Įkraunama...
Įkraunama...

POZITYVIŲ NELIGONIUKŲ PAVĖSINĖ - 7

“Keliais žodžiais galėčiau apibrėžti viską, ką išmokau iš gyvenimo: JIS TĘSIASI. ” teskime pokalbius toliau cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dina1 @ 2013 09 20, 18:04)
“Keliais žodžiais galėčiau apibrėžti viską, ką išmokau iš gyvenimo: JIS TĘSIASI. ”                           teskime pokalbius toliau cia 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi mergaites nepykit ,kad parasiau ligoniuku,juk mes visos sveikos ane? thumbup.gif
Atsakyti
ar ziurejot kas krepsini?mes laimejo jega.valiooooooooooooooooooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dina, mes nesam sveikos. Mes NEligonės. Nesveikos, bet NEligonės. Mes išgyvenom vėžio diagnozę, gydymą, ši diagnozė gyvena šalia.

Merginos, turim dvi temas: ligoniukų ir NEligoniukų thumbup.gif
Noriu pasiūlyti tokį dalyką, rašyti į temas panašai, kaip buvo anksčiau. Gydymas, tyrimai ir panašūs klausimai anoje temoje, o čia paplepėjimai apie tarkim tai, kas gera thumbup.gif arba nelabai verysad.gif , bet neakcentuoti kam ką padarė ar nepadarė ar darys, kada darys. Pati puikiai žinau, kad viskas labai susiję, susipynę, bet kartais taip norisi atitrūkti nuo ligos, pasismalsauti tiesiog apie paprastus gerus arba nelabai dalykus ir negalvoti apie ligą. Mūsų temos dubliuojasi.

Tik prašau nesupykit, tikrai labai rūpi kuo jūs gyvenate.
Juo labiau, čia tik pasiūlymas 4u.gif

Pavydžiu klaipėdiečiams.
http://www.ve.lt/nau...-namai-1058065/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 21 rugsėjo 2013 - 10:39
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 09 21, 10:38)
Dina, mes nesam sveikos. Mes NEligonės. Nesveikos, bet NEligonės. Mes išgyvenom vėžio diagnozę, gydymą, ši diagnozė gyvena šalia.

Merginos, turim dvi temas: ligoniukų ir NEligoniukų  thumbup.gif
Noriu pasiūlyti tokį dalyką, rašyti į temas panašai, kaip buvo anksčiau. Gydymas, tyrimai ir panašūs klausimai anoje temoje, o čia paplepėjimai apie tarkim tai, kas gera  thumbup.gif arba nelabai  verysad.gif , bet neakcentuoti kam ką padarė ar nepadarė ar darys, kada darys. Pati puikiai žinau, kad viskas labai susiję, susipynę, bet kartais taip norisi atitrūkti nuo ligos, pasismalsauti tiesiog apie paprastus gerus arba nelabai dalykus ir negalvoti apie ligą. Mūsų temos dubliuojasi.

Tik prašau nesupykit, tikrai labai rūpi kuo jūs gyvenate.
Juo labiau, čia tik pasiūlymas  4u.gif

Pavydžiu klaipėdiečiams.
http://www.ve.lt/nau...-namai-1058065/

as netycia parasiau ligoniuku doh.gif bandysiu moderatorei parasyti,kad zodi istaisytu. blush2.gif ir visiskai su tavim sutinku ,kad cia plepetume apie grazius dalykus.
Atsakyti
Labukas , Mergaitės. 4u.gif 4u.gif Gal dar kas mane prisimena....Vis dar skaitau ir linkiu visoms sveikatos. Pati taip pat tarpas nuo tarpo "apsilopau" operaciniais būdais.

Gabija laikosi. Kaip sakė, Ifauru yra po operacijos. Vėl gydymas vyksta...Stipri mūsų mergaitė. Duok, Dieve, jai stiprybės ir sveikatos... wub.gif wub.gif

Mano mamytė turėjo kompresinę rankovę - nepasiteisino. Dar blogiau jautėsi. Bet čia tik mano mamytei taip buvo....Gal kitoms gerai g.gif

Arūniuk friends.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 21 rugsėjo 2013 - 17:44
QUOTE(rasų lanka @ 2013 09 21, 18:41)
Labukas , Mergaitės.  4u.gif  4u.gif Gal dar kas mane prisimena....

Gabijai linkėjimai dideliausi, kas bendraujate, perduokite 4u.gif

Pamačiau, Rasyt, tave, čia, ir regis, pasklido šiluma šioj kertelėj į visas puses... Taip gera... wub.gif Mažai žmonių tokių, kaip tu. Kartais, kai reikia ''pasikrauti batareikas'', paskaitinėju mūsų senas temas, kur intensyviai bendravom. Ne be reikalo rolleyes.gif , - ten tokie gerumo, supratimo, palaikymo klodai. Sėkmės tau!!!
Atsakyti
Stiprybės Gabijai...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 09 21, 16:18)
as netycia parasiau ligoniuku doh.gif bandysiu moderatorei parasyti,kad zodi istaisytu. blush2.gif   ir visiskai su tavim sutinku ,kad cia plepetume apie grazius dalykus.



Labas,
aš irgi pritariu, kad cia rašytume apie gerus dalykus.
O taip norisi , kad mus suptų tik geri žmones ir geri jausmai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikmė: 21 rugsėjo 2013 - 18:49
QUOTE(arune @ 2013 09 21, 20:22)
Pamačiau, Rasyt, tave, čia, ir regis, pasklido šiluma šioj kertelėj į visas puses... Taip gera...  wub.gif  Mažai žmonių tokių, kaip tu. Kartais, kai reikia ''pasikrauti batareikas'', paskaitinėju mūsų senas temas, kur intensyviai bendravom. Ne be reikalo  rolleyes.gif , - ten tokie gerumo, supratimo, palaikymo klodai. Sėkmės tau!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

GABIJAI stiprybes ir linkejimai heart.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 09 21, 15:18)
as netycia parasiau ligoniuku doh.gif bandysiu moderatorei parasyti,kad zodi istaisytu. blush2.gif  ir visiskai su tavim sutinku ,kad cia plepetume apie grazius dalykus.

na va klaida istaisyta.dekui moderatorei 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Didžiuliai linkėjimai Gabijai 4u.gif 4u.gif Visoms mergaitėms stiprybės, džiugių akimirkų ir kuo daugiau pozityvo thumbup.gif .
Sava. šilta man ši temutė, kur gali paplepėti apie svarbius dalykus ir apie nieką. kur tik žmonės keliaujantys tuo pačiu keliu supras kokia paranoja slepiasi po žodžiais einu į eilinę patikrą , ar džiaugsmas, kad ir toliau esi remisijoje. Gyvenimas tęsiasi, mylėkim jį tokį gražų ir margaspalvį, mylėkim žmones ir ,žinoma, mylėkim save. thumbup.gif
Atsakyti
Nagi sveikos naujoje temoje, pagaliau damušėm senąją temukę, kur vis dar laukėm pavasario doh.gif

Aš pritariu, kalbam šioje temoje tik apie pozityvius dalykus.




Atsakyti