QUOTE(Tautosaka @ 2014 03 28, 19:54)
dilgelės lapą reikia imti iš apačios, sulenkti per pusę, dar kartą per pusę ir dar kartą per pusę... taip nedilgina.
Brokolių niekada nededu į žalius kokteilius - spaudžiu iš jų sultis. Avokadą taip pat dedu tik į žaliąsias sriubas, nemaišau su vaisiais. Kiekvieno skonis skirtingas. Džiaugiuosi, kad vyras ragaudamas žalėsius mano ir kitų gamintus, renkasi mano
)) tada jau ir ūpas kyla eksperimentuoti
Brokolių niekada nededu į žalius kokteilius - spaudžiu iš jų sultis. Avokadą taip pat dedu tik į žaliąsias sriubas, nemaišau su vaisiais. Kiekvieno skonis skirtingas. Džiaugiuosi, kad vyras ragaudamas žalėsius mano ir kitų gamintus, renkasi mano

Jūs ne Lietuvoje kaip suprantu?

O mes čia kai kada vargiai ką turime rinktis ir ne visada įtaikysi į ta kokteilį kaži ką
