Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Moteriskas, geras kinas, ramiam vakarui...Monos Lizos sypsena 2003
Monos Lizos sypsena
Atsakyti
Gal ne visai į tema apie filmus parašysiu bet stebint paukščius ir gyvūnus emocijos tikrai geros smile.gif
Gyvūnų ir paukščių stebėjimo kameros: www.naturecam.lt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 20, 11:39)
Дочь

Patiko filmas.Žiauriai tikroviškas.Peržiūrėjimo metų,kelis kart norėjau išjungt filmą,nes pasirodė atstumiantis,"šaltas",per daug tikroviškas,lyg rodytu kokį dokumentinį filmą.Bet galiausiai įtraukė.Prieš savaitę jį mačiau bet iki šiol,prisiminus,šiurpuliukai eina per kūną.Mėgstantiems kitokį filmą,rekomenduoju.


Pas mane rusiško kino savaitė tęsiasi smile.gif Vakar pažiūrėjau šį, labai patiko. Labai išgyvenau kartu su pagrindine heroje..Svarbu pabaiga gera.
O jaunuolių vaidyba kokia puiki! Jaučiausi ne žiūrinti filmą, o dalyvaujanti ten.
Atsakyti
"Grave of the Fireflies" ("Hotaru no haka") - turbūt pats liūdniausias kada nors matytas filmas. Žinojau, kad jis liūdnas, todėl vis atidėliodavau žiūrėjimą. Nu toks... griebiantis už širdies cray.gif
Atsakyti
user posted image

Astral City: A Spiritual Journey (2010)
dvasinių reikalų žanro filmas, apie mirusiųjų reinkarnacijos mokyklą grįžti pas žmones. Man patiko filme pasakojamos mintys.
Atsakyti
El Orfanato / The Orphanage (2007) - mistinis trileris. Labai patiko pateikimas : niūri, slogi aplinka, neperkrautas nereikalingomis detalėmis, baisumų irgi kaip ir nelabai buvo (gal tik viena vieta), siužetas įtraukiantis, neleidžiantis smegenims labai ilsėtis, pabaiga tikėtina, bet vis tiek buvo įdomu. Patiko.

Poltergeist (1982) - siaubo filmas, nors baisus gal būtų nebent vaikams.. Siužetas visai įdomus, pradžioje net toks paprastutis, mielas, aišku, vėliau, kai viskas prasideda, mielumo nebelieka. Tačiau, kadangi retai mane sužavi krūvos spec. efektų, tai ir šiame jų man buvo tiesiog per daug einant į pabaigą. Šiaip jau nebuvo nuobodus ir visumoj visai neblogas.

The Evil Dead (1981) - dar vienas siaubo filmas. Toks smagus biggrin.gif Vietomis net atrodė kaip chaosas dėl daugybės veiksmo. Visko jame yra: ir demonų, ir kraujų, ir viso kito, taigi, sukrauta tikra mišrainė, bet žiūrėti įdomu. Ir kadangi jau anksčiau buvau mačiusi Evil Dead (2013) , tai nenorom ėmiau lyginti ir kai pamačiau, ką naujieji kūrėjai padarė iš pirmtako, tai truputį įspūdis krito apie naująją versiją.
O šiaip kada nors žadu žiūrėti ir kitas dvi dalis.

Cube (1997) - siaubo trileris apie kelis žmones, įkalintus kube. Aišku, jie pradeda aiškintis, kaip iš ten ištrūkti, išsiaiškina, kokie žmonės juos supa... Daug matematikos, bandymų vadovauti viskam ar bent jau išlikti kuo ilgiau.. Kažkiek ,,Pjūklo" ,,filosofiją" primenantis, nors niekas ten nieko nepjausto, daugiau žmogiško faktoriaus, gal kokia viena žiauresnė vieta.. Iš tikrųjų, visą valandą manęs jis nekabino, o po to likusias 20 minučių negalėjau nuo ekrano atsitraukti, tai kaip ir nuobodokas, bet idėja verta dėmesio.
Atsakyti
pažiūrėjau jau čia ne kartą minėtą filmą "The kite runner". Po filmo pasidarė šiek tiek liūdna, nes iš jo buvo galima išspausti tobulą filmą, deja kažko man jame trūko. Veiksmas vyksta įdomioje šalyje, daug skaudžių gyvenimo vingių, draugystė ir išdavystė. iš viso to buvo galima išspausti daug daugiau, kad žiūrovas net cyptų, deja kai kurios vietos man praslydo paviršutiniškai. filmas man labiau patiko nei ne patiko, bet pritruko realizavimo gilumo, pagrindinis aktorius (suaugęs jau) man asmeniškai vaidino nepakankamai įtikinamai.
buvo scena, kai jis skaitė vaikystės draugo laišką, verkė. aš žiūriu ir mąstau, na tu daryk, kad žiūrovas verktų kartu su tavimi, deja smile.gif bet kokiu atveju patiko filmas, kol berniukas su tėvu pabėgo į USA, ir pabaiga patiko, bet tokiai temai filmai galėjo būti stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 10 27, 11:58)
pažiūrėjau jau čia ne kartą minėtą filmą "The kite runner". Po filmo pasidarė šiek tiek liūdna, nes iš jo buvo galima išspausti tobulą filmą, deja kažko man jame trūko.

drinks_cheers.gif
man filme trūko to jausmo, kuriuo pulsuoja kiekvienas knygos "Bėgantis paskui aitvarą" puslapis - kaltės. tieisog skaitai ir jauti pasakojančio kaltę, dėl to, ką padarė ir ko nepadarė. ir tai taip stipru. filme siaubingai šito trūko, dėl to vadinčiau jį neblogu, bet ne labai geru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 20, 11:39)
Дочь
16- mete Ina,gyvena mažame,provincijos,miestelyje su savo itin griežtu tėčiu bei mažamečiu broliuku. Jos gyvenimas pasikeičia kai į mokyklą,kurioj ji mokosi,atvažiuoja Maša.Mergaitės susidraugauja bet po kurio laiko Maša yra nužudoma serijiniu maniaku,kuris siautėja miestelyje.
Patiko filmas.Žiauriai tikroviškas.Peržiūrėjimo metų,kelis kart norėjau išjungt filmą,nes pasirodė atstumiantis,"šaltas",per daug tikroviškas,lyg rodytu kokį dokumentinį filmą.Bet galiausiai įtraukė.Prieš savaitę jį mačiau bet iki šiol,prisiminus,šiurpuliukai eina per kūną.Mėgstantiems kitokį filmą,rekomenduoju.

Paziurejau si filma,nes abi pagyrete. Seniai nemaciau kokio rusu filmo,bet zinau,jog jie buna labai gerai pasatyti. Sitas buvo ne isimtis. Ziauriai gerai suvaidino aktoriai,labai labai tikroviskas,daug isverkiau,nors gal nebuvo baisiai del ko,bet jautrus man jis pasirode,tiesiog gyvenimiskas.
Rekomeduoju,kas nematete,taciau jis nera kazkoks KITOKS,jis iprastas kaip ir visi rusu filmai ir tikrai labai neblogas 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti