Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Kaune ir jo apylinkėse

Galiu pasidalinti įspūdžiai apie vestuvių šventimą restorane "Jachtklubas". Jeigu norite susigadinti nuotaiką ir likti nevalgę - tuomet ši vieta kaip tik Jums. Buvom pasibaisėję galutiniu rezultatu, nors moterys (kaip supratome savininkės) į akis kalbėjo labai gražiai. Kas liečia pačią vietą - tai ji nuostabi, savo vestuves šventėme ant vandens esančiame Denyje (paviljonas su atidengiamais kraštais), tik ji ir padavėjos tebuvo nuostabios, daugiau nieko. Pradėsiu nuo pradžių, kuomet vestuvių išvakarėse atvykus tiesiog nusiraminimui, sužinojom, kad toje pačioje vietoje vyks vestuvės ir jų šventė baigsis likus tik 3 valandoms iki mūsų atvykimo (anksčiau buvo sakoma, kad nuo ryto dekoratoriai galės ruoštis), tad nežinau kokiu būdu anie vestuvininkai viską nusipuošė, o mūsiškiai spėjo papuošti. Buvo žadėti įvairūs rekvizitai: senovinės žvakidės, keli maži apvalūs staliukai - tačiau nieko negavome, nes žvakidės kaip tik buvo sulūžę, o staliukų teko eiti atvykus prašyti tėvams. Negana to, maistas buvo kraupus, kadangi nenorėjome tradiciškai patiektų salotų, mėsyčių ir pan, sutarėme, kad viskas bus pateikta po vieną porciją stikliniuose indeliuose, tai pvz daržovių lazdelės su padažu atrodė taip: pusė indelio padažo, morkos ir rabarbaro lazdelė,vietoj normalių įdarytų pomidorų (kurie buvo rodomi pavyzdinėse nuotraukose) buvo patiekti įdaryti slyviniai pomidorai, agurkų suktinukai buvo miniatiūriniai. Iki šventės mes buvom raminami, kad jeigu kartais pritrūktų maisto (juk visko pasitaiko) būtume ramūs, nes virtuvė dirba iki 24h, tad iki šio laiko, maisto gausime be problemų, bet, deja, paprašius papildyti maisto apie 22h buvom nustebinti, nes padavėjos sakė, jog virėjos jau eina namo, tad gavome mėsos ir salotų, jeigu jas taip galima pavadinti: pomidorai ir paprika supjaustyti ir sudėti į dubenį, be jokio padažo. Man asmeniškai buvo gėda prieš svečius doh.gif Dėl wc taip pat buvo staigmena, kadangi šventė vyko paviljone, tualetu sakė galėsim naudotis, kurio įėjimas iš lauko pusės, turėsim sau atskirus raktus ir vieni juo naudosimės, bet realybėje niekas mums raktų nedavė, tualetas buvo atrakintas ir viešas, prieinamas kiekvienam praeiviui, tad su nuotakos suknele malonumo juo naudotis tikrai nebuvo.
Tad patarimas visiems planuojantiems šventę šiame restorane - neapsigaukite, Jums prikalbės daug gražių dalykų, bet realybės tai toli gražu neatitiks, tad ar verta gadintis nuotaiką tokią svarbią dieną - spręskite patys.
Atsakyti
QUOTE(Bangė @ 2013 09 25, 16:42)
Galiu pasidalinti įspūdžiai apie vestuvių šventimą restorane "Jachtklubas". Jeigu norite susigadinti nuotaiką ir likti nevalgę - tuomet ši vieta kaip tik Jums. Buvom pasibaisėję galutiniu rezultatu, nors moterys (kaip supratome savininkės) į akis kalbėjo labai gražiai. Kas liečia pačią vietą - tai ji nuostabi, savo vestuves šventėme ant vandens esančiame Denyje (paviljonas su atidengiamais kraštais), tik ji ir padavėjos tebuvo nuostabios, daugiau nieko. Pradėsiu nuo pradžių, kuomet vestuvių išvakarėse atvykus tiesiog nusiraminimui, sužinojom, kad toje pačioje vietoje vyks vestuvės ir jų šventė baigsis likus tik 3 valandoms iki mūsų atvykimo (anksčiau buvo sakoma, kad nuo ryto dekoratoriai galės ruoštis), tad nežinau kokiu būdu anie vestuvininkai viską nusipuošė, o mūsiškiai spėjo papuošti. Buvo žadėti įvairūs rekvizitai: senovinės žvakidės, keli maži apvalūs staliukai - tačiau nieko negavome, nes žvakidės kaip tik buvo sulūžę, o staliukų teko eiti atvykus prašyti tėvams. Negana to, maistas buvo kraupus, kadangi nenorėjome tradiciškai patiektų salotų, mėsyčių ir pan, sutarėme, kad viskas bus pateikta po vieną porciją stikliniuose indeliuose, tai pvz daržovių lazdelės su padažu atrodė taip: pusė indelio padažo, morkos ir rabarbaro lazdelė,vietoj normalių įdarytų pomidorų (kurie buvo rodomi pavyzdinėse nuotraukose) buvo patiekti įdaryti slyviniai pomidorai, agurkų suktinukai buvo miniatiūriniai. Iki šventės mes buvom raminami, kad jeigu kartais pritrūktų maisto (juk visko pasitaiko) būtume ramūs, nes virtuvė dirba iki 24h, tad iki šio laiko, maisto gausime be problemų, bet, deja, paprašius papildyti maisto apie 22h buvom nustebinti, nes padavėjos sakė, jog virėjos jau eina namo, tad gavome mėsos ir salotų, jeigu jas taip galima pavadinti: pomidorai ir paprika supjaustyti ir sudėti į dubenį, be jokio padažo. Man asmeniškai buvo gėda prieš svečius  doh.gif Dėl wc taip pat buvo staigmena, kadangi šventė vyko paviljone, tualetu sakė galėsim naudotis, kurio įėjimas iš lauko pusės, turėsim sau atskirus raktus ir vieni juo naudosimės, bet realybėje niekas mums raktų nedavė, tualetas buvo atrakintas ir viešas, prieinamas kiekvienam praeiviui, tad su nuotakos suknele malonumo juo naudotis tikrai nebuvo.
Tad patarimas visiems planuojantiems šventę šiame restorane - neapsigaukite, Jums prikalbės daug gražių dalykų, bet realybės tai toli gražu neatitiks, tad ar verta gadintis nuotaiką tokią svarbią dieną - spręskite patys.

oho koks atsiliepimas. o mes planavome savo vestuves ten.. teks rimtai apmastyti.
Atsakyti
Gal kas turite šviežių atsiliepimų apie Roko sodybą Kaišiadoryse? O gal turit ką parekomenduot panašaus stiliaus, su daug gamtos, vidus nedengtas medžiu, o restorano stiliaus, 60 žmonių maždaug?
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2013 10 02, 15:55)
Gal kas turite šviežių atsiliepimų apie Roko sodybą Kaišiadoryse? O gal turit ką parekomenduot panašaus stiliaus, su daug gamtos, vidus nedengtas medžiu, o restorano stiliaus, 60 žmonių maždaug?


Teko pabūvoti šią vasarą vienose vestuvėse, tai vieta ten nereali, maistas taip pat skanus. Kažkokių minusų negalėčiau net įvardinti. Labai geras pasirinkimas vestuvėms.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri turite šviežių atsiliepimų apie Suvalkijos dvarą? Kaip kambariai? Salė? Maistas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Galiu pasidalinti savo vestuvių įspūdžiais, kurios vyko šią vasarą. Labai gerai galiu atsiliepti apie Kaune esantį restoraną "DANIELA" ir administratorę Aliną. Jei ruosoatės daryti nedidelias vestuves - ši vieta idiali. Mūsų vestuvėse dalyvavo 27 žmonės.
Taigi nuo pradžių smile.gif Viską derinome su viešbučio administratore Alina, kuri mums padėjo susidaryti meniu pagal mūsų pageidavimus ir norus. Taigi maistas buvo tikrai labai skanus ir jo buvo daug. Nors svčiai valgė normaliai mums jo tikrai nepritrūko ir nieko neteko užsakyti papildomai. Kitą dieną viskas kas liko buvo gražiai sudėta į indelius ir viską parsigabenome namo.
Salė buvo papuošta žvakidėmis, žvakėmis, rožių žiedlapiais ir gėlėmis. Visa tai įėjo į kainą. Patalpa tikrai erdvi ir gerai išplanuota. Taip pat galėjome naudotis vidiniu kiemu, kuriame buvo pavėsinės su suolais ir stalais. Na, kieme vaizdas tikrai neįspūdingas, bet kadangi mums jo ne itin reikėjo tai mus tenkino.
Aptarnavimas - 10 balų. Padavėjos palaugios, nieko netekdavo laukti ar rodyti pirštais, kad kažko trūksta ar pan. Viskuo buvo pasirūpinta. Baigiantis šventei lauktuvės (tortas ir saldumynai) sudėti į indelius ir paruošti svečiams.
Kaip jaunavedžiai gavome liukso klasės kambarį su svetaine, miegamuoju, televizoriais ir t.t. dovanų smile.gif į visa tai įėjo ir pusryčiai - švediškas stalas. Buvo suteiktos nuolaidos kambarių nuomai ir mūsų svečiams.
Dėl nuostabios šventės turime dėkoti restoranui "Daniela" ir jos administratorei Alinai. Ir viskas mums kainavo tikrai labai nebrangiai smile.gif Gimtadieniai, vestuvės, krikštynos - tikrai patariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Superita @ 2013 10 14, 13:37)
Sveikos  4u.gif  Galiu pasidalinti savo vestuvių įspūdžiais, kurios vyko šią vasarą. Labai gerai galiu atsiliepti apie Kaune esantį restoraną "DANIELA"  ir administratorę Aliną. Jei ruosoatės daryti nedidelias vestuves - ši vieta idiali. Mūsų vestuvėse dalyvavo 27 žmonės.
........................

kokia ta kaina maždaug gavosi žmogui už maistą, už nakvynę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2013 10 14, 22:05)
kokia ta kaina maždaug gavosi žmogui už maistą, už nakvynę? rolleyes.gif


Mazdaug apie 110 lt. Bet cia jau ir su alkoholiu vaisiais, alaus baru smile.gif Jei gerai atsimenu is restorano reikejo butinai uzsisakyti alkoholio ne maziau kaip uz 500 lt. Ta ir padareme, o kita dali alkoholio leido patiems atsivezti smile.gif
Atsakyti


Planojame vienos dienos vestuves kitų metų rugsėjį. Labiausiai linkstu prie Sandijos, kadangi kaimo sodybų nemėgstu, o ten man atrodo jauki aplinka, spalvos "neįkyrios", nėra jokių raudonų sienų ir margais gobelenais kėdžių biggrin.gif Dar nebuvau ten nuvažiavus, bet artimiausiom dienos planuoju apsižvalgyti smile.gif Tik klausimas iškilo: ten kaip suprantu yra dvi salės: antram ir trečiam aukšte (antro aukšto man pasirodė jaukesnė), tai jei aš švenčiu antram aukšte, tai trečiam švęs kiti??? g.gif
Atsakyti
Sventeme Broliu meneje, Neveronyse. Atsiliepimai kuo geriausi tiek apie sodybos savininke, kuri ispilde visus pageidavimus,kuriuos pateikeme, tiek apie maista, kuri ruosia sauni vireja. Nakvynei vietos yra ~50asmenu, patalyne svari,islyginta. Svari pti sodyba, rytojaus dienai kurenama ispudinga pirtis, ir ne siaip viena syki pakuria,kursto istisai. Viduje didziulis zidinys, ji kureme tik antra diena,kadangi pirmaja labai ir taip karsta buvo 4u.gif . Patalpose ne salta,sildomos grindys. Vyrauja medienos interjeras,tad patiks tiems kas megsta jaukuma, medzio siluma. Erdves sokiams labai daug (aisku priklauso kiek zmoniu bus,pas mus ~40buvo). Salia ezerelis, vasara labai grazu, jaukus sodybos kiemas. o kas liecia kainas- asmeniui su nakvyne bei maistu tikrai labai gera,prieinama kaina! viska pasako telefonu,maloniai priima apsiziureti,bei apsiziureti leidzia pries svente,kuomet jau ir maistas patiektas buna,stalas papuostas. Rekomenduoju!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2013 11 07, 14:40)
Sventeme Broliu meneje, Neveronyse. Atsiliepimai kuo geriausi tiek apie sodybos savininke, kuri ispilde visus pageidavimus,kuriuos pateikeme, tiek apie maista, kuri ruosia sauni vireja. Nakvynei vietos yra ~50asmenu, patalyne svari,islyginta. Svari pti sodyba, rytojaus dienai kurenama ispudinga pirtis, ir ne siaip viena syki pakuria,kursto istisai. Viduje didziulis zidinys, ji kureme tik antra diena,kadangi pirmaja labai ir taip karsta buvo  4u.gif . Patalpose ne salta,sildomos grindys. Vyrauja medienos interjeras,tad patiks tiems kas megsta jaukuma, medzio siluma. Erdves sokiams labai daug (aisku priklauso kiek zmoniu bus,pas mus ~40buvo). Salia ezerelis, vasara labai grazu, jaukus sodybos kiemas. o kas liecia kainas- asmeniui su nakvyne bei maistu tikrai labai gera,prieinama kaina! viska pasako telefonu,maloniai priima apsiziureti,bei apsiziureti leidzia pries svente,kuomet jau ir maistas patiektas buna,stalas papuostas. Rekomenduoju!! thumbup.gif


Jei ne paslaptis kiek maždaug išėjo 1 žmogui ir kiek mokėjot už sodybos nuomą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 11 07, 19:17)
Jei ne paslaptis kiek maždaug išėjo 1 žmogui ir kiek mokėjot už sodybos nuomą  4u.gif

paskambinkite telefonu, ir viska asmeniskai sukalbesite,ir maloniai suderesite 4u.gif nes priklauso koks sezonas, ir ka imsite is maisto..rengsite kedes,ar ne rengsite.. individualiai labai blush2.gif
Atsakyti