Sveiki, mes šventėme savo vestuves Bagdononių slėnyje šių metų rugpjūčio mėnesį. Na ką aš galiu pasakyti, viskas buvo tiesiog super! Prieš važiuodami prisiskaitėme kokia baisi šeimininkė, kaip nesiskaito su visais, nemaloni ir t.t. Nuvykus man irgi pasirodė kiek gruboka, bet paskui išsikalbėjome, viskas su ja tvarkoje, ko klausi, tą atsako, duoda patarimų ir pan. Bet čia kam ko reikia, mums užteko to paprasto, aiškaus bendravimo, be jokių cacki pacacki.
Vestuvės praėjo puikiai, salė buvo jų labai gražiai jų papuošta. Visi svečiai liko sužavėti sodyba, kokia puse svečių sakė, kad tokios prabangos ir senovinio stiliaus viename vargiai ar buvo matę. Kambariai švarūs, viskas tvarkinga, gamta NUOSTABI. Beje, ten dirbo dvi merginos, tokių malonių darbuotojų dar gerai reikėtų paieškoti! Na kas ieškote medinės, tačiau naujoviškos sodybos, drąsiai galiu rekomenduoti!
P.S Sodyba realiai 10 kartų gražesnė, nuotraukose kažkaip nepateiktas tas visas grožis.
P.P.S Mes patys pradžioj ieškojome kažko šiuolaikiškesnio, labai norėjosi gražios naujoviškos salės blizgančiom grindim

visą laiką buvau prieš rąstines sodybas, bet dauguma tokių, kokių norėjau, buvo užimta, tai teko rinkis iš to, kas buvo laisva (beje ir šią sodybą išsinuomojom 8mėn. prieš!) Vėliau kaip tik labai džiaugiausi dėl tokio pasirinkimo, nes darėme tradicines vestuves, tai ir sodyba tokia labai tiko
Sėkmės paieškose visiems būsimiems jaunavedžiams! Ech koks smagus laikas, tas vestuvių planavimas!