Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko vairuotoja/s

Įdomu, ar kas nors samdote tokį žmogų. Pavyzdžiui, kai vaikų šeimoje - ne vienas, visi jie lanko sirtingus būrelius skirtinguose rajonuose, tėvai - dirbantys ir tieisog fiziškai negali suvežioti. Neturiu omenyje vien tik labai pasiturinčių šeimų - man įdomiau vidutinių šeimų patirtys, tų, kurie neturi vairuojančių senelių, gal gyvena atokiau nuo taškų A, B, ir C, kad būtų galima nueiti pėstute, ir negali mesti savo darbų dėl vaikų nuolatinio vežiojimo etc. , ar tiesiog kraupiai nesutampa laikai, gafikai etc.

Kiek tokios paslaugos galėtų kainuoti? Domintų variantai tiek žmogaus, kuris veža vaiką nuosavu automobiliu, tiek to, kuris veža visuomeniniu transportu (manyčiau, taip saugiau ir realiau finansiškai). Ir dar, labai rūpi - ar patikėtumėt savo vaiką vežioti svetimam žmogui ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 09 05, 18:51)
Įdomu, ar kas nors samdote tokį žmogų. Pavyzdžiui, kai vaikų šeimoje - ne vienas, visi jie lanko sirtingus būrelius skirtinguose rajonuose, tėvai - dirbantys ir tieisog fiziškai negali suvežioti. Neturiu omenyje vien tik labai pasiturinčių šeimų -  man įdomiau vidutinių šeimų patirtys, tų, kurie neturi vairuojančių senelių, gal gyvena atokiau nuo taškų A, B, ir C, kad būtų galima nueiti pėstute, ir negali mesti savo darbų dėl vaikų nuolatinio vežiojimo etc. , ar tiesiog kraupiai nesutampa laikai, gafikai etc.

Kiek tokios paslaugos galėtų kainuoti? Domintų variantai tiek žmogaus, kuris veža vaiką nuosavu automobiliu, tiek to, kuris veža visuomeniniu transportu (manyčiau, taip saugiau ir realiau finansiškai). Ir dar, labai rūpi - ar patikėtumėt savo vaiką vežioti svetimam žmogui ?  g.gif

Ne, nepatikėčiau. Vežiojo asmeniniai draugai (paslauga už paslaugą). šiuo metu taip sutvarkiau vaiko tvarkaraštį ir būrelius, kad sėkmingai susitvarko pats (trečiokas)
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 09 13, 13:56)
kad sėkmingai susitvarko pats (trečiokas)


Kaip smagu thumbup.gif

Maniškis penktokas, irgi jau - pagaliau - išreiškė norą pats grįžinėt iš mokyklos troleibusu. Šiandien - debiutas smile.gif Rytais vežu, nes dukros darželis šalia sūnaus mokylos, tai man jokio skirtumo, vieną ar du vaikus, vis tiek vežt tenka..Ir matomai, vežiosiu dar ilgai, nes trečias pakeliui, jį irgi daržan teks vežti.

Į šokių būrelį 2k. savaitėje vežiosiu, kadangi ten pat tuo pačiu metu darželinė dukra lanko keramiką.

Bet yra dar dukros Liepaitės 3k. savaitėje, baisiai nepatogiu man laiku ir neaptogioje vietoje, o ji labai nori lankyt ir kaifuoja, tai čia reikės kažką mąstyt. Ir pačiai nesinori kiekvieną dieną praleisti prie vairo suvežiojant-išvežiojant. wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugsėjo 2013 - 13:09
QUOTE(Sunute @ 2013 09 13, 13:56)
Ne, nepatikėčiau. Vežiojo asmeniniai draugai (paslauga už paslaugą).


O pvz. auklė ne toks pat svetimas žmogus g.gif . Juk samdyti ir tinkamai išsirinkti svarbu tiek vienu tiek kitu atveju. Taip vežantis turi atsakingai vairuoti. O su aukle argi sėdi tik namie? O jeigu ir taip, namuose irgi yra pavojų tiek vaiko sveikatai, netgi ir gyvybei, jeigu palikti su neatsakingu žmogum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ipė: 30 rugsėjo 2013 - 18:17