Įkraunama...
Įkraunama...

VIVI. kosmetika

QUOTE(Raven @ 2017 03 05, 01:10)
Man Kaune davė Jonavos gatvėje, galbūt reikia eiti į naujas parduotuves jų prašyti, tada jos pakankesnės mėginukų klausimu  biggrin.gif  Dabar nauja parduotuvė Kaune atsidarė Aleksote.
Na aš gavau nemokamai g.gif O tai kiek jie kainuodavo?

"0.20-2.75 Eur, priklausomai kokio kiekio ir kokios priemonės mėginys."
Atsakyti
O as turiu papeikima VIVI, jau treciakart negaunu dovaneles pagal gauta zinute. Vis patenku i laiminguju sarasa, kai atsiuncia sms, jog galiu pasiimti dovana, man tai labai aktualu, kadangi turiu begalo alergiska oda ir negaliu bet ko naudoti, ypatingai svarbu ismeginti produkta pries perkant. Butu kaip ir idealu, bet vis nuejus konsultantes sako, kad nebeturi sio produkto, nors tikrai su dziaugsmu sureaguoju greit i zinute😄 Paskutinikart isvis "patiko", gavau pasiulyma naujajam kremui su silku (kazkaip panasiai vadinosi), atejus labai malonu mergina pasake, kad nebeturi sio produkto, issikalbejome ir ji pasiule ateiti kita diena, nurode net konkretesne valanda, kada ateiti po gauto produktu papildymo. Na ok, smalsu isbandyti krema, daug zadantis aprasymas😊 Taigi nurodyta diena atejau, po rekomenduotos valandos praejus gal 10 minuciu, ir ka isgirdau is kitos konsultantes - ogi kad nebera kremu, viskas isdalinta... nebent esu itraukta i kazkoki vip lojaliu pirkeju sarasa, tai dar yra du kremo meginukai specialiai siems pirkejams... deja, tikrai nesu viena is ju, nes neimanoma ismeginti VIVI produktu, neisprasau meginuku nei siaip, nei su gautais sms. Visuomet konsultantes akmeniniu veidu sako, kad negali duoti meginuku, pirkit ir bandykite visa indeli...
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2017 03 26, 14:28)

Nuo Vivi priemonių daug ką sualergizuoja net ir neturinčioms jautrios ir alergiškos odos, tai gal geriau neliūdėkit ir ieškokit patikimesnės kosmetikos gamintojos, kuri specializuojasi produktų, skirtų jūsų odai, kūrimui?
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2017 03 26, 12:28)
neisprasau meginuku nei siaip, nei su gautais sms. Visuomet konsultantes akmeniniu veidu sako, kad negali duoti meginuku, pirkit ir bandykite visa indeli...

meginuku dykai neduoda, nebentt galima nusipirkti meginuku bigsmile.gif tik ju kainos bent jau veido prieziuros... unsure.gif (veido serumo apie 1,50eur sampunu jei gerai pamenu apie 0,5eur)
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2017 03 27, 12:56)
meginuku dykai neduoda, nebentt galima nusipirkti meginuku bigsmile.gif  tik ju kainos bent jau veido prieziuros... unsure.gif (veido serumo apie 1,50eur sampunu jei gerai pamenu apie 0,5eur)

šiaip tai duoda dykai,jei turi.Esu gavusi paprašiusi,net ir nepirkdama nieko,tik dovaną atsiimdama.
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2017 03 27, 18:29)
šiaip tai duoda dykai,jei turi.Esu  gavusi paprašiusi,net ir nepirkdama nieko,tik dovaną atsiimdama.

praeita savait nedave ax.gif Nuejau pasiimti priklausancios dovaneles bet to kremuko neturejo, pradejo siulyti intymios higienos prausikli ir veido tonika... Kai pasakiau, jog netinka man sie daiktai ir geriau duotu kremo meginuka, istrauke is stalciaus ir... pirkit uz ~1.5eur
Atsakyti
VIVI jau visai išnaglėjo doh.gif Kremus pardavinėja ne po 50 gr., o po 30 gr. Žiauru kaip pabrangino produkciją. Mėginukų neturi. Keista politika hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 12 liepos 2017 - 15:39
Vivi stebina.. gavau sms, kad galiu atsiimti net 26e vertes seruma.. !! vaaaau.. super.. gavau 2 kazkokius lapukus po 2ml to serumo.. wtf?? cia jie 26e vertes??/ As apsalus... biggrin.gif Good job, Vivi..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 07 31, 11:49)
Vivi stebina.. gavau sms, kad galiu atsiimti net 26e vertes seruma.. !! vaaaau.. super.. gavau 2 kazkokius lapukus po 2ml to serumo.. wtf?? cia jie 26e vertes??/ As apsalus... biggrin.gif Good job, Vivi..

Aš gavau 6 lapukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir gavau po 2 gr. 8 lapelius serumo dovanų mirksiukas.gif
Atsakyti