakyti