Įkraunama...
Įkraunama...

Anmar

sveikos mamos kokie atsiliepimai apie Anmar fox vežimus ,ar kas juos naudojat?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norwile: 10 birželio 2006 - 14:54
Matau, kad niekas tokio vežimėlio nenaudoja schmoll.gif Keista g.gif

Norwile, o kaip tau pačiai jis patinka g.gif Ar Igniukas nekaista jame g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atni @ 2006 07 13, 09:51)
Matau, kad niekas tokio vežimėlio nenaudoja  schmoll.gif  Keista  g.gif

Norwile, o kaip tau pačiai jis patinka  g.gif  Ar Igniukas nekaista jame  g.gif


labai keista ir as niekur nemaciau pirkt tokiu g.gif mazeik kl sako oi ne mums per brangu juos vest blink.gif zinai mes tik vakare einam i lauka bet jis puikus vezimaitis thumbup.gif labai minkstas ..
Atsakyti
http://www.happych.r...etm/?cpid=45786Na kainos ju nera dideles siaip , net imant pas rusus kur viskas brangiau , tai iseina apie 400-500 lt parduotuveje .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 07 13, 16:43)
http://www.happych.r...etm/?cpid=45786Na kainos ju nera dideles siaip , net imant pas rusus kur viskas brangiau , tai iseina apie 400-500 lt parduotuveje .


as turgui mokejau 600 lt bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim ANMAR FOX vezimeli. esam labai patenkinti, nes jis minkstas, labai manevringas, lengvai valdomas. kai turejom rinktis tarp TAKO, DELTIM ir ANMAR panasiu modeliuku, issirinkom ANMAR, nes jis daug lengviau valdomas, patogesnis.

Ziema jame tikrai silta, na o vasara galima nuimti kapisona, atidengti ventilacijos angas specialias ir bus thumbup.gif

Mes Gariunuose pirkom ir mokejom 620lt su nuolaida.
Atsakyti
Mes irgi turejim ANMAR, tik universala su kietu lopsiu (klasikini). man labai patiko, kad lopsys buvo erdvus ir dar jo nugarele galima buvo pakelti. dar labai gerai supti buvo (gera amortizacija). Nepalyginsi su kitais, kur visiskai nejuda. Ir sportine dalis labai gera. Su atskiru stogeliu ir atskiru uzklotu kojom. Be to vezimukas gana aukstas, tai ziema nebijodavau migdyti lauke ir prie - 10. Tikrai salcio netraukdavo nuo zemes.
Atsakyti
Mes turime ANMAR Leon vezimuka. Mokejome 460lt.Labai dziaugiusi kad ji pirkome, nes kai daugelis pastebejo, jis labai minkstas. Vasara tikrai vaikas nekaista,nes galima nuimti apsaugines medziageles ir lieka tik ventiliacines angos. Pirkome si vezimukasu apskaiciavimu pagal mazosios amziu. Kadangi per vasara isaug lopsiuka, rudeni kai jau bus vesiau galesime guldyti bei sodinti i vezima ne i lopsiuka. Todel sisvezimas universalus.Man labai patinka kad jis didelis ir ne taip greitai vaikas isauga. Be to erdvus ir kartu manevringas. Mes gyvename penktame aukste ir as pati ji uzsinesu sulanksciusi. Vienu zodziu kiek mes ziurejome jis pats thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kaina tai maza. tokias pat funkcijas atliekantis Tutucio vezimas kainavo apie 150-200lt daugiau ir ratai dar buvo paprasti, nepripuciami schmoll.gif
Atsakyti
Mes turime. Grazus, dideli ratai, pripuciami, smagiai vaziuoja, nekrato vaikelio, nebraska, lieti ratlankiai lotuliukas.gif Na jis sunkus, as jo nekilnoju, zemyn stumiu, aukstyn, jei tenka- traukiu. Siaip as patenkinta siuo vezimu. Be to jis pas mus 3 in 1, puiki auto kedute thumbup.gif Pirkom Urme. (uz 720) Gariunuose 3 in 1 tokie vezimai buvo brangesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemezija: 15 spalio 2007 - 15:15
Nemezija, o gal gali paaiskinti, kur tas Urmas randasi? Siandien buvau Gariunuose, labai patiko Anmar Fox vezimelis. Bet, aisku, butu fainiau, surasti kur nusipirkti ji pigiau. Dekoju is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu toki vezimeli, esu labaiiiii labaiii patenkinta smile.gif
Atsakyti
o gal galima butu kokia nuotraukele g.gif
Atsakyti