QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 10, 10:21)
višta užmarinuota su druska ir šafranu,
Et, aš tai dar nesu tiek įgudusi kad jausčiau šafrano prieskonį. Man jo spalva graži.
Pusryčiams-pietums buvo naminės (anytos augintos) vištos krūtinėlė kepta tos pačios vištos taukuose, ir šalia morkos pakeptos su kokosais ir cukinijos makaronai pakepti su daug daug baziliko. Super, kad viskas išskyrus druską ir kokso aliejų namie gaminti-auginti. O tai taip retai pasitaiko.
Labai, ypatingai gerai, jaučiuosi nenaudodama pieno produktų. O visada buvau tokia varškės ir pasukų mėgėja, kad neklausk. Dabar net valyto sviesto nenaudoju.
Apimtys truputį pakito

(
šiaip šiandien neiškenčiau nepasisverus, nes bijau kad nepradėčiau sunkėti,o svoris irgi sumažėjęs truputį).
Ir vis dėl to, reikia pripažinti, kad atostogos tai ypač palankus metas susitvarkyti mitybai. Kada nori keliesi, kada nori valgai. Bet tikiuosi dabar sėdus į teisingas vėžes bus ir darbo metu lengviau ir paprasčiau save kontroliuoti.