Įkraunama...
Įkraunama...

Finansuojame dienos stovykla ikimokyklinukams

Mūsų įstaiga jau seniai numačiusi skirti kas mėnesį tam tikrą lėšų kiekį labdarai. Paremdavome įvairius labdaros fondus, tačiau visą laiką ieškojome būdų kaip padėti paprastiems žmonėms su mažomis pajamomis, kurie neturi paramos gavėjo statuso. Šiuo metu sutarėme su vienu privačiu darželiu kad kas savaitę finansuosime kažkiek vietų vaikams iš nepasiturinčių šeimų jų rengiamoje dienos stovykloje - visą savaitę Jūsų vaikas galės džiaugtis įdomia programa, gaus trijų kartų per dieną maitinimą. Šiuo metu yra vietų grupėje nuo liepos 22 d. Prašome norinčių rašyti į AŽ atsiusime formą paramai gauti ir apmokėsime už stovyklą.
Atsakyti
Olga, kokiame mieste vykdote veiklą?
Atsakyti
Atsiprasau, kad nepaminejau - Vilniuje cia visas veiksmas.

Siuo metu dar liko 2 vietos grupeje nuo liepos 22, tad paskubekite registruotis!
Papildyta:
Dar noreciau pabrezti, kad jog gautumete sia parama nebutinai turite buti nedirbantys ir stovet darbo birzoje. Tai yra akcija mazas pajamas gaunancioms seimoms, kuriom tiesiog sunku, ir kurios tiesiog negaletu sau leisti nupirkti vaikuciui tokia pramoga.
Atsakyti
nera aiskus ir dalyviu amzius. kokio amziaus vaikams ta stovykla?
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 07 17, 09:54)
nera aiskus ir dalyviu amzius. kokio amziaus vaikams ta stovykla?


Na jeigu parasyta kad ikimokyklinukams ir kad bendradarbiaujame su privaciu darzeliu - tai ir priima i stovykla darzelinukus - nuo 2 iki 7 metu.
Atsakyti
Kita savaite dar yra kelios vietos.
Atsakyti