Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

Pas mus darzeli bus karnavalas. Mano V. siemet bus snaige. Renkam 50 litu nuo vaiko. Pas maziuke irgi bus renginys, bus lape, renka po 40 litu. Kaip pas jus su rinkliavom ir ka vaidins vaikai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(SD3 @ 2014 11 21, 15:46)
Pasipasakokite, ką planuojate pirkti savo atžalėlėms Kalėdoms?

Lego, Hot wheels trasą ir mašinėlių iš tos serijos ax.gif

QUOTE(*Gina @ 2014 12 05, 11:12)
Brolis pamises ant Makvynu doh.gif Gal kas isaugot jau,perparduot noretu? g.gif
Kokia svente darzeliai organizuoja?..

Maniškis ilgą laiką buvo dėl jo pamišęs, abi dalis multiko galėdavo žiūrėti be pertraukų biggrin.gif O žaislų ir visa ko su sijusio su juo marios doh.gif Dabar jau kažkiek išaugo, patinka, bet jau ne ant tiek. Nors žurnaliukai Ratai dar vis labai einami thumbup.gif Bet parduoti dar nenoriu nieko, karts nuo karto dar prisireikia mirksiukas.gif
Šiemet bus vaidinimas Piteris Penas Niekados šalyje, vaidins auklėtojos su vaikais.

QUOTE(antoniene @ 2014 12 05, 15:16)
Pas mus darzeli bus karnavalas. Mano V. siemet bus snaige. Renkam 50 litu nuo vaiko. Pas maziuke irgi bus renginys, bus lape, renka po 40 litu. Kaip pas jus su rinkliavom ir ka vaidins vaikai? smile.gif

Pas mus su rinkliavom, žiūriu pigiau. Renka kaip anais metais po 20 Lt, čia auklėtojom ir auklytei dovanom, plius po 5 Lt seneliui ir dovanas vaikams pasirūpinam kiekvienas sau.
Atsakyti
Pas mus renkam po 28lt.
Grupes darbuotojoms dovanelem po 10lt,vaiku dovanelem 10lt,saldainiai Rutos fabriko ale idmomesne dezute,Senis apie 4lt ir svietimo skyriaus transportas i svente po 4lt..Edukacine programa finansuoja darzelis-100lt.
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2014 12 04, 12:26)
Buvom eglutes iziebime ir susitikom seni salti, tai V. uzsiprase gyvo suniuko.,sake ir vedzios i lauka ir maitins. Bet man nereikia gyvo suniuko, tai gaus dovanu negyva suniuka, koki kur vykdytu komandas. Galvoju gal aprasas nieko roboto suniuko, gal kas turit?

Labuka,
Antoniene, mūsų direktorius nupirko savo vaikui tą šuniuką, tai kažkodėl berniukui nepatiko, bet gal jam šuniukai nelabai patinka...nors mums ten darbe jis visai toks fainas pasirodo, paglostai, paniurzga, apsiverčia, kai tam tikrą gestą padarai, vaikšo, nu toks įdomus visai:) dabar mačiau buvo akcija jų grupiniame lyg, nes taip taip jis laaabai brangus....manau, nelabai verta mokėti apie 300lt už jį.
O manoji dama gavo gimtadieniui įvairių plastmasinių vaisių, daržovių, kitų pirkinių, tai vis žaidžiame parduotuvę, todėl labai prisireikė pirkinių vežimėlio ir kasos aparato wink.gif dar pasakų knygą pridėsiu, tai jau bus laiminga;)
Darželyje renkame po 45lt, auklėtojoms, auklytei, seneliui šalčiui ir vaikams (pirkome flomasterius už 15lt).
Atsakyti
Laba diena, ieškome šokių partnerio 5,5 metų mergaitei, Vilnius +37068395195 arba į az smile.gif...
Atsakyti
sveikos gyvos, ilindau is supermamas gal po dvieju metu pertraukos. kaip gyvenat, kaip rugpjutinukai?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapatuncikas: 20 rugsėjo 2015 - 23:28