Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras - III

QUOTE(Furtado @ 2013 10 08, 19:35)
4u.gif
Nematau dabar tam puslapyje, bet ji tokia lopetėlė ir paviršius dildinti kaip metalas aižytas - veidrodinis. Būna ir keramikinių. Nes matot, ji skirta nudildinti tą suminkštėjusią odą, nes aštri dildė tik apsivels ir nieko nepadarysit

Ne tokia?
user posted image
Sita lyg tarkute vadinasi g.gif Ji netinkama?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 13, 13:26)

Ne ne...šitą išvis blogiu laikau biggrin.gif Pasistengsiu atradus laiko nufotografuot ir įkelt
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 10 14, 08:11)
Ne ne...šitą išvis blogiu laikau  biggrin.gif Pasistengsiu atradus laiko nufotografuot ir įkelt

Butu idomu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 14, 09:46)
Butu idomu, aciu 4u.gif

Prašom 4u.gif
user posted image

Su šia dilde reikia nudildinti suminkštėjusią odą jau, su ja padildinsit nedaug, nes ji apsivelia tuoj, paskalaujat vandeny ir vėl dildinat, kol nusidildins ta gliti masė, tada koją nusausinat ir užbaigiat jau su dvipuse dilde, iš pradžių šiurkščia puse visomis kryptimis negailint savęs gerai padildint smile.gif Ir nupoliruot su švelniąja puse ir tik VIENA kryptimi, nebrūžinkit.
Pvz antros dildės, kad ir toks va mėgėjiškam pedikiūrui, ji tokia didelė labai...(palaukit kol užkraus pilnai nuotrauką)
https://www.google.l...i...rui;750;750
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 10 14, 16:11)

Aciu labai 4u.gif Va ta megejiska ir turiu, o sita lyg kazkada kazkur maciau, reikes ieskot isigyt, gal sutvarkys tuos mano storzievius kulnus. smile.gif Va dar tokia matau, cia kazin turbut irgi to paties tipo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 16, 08:40)
a dar tokia matau, cia kazin turbut irgi to paties tipo?
user posted image

Taip, to paties:) Su ja odos suragėjusios tikrai nenušveisit, ji skirta tik tai košelei (rūgštelė+suminkštėjusi oda) nuimti. O švbeist iš visos širdies jau su ta didele dilde pabaigt smile.gif
Pabandykit, jei nepavyks, apsilankykit kur nors pedikiūro, matysit kaip daro, bus tikrai paprasčiau
Atsakyti
Na, mano pėdos tikrai baisios buvo, bet galiu pasakyti, kad išsigydžiau visoms prieinamu dalyku, tiesa, Lietuvoje jis brangesnis. Tai Body Shop pėdų šveitiklis, kvepia mėtom, mėlyna pakuotė, berods vienintelis toks produktas ir yra visam TBS. Užteko porąkart per savaitę nusišveisti ir kartoti taip kaskart būnant duše (nors rekomenduoja tik kartą per savaitę). Tikrai, nefantazuoju, nemeluoju ir TBS nereklamuoju, bet sakau, tragiška buvo pėdų oda, nei peiliukai, nei pemza, nei kiti šveitikliai nepadėjo, o čia man buvo tikras stebuklas ir atradimas, nors ir labai skeptiškai žiūrėjau, kai konsultantė gyrė, o dabar atsidžiaugti negaliu biggrin.gif Ilgam užtenka. Kurį laiką to nedariau ir vėl pradėjo baisėti tos pėdos, bet užteko dabar kartą atsišveist smile.gif Naudoju ir kremą iš tos pačios linijos.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal galite patarti kokį konkretų gerą kremuką(?) pėdoms, kuris suminkštintų ir nuimtų tas kietas odeles? Labai labai ačiū.
Atsakyti
man dar puikus dalykas yra tokia ale kaukė pėdoms, patepu gausiai aliejumi pvz moliugų sėklų arba abrokosu kauliukų ir apvelku maišeliais, apsiaunu kojines ir visai nakčiai, labai padeda neišsausėti ne taip greitai reikia pedikiūro 4u.gif
Atsakyti
Kur kaune galima kokybiskai pasidaryti pedikiura? Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 11 19, 14:00)
Sveikos smile.gif Gal galite patarti kokį konkretų gerą kremuką(?) pėdoms, kuris suminkštintų ir nuimtų tas kietas odeles? Labai labai ačiū.

Gewohl med callus. Labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Gal gelite rekomenduoti gerai minkstinanti ekologiska koju krema?
Aliejai nedomina, nes ilgai kol susigeria 4u.gif

mano kojoms favoritas kolkas yra:
user posted image
Atsakyti