Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieška pirkimui

Labai gerą temą pradėjote!

Aš asmeniškai įėjus į dabartinį butą tiesiog pajutau, kad va - šitas, vyras mano taip pat. Rinkomės iš dviejų projektų Kaune.

Mums svarbu buvo, kad būtų netoli miškas, parkas, gamtos - planavome vaikutį. It sulauks šeimos pagausėjimo, džiaugiausi, kad su vežimu galiu vaikščioti po parką - su sutvarkytomis gatvelėmis, šalia upės - gamta grynas oras. Tai patarimas - pagalvokite, ko jums reikia šiandieną - ko reikės po keleto metų, jei pasikeis situacija - pvz - atsiras vaikutis, augintinis ir pan :)

Gerai turėti šalia žmogų apžiūrų metu, ar kai išsirinksite patikusį butą, išmanantį ar statyba gera, kokybiška. Nors patikimas agentas pasakys privalumus ir trūkumus.

O čia straipsniukas, pataria ką rinktis - namą, butą, kotedžą ar loftą :)

http://straipsniukat...arko-namai.html

Sėkmės paieškose!


Atsakyti
Butas patinka, tik ne buto namo stogas.Stogas - šifernis.Šiferis labai kenkia sveikatai.Ar pirktumėte tokį butą su šia problema? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2019 05 07, 20:33)
Butas patinka, tik ne buto namo stogas.Stogas - šifernis.Šiferis labai kenkia sveikatai.Ar pirktumėte tokį butą su šia problema?  unsure.gif

šiferis pavojingas kai pjaustomas - asbesto dulkės pažeidžia plaučius, kol šiferis ant stogo - jis amžinas ir niekam nekenkia.
Atsakyti