Va kokia temele atradau
Taigi, galiu ir savo patirtimi pasidalinti. Man sia operacija atliko lygiai pries menesi, Vilniaus u-tinej greitosios pag. ligoninej. Salygos

, personalas irgi, kainavo - simboliskai. Kol kas viskas

, galiu kvepuoti kaip zmogus.
O mano istorija prasidejo man bunant penkeriu, kai nuskridau nuo besisupanciu supyniu tiesiai ant nosies. Per dvidesimt metu kaire puse beveik nekvepavau ir vienintele iseitis buvo operuotis arba vaiscioti issiziojus.
Eiga tokia: gauni siuntima is savo gyd., viena diena paguldo, kita operuoja. Man taike pilna nejautra, nes labai jau daug reikalu buvo norint atstatyti tokia kreiva pertvara. I narkoze kiekvieno organizmas reaguoja skirtingai, mane pykino, bet suleido vaistu ir viskas praejo. Su tais tamponais reikia buti dvi paras, neskaitant bendro nemalonumo, man jie netrukde, ir miegojau gerai, nes nekvepuoti per nosi buvau pripratus. Tas tamponu isemimas - namalonus dalykas, bet.....Toliau dar pora dieneliu nosi valo, bet iskart jauciasi kita kvepavimo kokybe. Po penkiu dienu i namus. Israso vaistuku, lasinu spec. aliejuka, nosi dar paskauda ir jauciasi siules, kurios jau turetu istirpti
Ka galiu pasakyti, ne pati maloniausia procedura, jei tai butu daroma del grozio - sakyciau tiek to, bet tai funkcine operacija, todel.......neatideliok

, vis tiek kada tai reiks ryztis
Va tokia mano patirtis. Jei dar kas neaisku, klauskit