Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Kaune ir jo apylinkėse

QUOTE(marsule @ 2014 11 10, 16:44)
NEREKOMENDUOJU Dalios sodybos (www.daliossodyba.lt), nepatikimi žmonės, prieš savaitę skambinomes ir tarėmes sekmadienį atvažiuoti ir apsižiūrėti, pasakė- gerai. Penktadienio vakarą dar kartelį paskambinome ir pasitikslinome ar galėsime apžiūrėti sekmadienį, mum vyriškis pats pasakė atvažiuoti 13val. Na ką, mes ir važiavome, dar nebuvome privažiavę sodybos, paskambinome pasitikslinti dėl gatvės, ogi mum vyriškis pasakė, kad jis mamos 80-metyje blink.gif  mes važiavome į abu galus 100km buvome susitarę, pats parinko laiką, ir nieko nepešėm, beje mum pasiūlė pro langus pažiūrėt ir sakė, kad dar tiksliai gi nežinot ar norėsit užsisakinėti, sakė viską paštu galima sutvarkyti, Na matyt ir apžiūrėti paštu...ir ko dar tik neprišnekėjo, šlykštus diedas pasirodė ir tiek..Ne koks verslininkas ir sūnus matyt.  Esu skaičiusi 2010 metų atsiliepimus, kad nepatikimi, kad į vagonėlį svečius nugrūdo miegoti, nes vietos neužteko, nors tikino kad užteks ( beje matėm ir ta vagonėlį toje teritorijoje). Na pasirodo nuo 2010 metų niekas nepasikeitė. Matyt per gerai verslas sekasi, jei šitoks požiūris į klientus.



Pritariu. aš irgi esu girdėjus nekokius atsiliepimus apie šią sodybą, įsiminė iškart pavadinimas.
Papildyta:
QUOTE(Ogestina @ 2014 12 04, 22:51)
Sveikos, noriu pasidalinti svao vestuvių paieškos rezultatais:)

Viskas kosmiškai kainuoja:)))

Orandžerija Raudindvario - labai gražu, yra kiemelis gražus. Kaina - 2430Lt  plius nuo 12val papildomai kiekviena valanda dar kainuoja. Maistas apie 170Lt - 200Lt
Nesupratau logikos atvedi daug žmonių švesti į restoraną ir dar turi už tai susimoketi 2400Lt + nuo 12val papildomai?? neįžvelgiau logikos:)))

Kudrėnų sodyba - vieta graži, šalia Kauno, šeiminynkė maloni, yra terasa, tvarkynga labai.. Nuoma 5000Lt  su miegamom vietom. Maistas apie 120 - 150LT gerimai savo. Minusai - kambariai maži, lovos labai mažos, jaunavedžių kambarys toks pat mažas ir jokios prabangos. Kaip už tokia kaina ganėtinai kukli.

Tarp pušų - gražu, Kaina 7000Lt nakvynė 60žm.

Avirio vingis - Druskininkuose, moderni sodyba. Kaina 5000LT savo maistas savo gerimai. Arba jie tarpininkauja su tiekejais kaina 70 - 90LT

Margio krantas - trakai. Gražu stiklinis pastatas, didelė salė.

Vila bisena - Jurbarkas, Kaina pagal kokybę labai gera, salė graži provanco stilius, sodyba pati ant kalno vaizdas į nemuną. Lauke yra didelė terasą, kas nori daryti vestuves daugiau lauke. Kambariai gražus tvarkyngi.

Šis tas ką dar žiūrinėjau, kadangi nenorėjau kaimiškų jokių sodybų:
Vila sveika
Šešuolių dvaras
Rimkų slėnis
Bebrusų dvaras
Grižulo ratai
Ąžuolynas sodyba - turi nuostabų kluoną, bet nakvynė visiskai senoviniuose kambariuose - kaimas:))
Sodyba 9 vėjai
Ryšių kiemelis - Kaune senamiestyje, uždaras kiemas, sale paprastute bet smagus variantas:)

Punto Jazz Kaune Kęstučio g, antrame aukšte nereali salė su aukstomis palėpinemis lubomis balkiais, viduryje senovinis židinys, yra pakila kužikantams, tas kas nori kažko kitokio:)

Monte Pacis Kaune - Pažaislio vienuolynas - Kainos yra kosminės. Vien tik ceremonija pas juos kad kieme susituokti kainuoja 3150LT duoda už tai kėdes ir stalus smile.gif)))))  Bet ten lauke vestuves švęsti tikrai idiali vieta:)

Tikiuosi kažkam pagelbėsiu:)





Didžiausias kosmosas tai yra Ryšių Kiemelis Kaune. va ten tai kainos tikrai kosmoso vertos:) mes darėm savo vestuves tokias netradicines, be užstalės dainų ir be kaimo sodybų. Kai ieškojom tarp variantų buvo ir Ryšiai, bet šeimininkai labai mandrai bendravo, nebuvo sutarę kainos, sakė vieną poto kitą. Galiausiai gavosi, kad vakaras ten 7000lt, o jei žmonių daugiau, tai kaina kyla. nesirinkom ir dėl maisto kokybės, nes žiauriai nekokia virtuvė pas juos..
Atsakyti
Sveikos merginos. Labai prašau atsiliepimų apie magnus panoraminį barą.. Gal šventėte ten vestuves? Ar kitą kokią šventę? Labai prašau pasidalinti įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mane domina atsiliepimai apie Architektu restorana BLC pastate. Gal kas sventete ka nors ten? Ar viskas patiko?
Atsakyti
Sveikos. mane tai domina atsiliepimai apie Kapitoniškių sodybą bei Nudžiūvusio ąžuolo sodyba? (ypač)
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 09 12, 17:19)
Mergaites, noriu Jums rekomenduoti sodyba "Kudrenai". Cia sventeme savo vestuves rugpjucio menesi... net nezinau kaip isreiksti savo dekinguma siai sodybai, o ypac jos savininkei Laimai  wub.gif  tokio nuostabaus, paprasto, silto ir padedancio zmogaus reta sutikti  wub.gif  kadangi vestuves planavome is uzsienio, i man iskilusius klausimus  buvo atsakoma issamiai, nuo a iki z, likau patenkinta viskuo... bet kada paskambinus ir iskilus klausimui, buvo siuloma atvykti ir aptarti... sodyboje maistas pasakiskas, ne valgyklos lygio, o sakyciau restorano, nes meniu gausa ir ivairove didele... patys nematem, taciau teveliai sake, kad sveciu sutikimas buvo nuostabus, barnemai isnesiojo gerimus ir uzkandzius sveciams, prie kiekvieno priejo, nei vieno nepamirso... sale labai grazi, pirtis, baseinas, tinklinio aikstele, viskas super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  REKOMENDUOJU  4u.gif



Pritariu:) Viskas ir mums labai labai patiko:)
Atsakyti
Noreciau rekomenduoti sodyba Drusku miskas (www.druskumiskas.lt).
Labai sauni sodyba Prienu raj. grazioje vietoje. Maistas buvo skanus ir labai patiko tai, kad seimininke labai lanksti. Pora sveciu nevalgo mesos, tad ji su malonumu paruose jiems zuvi.
Padavejos ir labai gerai dirbo savo darba, kartais ir net per daug uoliai doh.gif
Tikrai labai rekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos, renkuosi tarp Laurynes ir Kudrenu. Gal kas turi patarimu? Kodel ta, ar ana? Ar kaip tik, kodel neimti tos ar kitos? smile.gif Kudrenu gal kaina siek tiek aukstoka, nu bet vestuves tik karta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos 4u.gif
Planuojamos vestuvės mūsų yra 2016 metais, domina mus Via Baltica, gal žinote kokios ten kainos? smile.gif
Atsakyti
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu biggrin.gif g.gif

1. VIA BALTICA. Kaina nuo 30 euru zmogui. Alkoholis - leidzia atsinesti tik vienos rusies alkoholi, kita visa is baro. (pvz atsinesi tik degtine).

Pasidalinsiu tuo, ka dar turiu.

2. MŪSŲ DVARAS (Jonavos g.). Kaina - 30 euru zmogui. Alkoholis visas is ju, bet kazkiek baro kaina, kita visa parduotuves kaina. Labai grazu kiema turi!

3. MAGNUS viesbutis. Virsutinis baras (sky bar - 9 aukste, vaizdas nerealus) tik iki 35 zmoniu.

4. SIESTA (kazkur prie Babtu). Kaina - 50 euru zmogui, i kaina iena ir alkoholis. Savo atsinesti negalima. Aplinka labai grazi.

5. SANDIJA. Kaina - 30 euru zmogui. Alkoholis uz 200 euru is ju, visa kita savo. Saldus stalas, kava i kaina ieina. Bet vistiek gali dar atsinesti savo. Dekoracijas galima savo atsinesti. Galima is ju issinuomoti kedziu atmusalus baltus su pasirinktos spalvos kaspinu - 2,32 e/vnt. Dovanoja jauniesiems kabarmari.


Tikiuos kazkam bus naudinga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinkute19: 28 liepos 2015 - 09:58
Sveiki. ieskom sodybos kitiems metams vestuvems +- 20 zmoniu..
Akys krypsta i sodyba..noris grazios vietos ir kad butu aplink Kauna ar jo apylinkese smile.gif
Gal kas svente ir kazka rekomenduoti gali?
tema pasiskaitysiu smile.gif
Atsakyti
Teko apvaziuoti nemazai sodybu aplink Kauna.. Pasirinkome 9vejai. Niekas nenuvyle.. Viskas buvo labai super ir atitiko musu lukescius. Ir maistas ir svente ir nakvyne buvo idealus. Tiesa, si sodyba netiks buduliams.. Cia gaivi ir prabangiai tvarkinga aplinka.. Kaina mano manymu atitiko ka gavome.. Rekomenduoju.
Atsakyti
Labas, turiu klausimą, gal kam nors teko dalyvauti puotoje ar pačiom ją kelti sodyboje Nemuno vingis netoli Jurbarko? Nerandu jokių komentarų, atsiliepimų ir pan... Ačiū 4u.gif
Atsakyti