Įkraunama...
Įkraunama...

judesiukai

Laba diena, man 18 savaiciu, vaikucio judesius pradejau jausti 16 savaiciu 4u.gif .
Sakykite,ar tai normalu,kad viena diena vaikutis labai aktyvus,bumbsi ilgai,o kita - stukteli vos pora kartu ? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Tokiame nėštumo laike tai visiškai normalu.
Atsakyti
Mano nestumas 23-24 savaites, bet mane vis neramina reti ir labai nestiprus vaisiaus judesiukai, pajuntu tik kelis svelnius "pakutenimus" per diena. Jokiu ypatingu skausmu nejauciu, jauciuosi normaliai. Vizitas pas gydytoja paskirtas tik po 3 savaiciu, taciau man vis neramu. Siuo metu isgyvenu skyrybas, gal tai galetu buti patiriamo streso itaka?? Kada jau vertetu rimtai susirupinti per retais vaisiaus judesiukais?? Kokios gali buti pasekmes, jei per velai suprasiu, kad jau laikas kreiptis i gydytoja??
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti ar normalu, kad vaikucio judesiukus geriausiai jauciu tik atsigulusi ant nugaros? O kai atsigulu ant sono ju beveik visai nejauciu.
Mums 22 savaites. Aciu.
Atsakyti
Gali būti, kad Jūsų patiriamas stresas įtakoja vaaikelio judesius. Tačiau tokiame nėštumo laike gydytojas tik gali konstatuoti, kad vaikelis gyvas. Jokių objektyvių vaisiaus būklės vertinimo kriterijų dar nėra.
Manau, kad nėštumui augant vaikelio judesius jausite vis geriau.
Atsakyti
Taip, tai normalu.
Atsakyti