Įkraunama...
Įkraunama...

''guzas''makštyje

labas vakaras.Jau ne kartą kreipiausi į jus su savo bėdomis,tik deja laikas eina,o jos vis tos pačios verysad.gif Tad kad būtų viskas aiškiau,pradėsiu nuo pradžių.

Vasario mėnesį kreipiausi į gydytoją dėl skausmo pilvo apačioje,skausmingo kiaušidžių tempimo,ypač dešniosios,pakilusios temparatūros.Apžiūrėjus mane gydytoja nustatė uždegimą,skyrė dviejų antibiotikų kursą,sugėrus pirmus niekas nepasikeitė,net temp.nenukrito,po antrų šiek tiek pagerėjo.Bet tik laikinai.

Iki pat šiol kiekvieną mėnesį,likus porai savaičių iki mėn.mane vargina temperatūra.Pilvo,šono,nugaros,išeinamosios žarnos skausmai mane vargina nuolat,tai kaip ir nebekreipiu į tai dėmesio,nors ne kartą kreipiausi į įvairius gydytojus ir šių skausmų priežastis nebuvo nustatyta verysad.gif

Diena prieš mėnesines ir pirma mėnesinių diena yra tikras košmaras,nes skauda viską,ką tik gali tokiu metu skaudėti.

Du kartus man buvo labai netikėtas atradimas,kad šokinėjant man neina sulaikyti šlapimo,nors šlapintis tuo metu visai nenoriu.
Kelios dienos,kaip pradėjau dažniau šlapintis,viduriai man nuolat užkietėję.
Vakar ryte,po trijų dienų didelių skausmų(daug ilgiau nei paprastai),man prasidėjo mėn.Bent jau aš taip galvojau.O pasirodo,kad tai buvo tik tirštos rudos išskyros,kurios per pietus dingo.O vakare prausdamasi,''ieškodama dingusių mėnesinių'',įsikišau pirštą ir nustėrau aptikusi ten didelį guzą blink.gif

Visa naktis buvo be miego.Ryte guzas jau buvo priekyje,truputį išlindęs iš makšties,yra nemažas,bet neskaudus.

Besiruošiant pas gydytoją,prasidėjo mėn.Man kažkodėl atrodo,kad dar kraujuoja ir iš jo.Nuvykus į miestą neberadau nė vieno dirbančio gydytojo,todėl vizitas atidėtas pirmadieniui.

visas savaitgalis begalinio nerimo.

Paskaitinėjus internete priėjau išvados,kad tai gimdos mioma.Ar aš teisi?
Atsakyti
Ne, gimdos miomos Jūs pati niekaip apčiuopti negalėtumėte. Tai gali būti visiškai nepavojinga makšties cista, tačiau tiksliai atsakyti galima , tik Jus apžiūrėjus.
Atsakyti