Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Kaune ir jo apylinkėse

Gal kam teko svesti Papiskiai sodyboje?, arba panasaus dydzio nes bus apie 20 zmoniu?
Atsakyti
aaaūūūūū, buvusios nuotakos, būsimo nuotakos labai apsidžiaugtų jei pasidalintumėte savo įspūdžiais jau po vestuvių šventės rolleyes.gif aš kolkas galiu tik naujienom iš žvalgybų pasidalinti biggrin.gif
Dairidis, salė graži, erdvi, pakankamai šviesi, atsiliepimų skaičiau labai gerų ir apie maistą, kaina beprotiškai patraukli, bet jau kiemas doh.gif doh.gif doh.gif jei ne tas kiemas tai tikrai imtume..
Domeikavos vila, kažkas fantastiško - mano skonio, šiuolaikiška, interjeras minimalistinis, kiemelis kuklus, bet tvarkingas, vietos pakankamai, minusas, kad ima 1500 Lt nuomos, tad dabar dvejonėse, kad gal geriau imti restoraną ir tuos 1500 Lt geriau praleisti restorane gėrimams g.gif
tad labai domintų švieži atsiliepimai apie Mūsų dvarą ir Nakties magija ir kitus rolleyes.gif
Atsakyti
ar buvote juodelyneje? pasiulymu turi du variantus didesniam skaiciui zmoniu- labai geri atsiliepimai, kainos geros, tikrai.nepalyginsi su dairidziu, kur sale staciakampio formos, poilge, siauroka, ir uzdaroka.zinoma, kalbant apie maista labai tikrai isgirtas. kokiam skaiciui zmoniu ieskote vietos? nakties magija idealiausias variantas iki 30asm.paskui jau per maza erdves. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2013 08 31, 22:19)
ar buvote juodelyneje? pasiulymu turi du variantus didesniam skaiciui zmoniu- labai geri atsiliepimai, kainos geros, tikrai.nepalyginsi su dairidziu, kur sale staciakampio formos, poilge, siauroka, ir uzdaroka.zinoma, kalbant apie maista labai tikrai isgirtas. kokiam skaiciui zmoniu ieskote vietos? nakties magija idealiausias variantas iki 30asm.paskui jau per maza erdves. 4u.gif

mes ieškom iki 40, tai taip ir įtariau, kad Nakties magija mums bus maža, nors ten dar nebuvau verysad.gif o mes ieškom vietos be nakvynės, kažkaip skambinant į sodybas susidariau įspūdį, kad jie tokių nelabai nori, aišku suprantama kodėl biggrin.gif o už kiek Juodelynė siūlo? g.gif šį savaitgalį dar į Via baltica turėjom nulėkti, bet pravažiavom ir pamiršom doh.gif biggrin.gif tik man iš nuotraukų nelabai patiko, ten plotas didelis, bet stalai kažkaip atskirai sustatyti g.gif
Atsakyti
via baltikoje pazystami firmos baliu dare, blogiausi atsiliepimai. nakties magijoje kaledinis vakaras buvo- ~30asm.pats tas, daugiau jau anksta butu buve. juodelyne 90-100tik banketas. musu dvaras ~100lt,onupis yra 110lt,rumsiskes 130lt..
Atsakyti
Mano naujausias tobulos vestuviu vietos Kaune atradimas - Pazaislio vienuolyne esantis viesbutis ir jo retoranas Monte Pacis. Kaip tik ten lanksiausi per Pazaislio festivalio koncerta. Ypatinga man ju Karienu aikste, toks uzdaras kiemas, su ilgu iejimo taku (net isivaizduoju kaip butu galima papuosti vestuvems, tokia balta, sviesi labai). Ir vieta super, marios salia, galima koki laiveli uzsisakyti. Gal net paziaslio vienuolyno baznycioj susituokti. Gaila, kad savo vestuves jau atsokau, bet tikrai sulyciau nuvaziuoti ten pasiziureti, kas dar iesko vietos pvz 2014 m. vasarai. Drauge kaip tik planuoja kita vasara didziaja svente, tai vesiu jai parodyti sia vieta, viliuosi, kad patiks.
Nauja, dar nenuvalkiota vieta, kazkas idomesnio. Nes man tos tradicines sodybos su pagerimais ir limuzinais nieko idomaus. O cia kazkas originalesnio.

Planuoju kaip tik gimtadieniui sventine vakariene staliuka uzsisakyti, tikiuosi dar orai leis, lauke toje Karienu aisksteje pasimegauti.
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2013 09 01, 16:52)
mes ieškom iki 40,  g.gif


Iki 40žmonių rekomenduočiau arba Sfinksa, arba Mūsų dvarą- jei be nakvynės norit Kaune. Šventiškesnė aplinka nei kaimo sodybose, susisiekimas patogus kauniečiam, maistas skanus..
Atsakyti
Sveikos, padėkite apsispresti,planuojame vestuves turime du favoritus, bet kaip bedeliotume pliusus minusus niekaip neapsisprendziame. Kaip manot jūs, kas gerau?

1.Restoranas : Sandija ***
2.Jachtklubas ( didelė uždara palapinė ant prieplaukos)

Kainos labai panasios, vieta skiriasi aišku jachtklubas daug įdomiau, vieta, vaizdas, tačiau gaunasi šiek tiek brangiau, jei šalta sakė galės pasiūlyti šildytuvus, tačiau jei būtų stiprus lietus ar vėjas, tada jau prasčiau.. tačiau ji nekiaura, tai neperlytų, erdvės daug bus 30 žmonių, o ta palapinė optimaliausia 50 žmonių, bet kad vietos daug tai tik geriau manau, tiesa sale reikėtų puoštis patiems.

Na o Sandija, tai viskas daug papraščiau, vieta jauki, šilta, elegantiška, 3aukštas, stiklinės dvi sienos,balkonas, jau neišeisi pasivaikščioti kažkur toliau, vietos per pus mažiau, daugiau negu 35-40žmonių nerekomenduoja,. Puošti per daug nieko nereikia, nebent kėdžių užvalkalų, jaudintis dėl oro tikrai nereikės, tačiau jau nebeišskirtinai.

Abi vietos priimtinos, ir labai norimos, taigi galbūt dar kažka žinote apie šias vietas? Ar tiesiog galbūt galėtumete išsakyti savo nuomone, ar tiesiog ka jūs mūsų vietoje riktumėtės?

LABAI LABAI LAUKIAME KOMETARŲ ))
Atsakyti
QUOTE(tamarute @ 2013 09 03, 13:05)
1.Restoranas : Sandija ***
2.Jachtklubas ( didelė uždara palapinė ant prieplaukos)


Mes sventeme Sandijoj 2010. Tiek mes tiek sveciai liko labai patenkinti. NOrs gal per 3 metus kas nors pasikeite. Administratore buvo tuo metu labai maloni ir daugelyje dalyku radom abiems pusems tinkamus sprendimus. Dovanu gavom vestuvinei nakciai kambari, o kiti sveciai nakvojo kambariuose su 50 proc. nuolaida.
Pas mus buvo 40 zmoniu ir turejom galimybe rinktis 3 auksta, taciau apsisprendem svesti 2 aukste ir likom tuo patenkinti.
Kaip minusa butu galima pamineti tai (aisku kam tas aktualu), kad neleidzia puosti sales,t.y.  kabinti nieko ant sienu. Bet mes radom kita sprendima. Uzsisakem helliniu baloniu ir jais papuoseme.
Taip pat neleidzia leisti is dangus zibintu.  Bet mum tai nebuvo minusas. Paprasciausia 24 val. i ora paleidom tuos helinius balionus.
Atsakyti
Apie Sandiją girdėjau ir gerų, ir blogų atsiliepimų- tiesiog matyt svečių poreikiai skirtingi. O Jachtklubas labai vilioja kaip Jūs nupasakojot.. smile.gif Bet oras Lietuvoj ir papokštaut mėgsta..
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos, Ka tik atsventeme vestuves sodyboje Pas Sestoka (netoli Moletu). Likome absoliuciai patenkinti. Maistas skanus, dirba profesionalus darbuotojai. Gavome net gi apsaugini, todel sveciai jautesi saugus, o ir mums buvo labai ramu, kad niekas nenuklys I vandeni ar neatsiras isgerusiu norinciu pavairuoti. Tikrai nuosirdziai rekomenduoju. Be to, kas yra labia svarbu kiekvienam kabariui yra san mazgas, tad sveciai turejo tikrai visus patogumus. Sodybos seimininke labia racionali moteris, viska sudelioja taip kaip reikia smile.gif)
Atsakyti
Mes atšventėme vestuves "Pušų take" Anykščių apskrityje, šiek tiek virš 100km nuo Kauno thumbup.gif Šventės vieta šalia pušyno, visų pirma patiko dėl tikrai prie aplinkos derančios architektūros, šviesi, erdvi salė. Interjeras puikiai tiko ir prie mūsų french vintage vestuvių tematikos smile.gif Mūsų vedėjo apšvietimas salę padarė dar iškilmingenę thumbup.gif Sėdėjome prie apvalių atskirų staliukų. Puikus aptarnavimas thumbup.gif taip pat labai skanus maistas, visi noriai valgė, bet liko ir antrai dienai. Turi ir savų virtuvės šefo patiekalų, kuriuos įvertino svečiai, o antros dienos sriuba su pyragėliais ir buvo labai išgirta smile.gif Žodžiu, tikrai puiki tiek aplinka (pušynas, upė), tiek pati šventės vieta smile.gif
Atsakyti