Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Židinėlis", Pikulo g. 31;

QUOTE(Renacio @ 2015 09 04, 12:26)
Lankėm  4u.gif  nuo rugsėjo išėjom pas didesnius vaikus



gal galite trumpai papasakoti apie grupes "tradicijas", t.y. ar svencia vaiku gimtadienius, kaip mini kitas sventes, ar vaikucius kur nors veda?
Atsakyti
Sveiki, mano abu berniukai lanke Kodelciukus. Atsiliepimai patys geriausi. Svencia gimtadienius, piesia per gimatdieni piesinius, gauna karuna... Kartais vezdavo i Leliu teatra arba spektaklis vykdavo darzelio salej. Del tolimesniu kelioniu tai jie per mazi. Bet vienais metais buvo Turistinis zygis su kuprinem, gerimais ir vaisem, o keliavo i kita darzelio puse pas didziuosius tai buvo jiems smagu.. Dar buna Rudenelio svente, Pavasari Velyku kazkokia svente ir Mamyciu diena pan..
Atsakyti
O as esu labai nusivylusi siuo darzeliu aukletojos kiek gali ugdo vaikus, bet va susiduriau su vadovybes kvailoku poziuriu, ir nieko negalima pakeisti. Kuomet rinkausi darzeli jis issiskyre naujovemis, kitokiu poziuriu, maniau ir su bureliais bus taip pat, deja... Mano sunus imlus anglu kalbai, jam 5 metai, ziuri angliskus filmukus, zino nemazai zodziu, skaiciuoja ir pan, todel labai noreciau burelio darzelyje, taciau direktores teigimu jau turi kitokiu pvz. sahmatai - nezinau koks normalus tevas ves i sahmatus 4-5 metu vaika???Nepaisant to apskambinau apie 10 darzeliu is ju du ganetinai nepasiturinciu seimu,visgi ir jie turi anglu kalbos burelius, nes kiekvienas siuolaikinis zmogus supranta- kad kalbos siame gyvenime yra raktas i pasauli, gal yra is sio darzelio mamu, kurios savo mazyliams taip pat noretu anglu kalbos burelio ir galletume susivienyti????
P.S. gavau lankstinuka vaika vezioti po darzelio - i anglu uzsiemimus bet turbut visi suprantame kad po darbo per kamscius stringalviais lekti i darzeli ir tada i burelius yra sudetinga, kai butu puiki galimybe pasimokyti savo DARZELYJE.
Atsakyti