Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 30kg per 9 mėnesius

Sveikos!

Man 21 metai, sveriu 94kg schmoll.gif ūgis 1.65.

Nesu gimdžiusi, bet plius 25 kilogramus priaugau pradėjusi gyventi su savo meile wub.gif

Taigi, kas savaitę dėsiu nuotraukas, kokius pratimus darau, receptus rašysiu kaip man sekasi ax.gif

Atsakyti
Taigi, papasakosiu savo istoriją, kas, kaip ir kodėl.

2011

2009 atvykau gyventi ir mokytis į Angliją budama 17 metų. Taip jau susiklostė viskas smile.gif Atvykau pas draugę, taigi 9 mėnesius gyvenau, kimšau nesveiką maistą, karts nuo karto sportuodavau, bet matyt nuo tų tokių iškrovos dienų (3 dienos per sav) tas svoris labai ir nedidėjo. Visada nuo mažens buvau ta pilnutė mergaitė, kurią visada per gimtadienius, šventes matydavo šlamštančią pyragus, kulšeles ir griebiančią viską nuo stalo. VISADA buvau TAS vaikas, kuriam VISKAS - visa pica, visa porcija cepelinų, blynų, vėdarų. Todel pradėjus gyventi užsieny sveriau... 68-72kg, dabar tikrai nepamenu, bet ne daugiau.

Taigi, po 9 menesių išsikėliau gyventi į koledžo bendrabuty ir ten prasidėjo mano skandžio gadinimo etapas.... Kadangi nenorėjau prašyti iš tėvų atsiūsti pinigų, gyvenau iš stipendijos - £30 per savaitę. Tam pakakdavo VISKAM - kvepalams, rūbams, maistui. Na maistas žinoma būdavo visiškai paskutinėje vietoje. Mitau pigiausiais produktais - bulvėmis, dešrelėmis (lenkiškomis doh.gif ), sausais pusryčiais ir sausainiais. Tą 2011 vasarą buvau gan patenkinta savo formomis.


http://images115.fot..._7159734-vi.jpg

http://images45.fotk..._7159732-vi.jpg


2011 rugpjūčio mėnesį atsitempiau kartu gyventi vaikiną. Pirmi mėnesiai buvo lyg danguj skraidyčiau! Mylimas žmogus šalia, žiūrim filmus valgom... Po poros mėnesiu smarkiau jutau jog nebetelpu į savo mylimuosius džinsus ir tada BAAAAAM, svarstyklės rodo 83 kg... Pala? Prieš porą mėnesių 69, o dabar 83? Negalėjau patikėti jog TAIP gali būti! Ir ką jūs manot ką aš dariau? Dietos? Sportas? Ne! Iš nevilties aš pradėjau dar daugiau ryti ir tup pat metu aplankė depresija... 2011 rugsėji pradėjau dirbti padavėja tailandiečių restorane, darbo dienos - savaitgaliai, darbo valandos - 18 - 24h, ir nemokamas baisiai riebus maistas parsinešti namo! Taip ir gyvenom, mokslai, darbas ir daaaaug riebaus, nesveiko take-away maisto. Pradėjau pūstis vis greičiau ir greičiau, tapau vis labiau panašėti į bačkutę. Ir VIS DAR nesiėmiau visiškai jokiu priemonių, o tik dar daugiau užsisakinėjom maisto į namus. Nežinau ar mano brangiausias nematė kaip aš nebetelpu į rūbus, ar tiesiog, nenorėjp matyti.... Faktas tas, kad po metų - 2012 rugsėjį atrodžiau jau šitaip verysad.gif

http://images38.fotk..._4161636-vi.jpg

http://images45.fotk..._4161637-vi.jpg

http://images107.fot..._4161638-vi.jpg

http://images45.fotk..._4161647-vi.jpg

http://images19.fotk..._4161648-vi.jpg

Lašiniai drimbantys per šonus, strijos ant pilvo, krūtinės.... Iš veido labai jaunai atrodau ir esu mielų bruožų, bet viršsvoris padarė savo - veidas tapo kone ištinęs, visi bruožai dingę.

Tesiu toliau. 2013 sausio mėnuo turėjo būti - KAŽKAS TOKIO! Bilietai nupirkti, grįžtam namo po metų pertraukos! Ir tada smūgis žemiau juostos.... Mama baisiai apšaukė, jog atrodau lyg kalakutas pripūstas hormonų, kodėl nežiūriu ką valgau, kas gi man atsitiko?????? Teko ir skydliaukę tikrintis ir pasižadėti, jog po metų atrodysiu geriau. Skydliaukės rezultatai - jos nėra, esu tiesiog nutukusi, o ir rezultatų dar vis nėra....

Grįžusi iš po atostogu iškart užsisakiau elipsinį treniruoklį ir - į kovą su svoriu! Tikriausiai buvau nusipirkusi visko ko reikia sportavumui - elipsinį, mankštos kamuolį, moteriškus hantelius, patogią avalynę, bei rūbus. Ir ką jūs manot?????Ir ką jūsmanot???? Po poros mėnesių pamačius rezultatą -4 kg aš vėl aptingau! Dirbau vis dar tailandiečių restorane, todėl vakarais vėl valgyti pradėjau, vėl kibau į nesveiką maista, nors taip gerai sekėsi!

Taigi, jau mėnuo kaip gyvenu kitame mieste, ir nusprendžiau - laikas keistis 100%! Jau savaitė kaip valgau sveikai - košės, daržovės, virta mėsa ir t.t. bei sportuoju. Kad neprarasčiau motyvacijos, o ir galbūt jus pamotyvuočiau, kviečiu sekti mano forumą, palakyti, dalintis receptais, žiniomis!

xo
Atsakyti
Sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės tau 4u.gif
Bus įdomu stebėti tavo pokyčius, tikiuosi nepritrūksi valios ir kantrybės bigsmile.gif
Atsakyti
Sėkmės Tau didžiausios thumbup.gif Tikiuosi galėsi būti motyvacija visoms čia kovojančioms su kilogramais ax.gif
Atsakyti
Kazkaip tylu,jokiu pasidalinimu unsure.gif laukiu papildymo mirksiukas.gif
Atsakyti