Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows

Panašu, kad yra kažkokių problemų su pagrindine svetaines byla - index.html Be šios bylos svetaine negali būti atidaryta. O pranešimas yra iš Plesk, t.y. serverio valdymo programinės įrangos.

Ar tai jūsų asmeninis tinklapis?
Atsakyti
Gal kas žino, kaip pakeisti iš telefono persiųstą 3GP failą, kad jis būtų matomas per Vinamp'ą ar Power DVD g.gif . Dabar jo visai nerodo.
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2005 08 09, 22:36)
Ištiko ir mane bėda g.gif Niekaip negaliu pasižiūrėti nuotraukų,pasileisti daugumos programų, pvz.Alkonas ir kt.Išmeta lentelę: this program is not accessible .This folder was moved or removed. Prieš įeinant į kokią nors programą išmeta lentelę,jog reikia kažką instaliuot...Nieko nesuprantu.Gal reikia visus Window perinstaliuot, ar čia koks nors virusas?Bet antivirusinę neseniai įdėjo gerą, turėtų veikt.Patarkit.

Pakeisti tie failai kuriu naudojate programomis. Greiciau padetu ne windows perinstaliavimas, o tu programu perinstaliavimas, bet pries tai isvalant nuo programu liekanu reiketu...
Atsakyti
Gal paprasciausiai kalba nusimusa language bar'e smile.gif
Atsakyti
problema tame, kad kartais tas pestukas matomas, o kartais ne. ir ta problema ne tik su mano kompu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 08 22, 23:56)
Gal kas žino, kaip pakeisti iš telefono persiųstą 3GP failą, kad jis būtų matomas per Vinamp'ą ar Power DVD  g.gif . Dabar jo visai nerodo.


Viename užsienio forumų radau šią nuorodą:

http://www.miworld.c...kia_mplayer.exe

Paspaudus ant nuorodos iškart bus pasiūlyta parsisiųsti Nokia multimedia Player. Programos dydis yra 7,49 MB.

O čia:

http://www.miworld.c...mplayer/faq.jsp

yra paaiškinta, kaip tuo grotuvu naudotis. Šis grotuvas puikiausiai parodys *.3gp bylą. Sėkmės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vyras_30 @ 2005 08 23, 20:29)
Viename užsienio forumų radau šią nuorodą:


Nu tikrai didelis ačiū 4u.gif . Parsisiunčiau suinstaliavau, net peržiūrėjau porą failų thumbup.gif . Bet kai kurių kažkodėl nerodo g.gif . Apie vieną rašo, kad error, and program needs to close. Apie kitą, kad atidaryto failo formatas is not supported. Nors ten kur reikia pasirinkt kuriuos formatus rodyti, pažymėjau visus galimus. Gal turi reikšmės tai, kad filmuota samsungu, o programa nokijos?
Atsakyti
Negaliu pasakyti, nes pats tos programos nenaudoju, kadangi mano telefonas nei fotografuoja, nei filmuoja ax.gif

Nors šiaip pagalvojus, neturetų būti problemų dėl telefono modelių neatitikimo, ypač, jei vienus filmukus rodo, o kitų ne.
Atsakyti
QUOTE(vyras_30 @ 2005 08 23, 22:35)
Negaliu pasakyti, nes pats tos programos nenaudoju, kadangi mano telefonas nei fotografuoja, nei filmuoja  ax.gif

Nors šiaip pagalvojus, neturetų būti problemų dėl telefono modelių neatitikimo, ypač, jei vienus filmukus rodo, o kitų ne.

Na ką gi, teks bandymų metodu aiškintis kas prie ko. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nutariau pasibėdavot, gal kuri mamytė buvo su tuo susidurusi ir galės pagelbėt ax.gif

Tai vat, nutariau siandien instaliuoti sau Tildės Biura. Kai instaliavau pasikeite lietuvisku raidziu padetis. Ten virsuj, kur budavo lietuv. raides, dabar paspaudus: "/;:,.? ir t.t, o prie klaviso "enter" (ten kur budavo kabutes, klaustukas, dvitaskis) dabar lietuvisk. raides. Siaubas, kokia painiava, o be lietuvisku raidziu as rasyt negaliu cry.gif
Ir dar viena problema nutiko. Instaliavus pasikeite meniu pradeti. Anksciau buvo modernus (berods taip vadinos), o dabar yra tik klasikinis prie kurio as nelabai pratus schmoll.gif
Bandziau is naujo keisti ta programa nuimant varneles, bet niekas nepasikeite. Galiausiai isinstaliavau visai (maniau, kad viskas gris kaip buvo), bet niekas nepasikeite. Net nezinau ka daryt. Be lietuvisku raidziu negaliu, o ir tas start meniu nepatogus...
Atsakyti
Dėl Start meniu. Neteko susidurti su tokia problema. Turiu tik vieną idėją. Pasižiūrėk, kokia yra vaizdo tema. Nelabai žinau kaip bus lietuviškoje Windows versijoje, bet angliškoje tai daroma taip: spragtelėjus dešiniuoju pelės klavišu ant darbalaukio (Desktop) pasirodžiusiame meniu pasirenkama Properties. Atsiveria Display properties langas. Jame yra puslapis Themes. O gal ten nustatymuose yra parinkta Windows Classic tema? Pabandyk perjungti į Windows XP temą.

Dėl lietuviškų raidžių. Problema yra lietuviškos klaviatūros išdėstyme. Kiek žinau, jų yra trys. Tas išdėstymas, kuris labiausiai įprastas - kai lietuviškos raidės yra ant viršutinės skaičių klavišų eilutės, vadinasi Lithuanian (Baltic). Originaliai Windows XP neturi šio klaviatūros išdėstymo, ten yra tik Lithuanian ir lietuviškos raidės išdėstytos normaliai. Tačiau viską galėjo sujaukti Tildės biuras. Reikalingą klaviatūros išdėstymą (Lithuanian (Baltic)), matyt, galima surasti per Tildės kalbų nustatymus. Nelabai galiu tiksliai pasakyti, kur ieškoti, nes pats nenaudoju. Klaidų taisymui aš naudoju Lithuanian proofing tools programą.
Atsakyti
Ir vėl man bėda blush2.gif
Nesuprantu kokiu būdu, dinko CD ikona kompiuteryje (XP; ji buvo tokia melsva - paveikslėlyje diskas ir nata) ir kompaktai visai nebepasiledžia. Kas tai galėtų būti?? Tikrai aš jos negalėjau ištrinti...
Gal galėtumėte pagelbėti patarimais?
Atsakyti