Įkraunama...
Įkraunama...

S.Neries g. mamyciu kampelis

QUOTE(Rutule @ 2014 12 09, 09:50)
Sveikos.
Registruojuosiu į jūsų būrelį, jei priimsit. Aš iš 103 namo.
Kaip tik ieškodama dviejų dalykų aš čia pataikiau. Nes mano vyriausioji kitais metais irgi eis į 1 klasę. Sakot, kad Kulvietis priims vis tiek?  g.gif Į Fabijoniškių kažkaip netraukia vien dėl atsumo. Iš vyresniosios darželio grupės mergaitės brolis lanko ją, tai sakė labai gerai ten viskas.

Ir antras dalykas, gal kas nori kartu su manim važinėti į Pašilaičius su savo lelium (na, nebūtinai, ten nežiūri vaikų amžiaus) į Vija Pinavija studiją, kalanetika užsiimt? Aš jau ten senokai laukiu kol susirinks grupė, bet vis nėr ir nėr. O man lašiakai auga biggrin.gif Reikia bent keturių mamų, nes grupė skirta mamoms su vaikais dienom, 11 val. (kol mamos kalanetinasi, vaikai tyrinėja žaislus ir pan. salėj, jei miega, tai gali miegot kėdutėj ar vežime). Čia linkas http://www.vijapinav...su-vaikais.html
Kad nebūtų reklama, tai galit man AŽ rašyt. Aš pati galiu priimti mamą su vaiku pas save į mašiną, nes kol žiema važinėsiu ja, o kadangi netoli ji nuo namų, tai pavavasarį pėščiom.
Einam, a?

Sveikute, sveika prisijungus ,sunku su sia tema siom dienom.Anksciau cia nespejo rasyti.Nzn kai su Kulvieciu.Mes einam I Fabijoniskiu vid. man atrodo viskas puikiai.Daug nemokamu bureliu jokiu kisiu ir rinkimu po 50lt ant toletinio.Nezinau mes patenkintos.Berniukam isvis pasaka ,nes futbolas ir dr sporto  burelis.Mes vaziuojam kiekviena sav i baseina ,t.y.  su mokytoja veza juos.Tada sporto burelis po beveik dvi val ir nemokamai.Po biski tavrko mokykla.Ir jau greit turetu buti Sporto gimnazija.Man rodos viskas gerai.O del kalanetikos negaliu padeti,nes turi tik viena princese.

Atsakyti
Dėkui, mamytepupyte, dėl informacijos. Nešim ir mes prašymą kitą savaitę į Fabijoniškių mokyklą. Manęs kažko netraukia tas Kulvietis, kasdien trinuosi apie abejas mokyklas su mažuoju.
Atsakyti