Sveikos, bet ir groziu prigaminot, SZ nu man niekad tokiu mazu figureliu neina nulipdyti kaip tavoji Mine mano gaunasi gigantiski Mingailiux labai grazus ponis.. O Ulitkos noreciau paragauti, nors ir ant dietos, bet labai skaniai atrodo
Ikelsiu ir savo gigantus
Zuikis tai ne cukraus gabalas, jis putinis
Mingailiux gal gali dar karteli parodyt tas raides tokias fainas is kur pirkai?
Sveikos, i profes kreipiuosi gal su kiek kvailu klausimu ar galima butu paryti sviesti krema su rududu? turiu omeny tuo atveju, kad kloti mase ant tokio kremo. reikia karamelinio kremo po mase Aciu iskarto
Sveikos, i profes kreipiuosi gal su kiek kvailu klausimu ar galima butu paryti sviesti krema su rududu? turiu omeny tuo atveju, kad kloti mase ant tokio kremo. reikia karamelinio kremo po mase
Aciu iskarto
Nelabai supratau ko klausiat , bet tas po mase , t y prieš dengiant mase kaip supratau tai dedu paprasša sviesto si kondencuotu arba rududu mišinį. Kai kas geda 1:1 aš dedu kažkur 400gr ir 1 indelis kond. sviesta išplaki iki purumo gerai tada pili kond. Nors ir su pudra daroma ir kt , svarbu kad ne su grietinele ir šiaip skanus butu.
Nelabai supratau ko klausiat , bet tas po mase , t y prieš dengiant mase kaip supratau tai dedu paprasša sviesto si kondencuotu arba rududu mišinį. Kai kas geda 1:1 aš dedu kažkur 400gr ir 1 indelis kond. sviesta išplaki iki purumo gerai tada pili kond. Nors ir su pudra daroma ir kt , svarbu kad ne su grietinele ir šiaip skanus butu.
To ir klausiau, sviestinio po mase visada darau tiesiog sviestas ir cukraus pudra. Galvoju ar rududu neduoda kokios reakcijos masei norejau apsidrausti ir pasitikslinti
Aciu labai