Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(andra96 @ 2014 01 04, 13:30)
parodysiu butinai,bet biski veliau gal kai grysim I uk o tai jau bus kita savaite,dabar jis pas mus tik pora valandu kaip namie,nenoriu gasdinti visokiais blicais,jau ir taip drebejo kai laikiau,Persis isgasdino su savo meiles protrukiais lotuliukas.gif

jauciu labiausiai maziukas apsidziaugtu Limpopeliu,ans tikras gerietis,bet gal ir Adrija nebjauri bus rolleyes.gif
Atsakyti
Manau Adrija i savo mama ax.gif Musu Pige uz save moka pastovet ir Berzeliui nenusileidiza ir as su ja nesusikalbu, moteriske su savo nuomone ir neleidzia niekam ant galvos lipti. Vienintelis mano vyras su ja susikalba. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 01 04, 15:56)
jauciu labiausiai maziukas apsidziaugtu Limpopeliu,ans tikras gerietis,bet gal ir Adrija nebjauri bus  rolleyes.gif

tikrai kad maziukas I delna telpa,jau mano Persis nera labia didelis bet daba jau ohoho koks jis man atrodo didziulis.Jurate sake jo vardas Uosis dokumentu dar neturiu sake gal bus kita savaite,tai vat vardo jau kaip ir negalim keisti o vaikai jau planavo Gviniu pavadinti biggrin.gif bus Uosiukas ir Persiukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 04 sausio 2014 - 17:09
Neatsispyriau vaiko zyzimams, nusipirkom kiaulyte akropolyje biggrin.gif masciau is lepunelio vel pirktis, bet ikalbejo mane biggrin.gif tokia mazute, balta kaip ziurkyte smile.gif sunus pavadino Ema smile.gif
Atsakyti
Uzuojauta netekusioms kiaulyciu unsure.gif Kazkaip liudnai metai prasidejo...

As jau ir galvojau, jog vienam is maniskiu bus amen jau, bet kazkaip susitvarke viskas aciu D unsure.gif Pastebejau, jog eme skystai kakoti, tai buvau persigandus baisiausiai, iskart ememes sieno ir siausiako dietos, tai vandeni gerdavo kibirais, gertuve per gera pusdieni istustindavo, na bet dabar lyg ir viskas tvarkoj. Reiks atidziau sekti tiesiog.

Sakykit, o imanoma, kad JK alergiskos kokiam nors produktui? g.gif Konkreciai darzovei unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
As noriu pirkti arba gauti jūros kiaulyte, bet nežinau iš kur. Iš kikos nelabai noriu pirkti, nes vienos rušies ten yra. Gal žinote žmonių, kurie užsiema jūrų kiaulyčių veisima ar pan...?
Atsakyti
sveikos,

noriu patarimo, viena forumiete jau paprotino, kaip sutaupyti perkant kraika

iki tol pirkau brangu is kikos

o dar norejau paklausti, kaip ir kur jus perkat maisteli, kaip paruosiat tuos iv grudu misinukus
Atsakyti
Taure, labai užjaučiu.
Rožytė buvo mano simpatija. Tokia graži kiaulytė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 05, 23:22)
Sakykit, o imanoma, kad JK alergiskos kokiam nors produktui?  g.gif  Konkreciai darzovei  unsure.gif

gali buti "alegiska" nitratams, konservantams, bet to neistirsit... Po ligos, kai buvo baisiai suviduriaves, nebegauna jokiu pirktiniu darzoviu.... siuo met tenkinasi tik morkomis....

P.S. uzuojauta praradusiems kiauliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 06 sausio 2014 - 13:13
QUOTE(ikeja @ 2014 01 06, 10:27)
sveikos,

o dar norejau paklausti, kaip ir kur jus perkat maisteli, kaip paruosiat tuos iv grudu misinukus

As visad perku maista is Kikos, tik brangesni imu, prie viso to dar gauna avizu ir saulegrazu (nekepintu ir nesudytu).

QUOTE(Nikuna @ 2014 01 06, 13:13)
gali buti "alegiska" nitratams, konservantams, bet to neistirsit... Po ligos, kai buvo baisiai suviduriaves, nebegauna jokiu pirktiniu darzoviu.... siuo met tenkinasi tik morkomis....

Bet morkos laisvina vidurius... As dabar duodu tik agurka bei salota, daugiau bijau ka duoti... unsure.gif Bet jusu JK po viduriavimo atsigavo, jo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 06, 13:46)
Bet morkos laisvina vidurius... As dabar duodu tik agurka bei salota, daugiau bijau ka duoti...  unsure.gif  Bet jusu JK po viduriavimo atsigavo, jo?  4u.gif

As kaip tik pasakyciau, kad laisvina agurkas ir salotos g.gif

Mums padejo vienos gyvunu prekiu pardavejos patarimas - sake palikti tik su sienu ir vandenuku, po 1-2 savaiciu duoti sauso maisto ir tik tada, kai viduriai susitvarkys po truputi duoti darzoviu (bet ne is parduotuves).

Taip, dabar jau viskas gerai.
Atsakyti
Sveiki,
As noriu pirkti arba gauti jūros kiaulyte, bet nežinau iš kur. Iš kikos nelabai noriu pirkti, nes vienos rušies ten yra. Gal žinote žmonių, kurie užsiema jūrų kiaulyčių veisima ar pan...?
Atsakyti