Įkraunama...
Įkraunama...

Norime susikeisti darželiais

Sveikos, Mamos ir Tėčiai,

norime pasiūlyti mainus: turime dvi puikias vietas Justiniškių darželyje Nykštukas (5-6 metų ir 3 metų grupėse) ir norėtume jas iškeisti į tokias pat Vaidilutėje (Rinktinės g.)ar kitame šio rajono darželyje. pradžiai tenkintų nors vienas susikeitimas, nes perėjus vienam vaikui, gal valdžia ir kitą kaip nors perkeltų. nes dabar kasdien važinėti iš rinktinės gatvės į justiniškes ir atgal į centrą į darbą - tikra kančia vaikams ir mamai....

laukiame pasiūlymų per AŽ 4u.gif
Atsakyti
Keistumėmės vietą Gintarėlyje į vietą Švelnuke, Vaidilutėje, Drugelyje, žirniuke ar kuriame kitame arčiau centro, Šnypiškių ar senamiesčio. Vaikas lankys nuo rudens 4-5 metų amžiaus grupę. Lauksime atsakymo.
Atsakyti
O kaip Jus tai ketinate padaryti? Yra kazkoks budas? Kreipsites i savivaldybe ar tiesiogiai pas darzelio vadova? Gal jau esate issiaiskine situacija? 4u.gif
Atsakyti
mes mielai apsikeistume Zirniuka i Gintareli, 3-4m.(idomu amzius labai daug reiksmes turi, nes kiek pastebejau i 3-4m grupe patenka ne tik 2010 gimimo vaikai, bet ir 2009,2011 g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auštara: 08 rugpjūčio 2013 - 09:41
4u.gif
Atsakyti
laukiam pasiūlymų biggrin.gif
Atsakyti
Keistume i Eglutę ar kt. darzeli zveryne.
Tiktu ir karoliniskiu Strazdelis.
Laukiame pasiulymu ir is fabijoniskiu, virsuliskiu, justiniskiu, pasilaiciu..

Musu dukryte pateko i Ryto darzeli. Pusyne. Nuosaliau nuo triuksmo ir miesto judesio. Bet mums labai toli ir nuo namu ir nuo darbo.. Todel, jei kam aktualu butu, laukiu pasiulymu asmenine zinute.
Grupe 3-4 metukai. Maniskei 3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 10 rugpjūčio 2013 - 13:03
Patikslinu savo zinute, nes sukelus i bendra tema nelabai aisku smile.gif

Musu turima vieta darzelyje Rytas, Lazdynuose. 3-4 amziaus grupeje. Ir keistumemes vietomis i darzeli Zveryne,
Strazdeli
(karoliniskese), fabijoniskese, pasilaiciuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 10 rugpjūčio 2013 - 15:46
smile.gif
Atsakyti
norime keisti vieta zirniuke lietuviu k. 3-4m.i vieta gintarelyje arba sermuksneleje, gali buti ir rusu kalba.
Atsakyti
Mes pakeistumem "Karusele" (Fabijoniskes, netoli Big'o) i Verineli (taip pat fabijoniskes), grupe 3-4 metai, rusu kalba.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 07, 22:41)
O kaip Jus tai ketinate padaryti? Yra kazkoks budas? Kreipsites i savivaldybe ar tiesiogiai pas darzelio vadova? Gal jau esate issiaiskine situacija?  4u.gif



Man ir irgi idomu pasidare g.gif Juk darzeliu direktores gauna sarasus su konkreciu vaiku pavardemis,deklaruotomis vietomis. Jei taip butu imanoma(kuo labai abejoju),tai butu is vis haosas: darzeliai gauna vienas pavardes,o atvyksta su kitokiomis pavardemis ir deklaruotomis vietomis.Nes nemanau,kad darzeliu direktorems idomu tokie apsikeitimai.
Idomu,gal kas susidure su keitimu(jau apsikeite),ir gal galetumete paaiskinti kaip ta procedura veikia?
Atsakyti