Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškų mylėtojai, 8 tema


Jei atsirastų žmonės, pageidaujantys priglausti 4 metų šeškutę (sterilizuota, sveika, labai draugiška), detalesnė informacija per AŽ. Vilnius.

Atsakyti
Sveiki. Ziuriu tema apmirus..... Ar yra aktyviu nariu? Mastau apie sesko auginima, taciau kyla abejoniu, noreciau patarimu kai kuriais klausimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai,kad pirma nori domėtis, po to GALBŪT įsigyt smile.gif
Informatyviausias puslapis, nuo a iki z būtų www.ferret.lt , prasiskaityt nepatingėk viską ir turėsi pirmąjį bagažą žinių mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglinainis: 27 gruodžio 2015 - 17:11
Sveikos, tema labai apmirus, bet vistiek bandau laime. Susiduriau su tokiu rupesciu: musu panele (4 metai) judri, sveika atrodo, tikrai i sergancia nepanasi, bet miegodama ji tarsi dejuoja/ dusauja ar pan. toki keista ir garsu garsa skleidzia. Anksciau taip nebudavo, o dabar jau kelintas menuo ypac naktimis "dainuoja". Gal kas buvo susidure? Is pradziu maniau, kad gal labai gerai miega, bet dabar pasidare neramu, gal skauda ka nors ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2016 03 21, 20:49)
Sveikos, tema labai apmirus, bet vistiek bandau laime. Susiduriau su tokiu rupesciu: musu panele (4 metai) judri, sveika atrodo, tikrai i sergancia nepanasi, bet miegodama ji tarsi dejuoja/ dusauja ar pan. toki keista ir garsu garsa skleidzia. Anksciau taip nebudavo, o dabar jau kelintas menuo ypac naktimis "dainuoja".  Gal kas buvo susidure? Is pradziu maniau, kad gal labai gerai miega, bet dabar pasidare neramu, gal skauda ka nors ar pan.

Žinokit ir mūsų šeškiukė miegodama dūsaudavo ir niurnėdavo.... viskas buvo jai gerai smile.gif veterinarė sakė kad sapnuoja. Kai šeškiukui bloga ar skauda tai žinokit labai matosi- labai pasikeičia elgesys...
Atsakyti
Sveiki visi !

Kaip senais gerais laikais ,galvojam susibėgt šeškininkai Kaune, kas norės tai junkitės ne tik iš Kauno , bet ir iš visur kitur, ne tik senieji šeškininkai , bet ir visi prijaučiantys ar naujokai !

Kad nereiktų niekur bastytis , tai yra nuspręsta ši vieta :

Viena šeima ( šeškyne - Bozius) dar kitaip Tomas ir Alla duoda savo namo kiemą mums susibėgt. Yra pavėsinė, pasikurt laužą galėsim pasikept kažkokį mėsgalį ar kažkas ką mėgsta. Šeškėnam veiksmo ten irgi užtektinai tai skaitau reik naudotis proga? Kaip sakot?
Rinktis reiktų adresu - Vytauto 173 Garliava , Kaunas. Apie 14-15h? Tai vyktų šį sekmadienį t,y rugsėjo 25 dieną.
Duosim ir kontaktus,kad jeigu kas susisiekt, galit rašyt man čia į a.ž nukreipsiu fb į eventą. T.p visa info bus ir mūsų klube www.ferret.lt
Junkitės , dėl nuvykimo, galima ir koperuotis mašinomis ,jeigu kažkam per toli.



user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglinainis: 23 rugsėjo 2016 - 12:50
Sveiki seskiuku myletojai,
sugalvojom kad seimoje reikalingas gyvunelis, kuris dziugins visa seima, su kuriuo bus galima pabendrauti, paisdykauti. Gal galetu kas nors suteikti pradine info: kur reiktu ju geriausia ieskoti isigyti? kokia mazdaug ju kaina turetu buti? nes kiek ziurejau, kaina tai nuo 20 iki 60 eur, kodel toks skirtumas? ar yra konkreti priezastis, ar siaip, kas uz kiek nori, uz tiek ir parduoda smile.gif kuo pirmiausia reiktu pasirupinti, pries isigijant si gyvuneli?
Atsakyti
Patarkite kokius gerus vitaminus. Nors ir ėda ir žaidžia, bet labai sukūdo unsure.gif
Atsakyti