QUOTE(Maušelė @ 2013 09 21, 07:45)
Ačiū už naudingą informaciją. Pati planuoju užsisakyti šį planą. Tai, ar teisingai supratau, kad sąskaitoje, kur pastovus mokestis, iš karto rašo, kad, sakykim, yra ne priemoka už mėnesį, nes pastovus mokestis jau nekompensuoja vidurkio? Tiesiog neramu, nes man paskaičiavo, kad pastovus mokestis būtų apie 80lt. Man mažai kažkaip atrodo

Nes šildymo sezonu vidutiniškai gaunu sąskaitas apie 200lt. Būna daugiau, būna mažiau. Tai va aš ir galvoju, ar jie iš karto informuoja, kad jau nepriemoka, ar tik po metų? Nes nesinori skolų šimtais...
Taip saskaitoje bus parasyta kokia yra priemoka/nepriemoka. Mano saskaitoje yra parasyta: apskaiciuota per menesi Lt 79.01, tai yra mokestis uz praejusi menesi. Likutis menesio pabaigai Lt -182.24, su minuso zenklu, vadinasi as jau islyginau skirtuma, ir jau permokejau uz siluma 182.24 Lt. Pabaigoje saskaitos irasyta Moketi is viso Lt 229, tai yra mano pastovus menesinis mokestis.
Pastovu menesini mokesti galite ir pati pasiskaiciuoti, jei turite 3 metu saskaitas

, sudedate visas sumas ir padalinate is 36.