Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija...

QUOTE(saulele72 @ 2013 08 15, 21:59)

anarchistė iš prigimties. ir psichė.

Verbena matyt vis dar traukia iš čemodanų sukneles ir matuojas matuojas matuojas rolleyes.gif

va va. kartais kaip parašai tai regiu save. doh.gif man butiokė sakydavo visai neseniai "čia tik tavo pasaulyje nėra žodžio REIKIA" biggrin.gif ir nuo mokyklos laikų iki dabar negulu laiku, amžiais naktinėju bele kiek ( nes o kada ramiai sėdint ir niekam neknisant proto depresuot, kai dieną visokios ala pareigos. suknistos. sušiktos. supyptos??????? ) menu, mokšėj liepdavau mamai eit miegot, kad netryptų virtuvėj, sakydavau, kad man mokytis reikia, atseit trukdo. lotuliukas.gif doh.gif o iš tikro erzindavo garsai ir norėdavau tiesiog ramiai viena pabūt (nu, ką čia slėpt, yra reikėję ir pasipjaustyt, ir išsižliumbt, ir t.t.).

manyčiau, Suknelę nusirengė. laugh.gif tyliu. ph34r.gif

taip vis pagalvoju paskutiniu metu. kažin, čia gydytojai prichiatrai, psichoterapeutai, psichologai ar dar kokie specai nelinkę skaitinėt šitos temos. lens.gif vienas populiariausių forumų visgi ant Lt....
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 15, 22:19)
taip vis pagalvoju paskutiniu metu. kažin, čia gydytojai prichiatrai, psichoterapeutai, psichologai ar dar kokie specai nelinkę skaitinėt šitos temos.  lens.gif vienas populiariausių forumų visgi ant Lt....

manyčiau, kad jiems savo klientų užtenka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surf7: 15 rugpjūčio 2013 - 22:26
QUOTE(Surf7 @ 2013 08 15, 22:26)
manyčiau, kad jiems savo klientų užtenka  g.gif

neabejoju, kad užtenka, bet kad ir aš pati dažnokai pasidomiu kas aktualu profesiškai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 08 15, 22:31)
neabejoju, kad užtenka, bet kad ir aš pati dažnokai pasidomiu kas aktualu profesiškai.   rolleyes.gif

Na, tai tegul domisi, jei esam įdomios. Gal ir mums iš to kokios naudos būtų? g.gif
Bet greičiausiai tai, kad jie persisotinę tų atvejų visokių savo darbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surf7: 15 rugpjūčio 2013 - 23:01
QUOTE(saulele72 @ 2013 08 15, 22:59)

Verbena matyt vis dar traukia iš čemodanų sukneles ir matuojas matuojas matuojas rolleyes.gif

tai kad tik dvi sukneles, keturi sijonai, penkios kelnes, apie desimt bliusku, trys megztiniai, du batukai, du rankinukai, ka cia matuotis
jau ir pamirsau kad pirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 08 16, 13:23)
tai kad tik dvi sukneles, keturi sijonai, penkios kelnes, apie desimt bliusku, trys megztiniai, du batukai, du rankinukai, ka cia matuotis
jau ir pamirsau kad pirkau  unsure.gif

Na va, kai kurie rytojai visai neprasti isausta. ax.gif

Skaitau jumis, rasykit, rasykit. wub.gif
Atsakyti
cia nereali dovana man buvo
nors labai nenorejau
bet faina labai buvo
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 08 16, 12:23)
jau ir pamirsau kad pirkau  unsure.gif

blink.gif , tai čia visas mano garderobas aplamai, o sijonu gyvenime tiek nesu turėjus unsure.gif
Atsakyti
Aušta rytojai. Ir ačiū jiem, kad aušta, nes kitaip liktumėm vakar dienoj, sušiktoj vakar dienoj.
O dbr išaušta, kam sijonų krūvą, kam šuniuką, kam šūduką, alia atneša išaušęs....

Šiandien blogai, visai blogai. Bet gal išaušęs rytojus atneš mažiau smirdantį šūduką...
Atsakyti
laba merginos ar priimsit i ratuka doh.gif
kokia sudina diena sendiena gal kam geriau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skraiste: 16 rugpjūčio 2013 - 22:29
QUOTE(skraiste @ 2013 08 16, 22:27)
laba merginos ar priimsit i ratuka doh.gif
kokia sudina diena sendiena gal kam geriau blink.gif

labas 4u.gif depresantu burelis priema visas smile.gif
Atsakyti
kaip tylu ramu.
kodel niekas nekalba?
siandien nusivariau kaip jautis, taip pavargau darbe, tik sudozuotas vakare kofeinas suteikia man jegos.
Atsakyti