Mano atveju dvieju mazuju vaiku tevas
1.visiskai finansiskai nesirupina nuo pat vaiku gimimo
2.alimentu negauname,o tik ismokas is Vaiko islaikymo fondo
3.daugeliu atveju pas vaikus ateina isgeres,as jo neileidziu,jis kviecia policijos igaliotini-savo klasioka,kuris atvyksta irgi "ikales" ir atsisako nustatyti tevo girtuma,nes neturi alkotesterio
4.jau alimentu priteisimo ir gyvenamosios vietos nustatymo galutinio posedzio as prasiau irasyti teigini,kad tevas turi vaikus lankyti tik budamas blaivus,i ka teisejas ir vaiku teisiu atstove atsake,kad "tai savaime suprantama ir nereikalinga atskirai to pabrezti
5.Kai daviau vaikus nusivesti i jo mamos namus,maziausiam dave alaus,o didesniam-degtines,sakydamas,kad tai yra vaistai.kokiu "vaistu" dave jiems gerti tevas,vaikai parode televizijos reklamoje(rode i degtines buteli).Nuo to karto net ir blaiviam vaiku neduodu issivesti
6.po musu skyrybu jis sugebejo patekti i ikalinimo istaiga,is kur grizo su labai blogom charakteristikom,kurias turejo vaiku teises,kai buvo nustatinejama vaiko gyvenamoji vieta su manimi
7.pastoviai pazeidineja viesaja tvarka,ne karta viesumoje buvo sulaikytas isgeres
8.yra padares 3 autoivykius,budamas visiskai girtas,uz kuriuos turi apie 50.000 lt skolu,kuriu nesiruosia apmoketi
9.pries 9 menesius buvo sulaikytas girtas uz vairo,po ko gavo 30 paru
10.pries savo vaikus nesmurtauja,bet yra smurtaves pries mane or mano vyresniuosius vaikus is pirmosios santuokos.Alimentu bylos metu buvo taikytos laikinosios apsaugos priemones-nebendrauti su vaikais ir neprisiartinti prie musu namu del smurto ir musu nekilnojamojo turto(namo)gadinimo-buvo isdauzes visus namo langus
.....ar dar vardinti?...
Man tik keista,kad vaiku teises viska liepe surasyti jiems ir pateikti medziaga del tevystes teisiu apribojimo.Cia,forume,pirma karta isgirdau,kad turiu pati kreiptis tiesiai i teisma.Dabar visi darbuotojai atostogauja ir manes niekas negali pakonsultuoti del mano atvejo.
Po tevystes teisiu apribojimo keisiu vaiku pavardes,nes tevas nesutinka keisti pavardziu geruoju,susitarimo budu.Vaikai save vadina busima pavarde,net nezino,kad is tikruju ju pavarde dokumentuose kita
Papildyta:
QUOTE(tik drugelis @ 2009 08 13, 13:08)
Bandžiau kalbėtis su advokate. Mūsų atveju advokatės nuomonė - nėra perspektyvų
O kokius argumentus advokate pavadino "neturinciais perspektyvu"?